Blogit

Chicagossa tapetaan, media vaikenee

Robert Crimo sai sentään viisitoistaminuuttisensa suomalaiseltakin medialta tapettuaan seitsemän ihmistä Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä. Vaikka Pride-kuukausi oli juuri päättynyt media ei ollut ylpeä trasun toiminnasta ja jätti kertomatta että Crimo oli pukeutunut naiseksi teon tehdessään. Näin valtamedia ei päässyt alleviivaamaan sille rakasta asiaa siitä että sukupuoli on fluidi. Miksi? Ei prideä, pikemminkin häpeää. Häpeän minäkin valtamediaa, ei elä niinkuin opettaa.

Joukkomurha tapahtui Chicagossa jossa kaupunkia johtaa demokraattipormestari Lori Lightfoot, rodullistettu nainen. Hänessä on kaikki ne ominaisuudet mitä valtamedia rakastaa: demari, musta, nainen, vaikka naiseuden toteaminen on nykyään vaikeaa, jollei suorastaan mahdotonta. Chicago taas on kaupunki Illinoisissa jota johtaa demokraattikuvernööri J. B. Pritzker, jolla on yksi ominaisuus jota valtamedia rakastaa, demokraatti.

Osavaltioilla on itsenäinen lainsäädäntö ja mm. aselait vaihtelevat osavaltiosta toiseen. Jos Prizker haluaisi, hän voisi ajaa tiukempia aselakeja osavaltion senaatissa ja edustajainhuoneessa joissa kummassakin on suuri demokraattienemmistö. Manitsinko jo että valtamedia rakastaa demokraatteja.

Kaikki tämä olisi mahdollista, mutta ei. Olisivatko tiukemmat aselait sitten tarpeen Illinoisissa? Ainakin demokraatit ovat vaatineet niitä liittovaltiotasolla. Katsotaanpa, viime viikonloppuna Chicagossa, joka on osalvaltiossa jota johtaa kuvernööri joka on puolueesta jota valtamedia rakastaa, kaupungissa jota johtaa pormestari  jolla on melkein kaikki ne ominaisuudet joita valtamedia rakastaa (vain sukupuolivähemmistöön kuuluminen ja maahanmuuttajatausta puuttuu), ammuttiin kuoliaaksi kahdeksan ihmistä, siis yksi enemmän kuin transun ampumana Itsenäisyyspäivänä. Tuli oli toki tarkempaa sillä kuolleiden lisäksi tuli vain 17 haavoittunutta. Toki kaikki kuolleet eivät tulleet taululle yhden tekijän toimesta, mutta yhteistyöllä urhiluku oli suurempi kuin Crimolla.

Tätä kirjoitettaessa yksin Chicagossa on kuollut tänä vuonna 352 ihmistä henkirikoksen uhreina. Jos katsotaan uhrien etnistä taustaa ja tekijöiden taustaa voidaan todeta että To Blacks Black lives doesn’t matter.

Muistaakseni Trumpin aikana valtamedian mukaan joukkoammuskelut olivat Trumpin syytä. Ilmeisesti valtamedia noudattaa logiikkaansa ja nyt Bidenin aikana joukkoammuskelut ovat edelleen Trumpin syytä.

 

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Demokraatit rakentavat siellä ihanneyhteiskuntaansa.

seant

Tästä voi seurata chicagon kuolemat tänä vuonna 352 joista mustia 256
https://graphics.suntimes.com/homicides/

John Quiman

Muistettava, että mustia päästää hengiltä melkein ainoastaan toiset mustat.

eetee

Jos vain toisiaan ampuvat ei paljon haittaa.