Blogit

FBI, onko Ashley Bidenin päiväkirja disinfromaatiota?

Aloitetaan vanhalla totuudella: Uutinen ei ole vain se mitä kerrotaan, vaan myös mitä jätetään kertomatta.

FBI:llä ja Bideneiden sisarussarjalla  on yhteisiä tekijöitä. Eniten kummastusta herättää se että media ei asiat kiinnosta kun kyseisillä henkilöillä on väärä sukunimi ja puoluekanta. Ei edes se että FBI harjoitti vaalivaikuttamista ennen 2020 presidentinvaaleja kiinnosta mediaa.

Tässä viime viikolla Mark Zuckerberg, Facebookin toimitusjohtaja, kertoi tapahtumista ennen vaaleja. Tuolloinhan Facebook esti levittämästä tietoja Hunter Bidenin tietokoneesta. Nyt Zuckerberg on kertonut syyn: Taustalla on se että FBI lähestyi meitä että hei olkaapa varuillanne. Me ollaan sitä mieltä että 2016 vaaleissa oli paljon venäläistä propagandaa, ja me ollaan huomattu että samanlaista on taas tulossa. Jos jotain ei käännös tyydytä niin tässä sama alkukielellä: ”The background here is that the FBI came to us – some folks on our team – and was like ’hey, just so you know, you should be on high alert. We thought there was a lot of Russian propaganda in the 2016 election, we have it on notice that basically there’s about to be some kind of dump that’s similar to that’.

Niinpä. Nyt täytyy kysyä lähestyykö FBI jälleen sosiaalisia medioita tarinalla disinformaatiosta. Tällä kertaa se koskee Joe Bidenin tyttären Ashley Bidenin päiväkirjaa. Ashley oli vieroituksessa, kuinkas muuten kun on Bidenin jälkeläisistä kyse, ja unohti päiväkirjansa sinne, kuinkas muuten. Huumeet ja tavaroiden unohtelu, ehdoton todiste sukulaisuudesta. Ja Joe selvästi isä kun unohtelee milloin mitäkin.

Näin #metoo-aikana luulisi kirjan sisällön kiinnostavan mediaa. Vähemminkin vinkein on tehty raflaavia otsikoita. Päiväkirjassaan Ashley kertoo sopimattomista yhteissuihkusessioista isänsä kanssa. Hän pohtii käytettiinkö häntä tuolloin seksuaalisesti hyväksi. On todettu, vaikka FBI muuta väittäisi, että jälleen kyseessä on ns, aito asia.

Jokainen voi tässä vaiheessa leikkiä pientä ajatusleikkiä: olisitteko jo saaneet lukea tästä IP-lehdistä jos tarinan henkilön sukunimi olisi Bidenin sijaan Trump.

Ashleyn päiväkirjasta ovat uutisoineet New York Times, CNN, Independent, Politico, CBSNews, The Guardian, Washington Post ja niin edelleen. Suomessa saitte lukea asiasta blogistani.

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Mediaa kiinnostaa sopivat uutiset, eivät kaikki uutiset. Ja joistakin nuutisista vain sopivat osat, eivät kaikki osat.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

No tiesin toki tästä jo aiemmin mutta kyllä tyttären ja isukin välillä oli muutakin kuin ”sitting on my lap”,niinkuin Joe kertoi että tykkää altaalla kun lapset kiikkuu syliin ja räplää jalkojen karvoja….
Ja tuossakin pitää kaulailla pikku tyttöä.
https://www.youtube.com/watch?v=dBk6jVxXY_s

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement