Blogit

Fatim Diarran outo koulutausta

Perussuomalaiset julkaisivat maanantaina suomalaisuusohjelman, jonka keskeisenä tavoitteena on suomalaisen kansakunnan, kulttuurin ja elämänmuodon puolustaminen ja yksilöä kunnioittava kielellisen yhteenkuuluvuuden parantaminen. Yksi ohjelmakohdista oli pakkoruotsista luopuminen.

Moinen radikaali ratkaisu sai rkp:läisten lisäksi vihervasemmiston takajaloilleen. Ulostuloja tekivät niin punaisemmat kuin viherpunaisemmat ihmiset, kaikenvärisiltä tuli kommentteja.

Eräs kommentoijista oli Fatim Diarra. Jos puhutaan asioita, jotka ovat haitanneet mun, suomenkielisen suomalaisen naisen minäkuvan kehitystä, niin tässä olisi kolme. Rasismi, ahdistelu ja läskiviha. Yksikään niistä ei ole ruotsin kielen vikaa, Diarra kirjoittaa Twitterissä.

Kiinnostaisi mitä koulua Diarra on käynyt jos oppiaineissa on pakkoruotsin lisäksi ollut pakollisina oppiaineina seksuaalinen ahdistelu, rasismi ja läskiviha. Vain läskivihalle voin kuvitella oppiaineissa löytyvän vastineen ja se on liikunta. Jos Diarran väite oppiaineista pitää paikkansa niin olisi syytä käydä uudelleen läpi kyseisen koulun opintosuunnitelmat.

Ei voi kieltää etteikö Diarralla olisi häiriintynyt minäkuva. Tuskin kukaan täyspäinen, politiikassa suhteellisen pitkälle edennyt, kokemastaan rasismista huolimatta, möläyttelee seuraavanlaisia ajatuksia sosiaalisessa mediassa: Jos haluaa asua metsässä niin ole hyvä, mutta ihan turha odottaa samaa palvelutasoa ja metsässä on ankeata, ainoa syy muuttaa sinne on insesti ja se, että kukaan ei kuule, kun vaimo huutaa apua.

Diarra mainitsee seksuaalisen ahdistelun häirinneen minäkuvan kehitystä. Miten on Fatim, häiritseekö raiskaus naisen minäkuvan kehitystä? Tuli vain mieleen että vihreiden ajaman politiikan seurauksena viime vuonna jo 38% raiskauksista oli ulkomaalaistaustaisten tekemiä. Moninkertainen yliedustus rikostilastoissa. Se ei ilmeisesti viheruskossaan lujaa Fatimia haittaa.

Entäpä läskiviha? Syyllistyykö Fatim itse siihen?

Pari vuotta sitten Fatimille tuli Helkamalta sähköpyörä kuin Manulle illallinen. Diarra kiisti että olisi käyttänyt hyväksi asemaansa poliitikkona, kun hän pyysi ja sai parin tonnin sähköpolkupyörän.

– En ole käyttänyt poliittista (asemaa hyväkseni) vaan Instagramin kehopositiivisuusviestiä, Diarra kommentoi tuolloin.

Kehopositiivisuutta? Saman jutun lopussa Diarra kertoo:
Olen reilusti ylipainoinen ihminen. Mutta tämä voisi olla minulle se tapa liikkua.
– Mun seuraava ostos ei ole uusi mekko vaan kunnon takki ja housut, jotta voin ajaa läpi syksyn ja sitten iskeä tohon nastat ja ryhtyä talvipyöräilijäksi. Näin sitä muija muuttuu.

Niinpä, muija muuttuu kuin muija laihtuu kun muija liikkuu. Ei tuossa ole mitään kehopositiivisuutta. Em. sana on kiertoilmaisu ylipainoisille ihmisille. Liikunta on juuri sitä läskivihamielisyyttä mikä on estänyt Diarran mukaan Diarran kehitystä naisena.

Lopuksi selvennyksenä: en ole ruotsin kieltä vastaan vaan pakkoruotsia vastaan. Olen useamman kerran kiinnittänyt huomiota siihen miten ruotsi on viime vuosina muuttunut. Ennen kauppojen ovissa luki auki, öppet, nykyään siellä lukee auki, open. Ruotsi on säilytettävä, mutta ei suomenkielisiä pakottamalla.

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh

Melko surkeita tämmöset blogit missä vähän raapaistaan totuutta asioista joista ei saisi puhua, mutta sitten iskee pelko ja poistetaan täysin asialliset kommentit.
Ihan samaan on mennyt PS puoluelehti suomen uutiset jo aikaa sitten, ja siksipä päätinkin etten äänestä enää ketään.