Blogit

EU-parlamentin lähetykset televisioon!

Miksei Yleisradio näytä EU-parlamentin lähetyksiä tekstitettynä?

EU-vaalien alhainen äänestysprosentti johtuu siitä, että kansa ei tiedä, mitä siellä tapahtuu.

Tähän on tultava muutos, koska EU:n päätökset ajavat kansallisten päätösten yli.

Yleisradion EU-ohjelmien määrä on hälyttävän vähäinen, Brysselin Kone poislukien. Miksi näin?

Pimitetäänkö kansaa tietoisesti?

Tilaa
Ilmoita
guest

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Timi

Kuka viitsii katsoa suoraa lähetystä hullujenhuoneelta?

Rale

Ehkä sadepäivänä viihteenä, ei muuten.

Poliittisesti koditon

Tässähän se perusongelma onkin, ei kukaan halua noita hulluja katsella/kuunnella mutta näiden todellisuudesta vieraantuneiden hullujen ajatusten mukaan yli 80% kansasta suostuu mukisematta elämään ja vaatii jopa lisää rahoitusta niiden toteuttamiseen! Kesäkuussa ajankohtainen sateenkaaripelleily, ikivihreä ilmastopsykoosi, toissavuoden tapahtumat, jne… näitä tukevat pitäisi viedä vanhan koulukunnan hullujenhuoneelle riippumatta siitä ovatko he päättäjiä tai tavallisia kansalaisia.

Ulkomaalais-suomalainen sanakirja

Tekstittäminen maksaa. Siellä kuitenkin simultaanitulkit kääntävät kaikki puheet myös suomeksi. Kaikki valmiudet olisi. Vain tahto puuttuu.

Poliittisesti koditon

Eiköhän se ole ihan tietoinen valinta ettei kansan haluta tietää mitä siellä Eurostoliiton sydämessä oikein tapahtuu tähän on kaksi oleellista syytä:

  1. Kansa pääsisi kuulemaan minkälaisia hulluuksia siellä oikein päämme menoksi suunnitellaan ja tämä voisi aiheuttaa sen että keskimääräisestä ”älykkäästä maailman menoa seuraavasta ihmisestä” saattaisi tulla joko ”Putinisti” tai ”äärioikeistolainen” joka rupeaisi vastustamaan esim. niitä hiilinielukiintiötä joita Suomen nyt vain on maksettava Italialle vaikka meillä niitä hiilinieluja on 70% maamme pinta-alasta ja Italiassa niitä ei käytännössä ole ollenkaan.
  2. Toisin kuin suomen eduskunnassa EU-parlamentista löytyy meppejä jotka uskaltavat tykittää täysillä yhden totuuden pravdaa vastaan jopa koronatyranniaa ja Ukrainainan tukemista vastaan. Se että epämieluisia totuuksia ratakiskoista väännettynä pääsisi läpi kansan keskuuteen ei luonnolisestikaan käy YLElle.

YLEnannosta puhuen koko laitos pitäisi lakkauttaa koska se EI edes täytä YLE-lain mukaisia velvoitteitaan kuten 7 § alta löytyviä kohtia ”1) tukea kansanvaltaa ja jokaisen osallistumismahdollisuuksia tarjoamalla monipuolisia tietoja, mielipiteitä ja keskusteluja sekä vuorovaikutusmahdollisuuksia”, ”3) ottaa ohjelmistossa huomioon sivistys- ja tasa-arvonäkökohdat, tarjota mahdollisuus oppimiseen ja itsensä kehittämiseen” ja ”5) tukea suomalaisen kulttuuriperinnön vaalimista, suvaitsevaisuutta, yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja kulttuurista moninaisuutta”. Pelkästään se ettei YLEllä koskaan päästetä äänen yhden totuuden pravdaan kriittisesti suhtautuvia ja siellä on aina ne samat ”asiantuntijat” äänessä kertomassa miten SINUN pitää ajatella pitäisi laittaa hälytyskellot soimaan mutta valitettavasti Suomi-lampailla näin ei tapahdu. No, onneksi meillä on nyt hallituksessa puolue joka markkinoi itsensä ministeriaitioon lupaamalla leikata mm. YLEn rahoitusta. Paljonkos persut ovatkaan saaneet leikattua YLEltä? Saat mitä tilaat?

Kolkatan Olga

Asia korjaantuu äänestämällä Junes Lokka läpi. Striimaukset tulee suoraan paikanpäältä ja muutaman tunnin yhteenveto eri somealustoilla viikon tapahtumista. 180 Junes Lokka. Tähän asti oltu aivan pimennossa. Valikoidut päätökset ja uutiset mitä valtamedian kautta läpi pääsee. Junes aloitti striimaukset Oulun kaupunginvaltuuston kokouksista. Aluksi yritettiin sekin kieltää, mutta nykyisin lähetyksiä tekee monet pikkukunnatkin kokouksistaan.

Kimmo Leino

Kansaa pimitetään aivan kaikesta ! Koko EU on rikollisorganisaatio, jonka tarkoitus on lopulta ulosmitata kansalaisten omaisuus globalistipankeille. Suomen osalta ”lainsäädäntö” tähän luotiin jo 2016 ; tarkemmin He 8 / 2016, jossa 2,5 miljoonaa panttikirjaa syksyllä 2017 muutettiin sähköiseen muotton Maanmittauslaitokselle. uutisoimatta jätettiin, että ”sähköisellä” panttikrijauudistuksella mahdollisetettiin paperisten panttikirjojen jättäminen EKP:n taseeseen; eli käytännössä panttikirjat KAHDENNETTIIN syksyllä 2017 ; toinen paperien ja toinen ”sähköinen”. Mutta käärme, jonka ”lehdistö!” on salannut tulee tässä : ”Teknisistä syistä johtuen ristiriitatilanteessa paperisella panttikirjalla on ykkösprioriteetti”.

Panttikirjat siis jätettiin salaisesti EKP:n ja globalistipankkien taseisiin ja ihmislle USKOTELLAAN, että he omistavat omaisuuden, joka on ”maailman herrojen” salaisessa käytössä ollut vuodesta 2017 lukien !

Tämä toiminta täyttää RIKOLLISORGANISAATION määritelmän mennen tullen .

Eu ja euro on ”paperitiikeri”, jota kansalaisten omaisuudella SALASSA pönkitettään.

Mitä muuta on ”puuhasteltu” : Rumble; Atomistudio; Totuuden etisjät; Kimmo Leino; Suomen terveydenhuollon tahallinen alasajo .

Rikolliset on paljastettu; tuomio puuttuu ja toimihalukas oikeusjärjestelmä Euroopasta !