Blogit

FBI:lle etsintäluvan kirjoittanut tuomari: Obama-lahjoittaja, woke, yhteys Epsteiniin

Tuomari Bruce Reinhart joka allekirjoitti etsintäluvan FBI:lle Donald J. Trumpin Mar-a-Lagon kartanoon lahjoitti vuonna 2008 rahaa Barac Obaman vaalikampanjalle ja myöhemmin lisää, valinnan varmistuttua Obama Victory Fundille.

Reinhart on ollut aktiivinen myös somessa ja hän on mielellään jakanut siellä materiaalia jonka sisätöä kutsutaan muodikkaasti termillä ”woke”.

Eikä tässä vielä kaikki. Reinhart edusti kahta Jeffrey Epsteinin uhria oikeusjutussa, mutta loikkasi kesken prosessin vastapuolen leiriin. Hänen edustamansa uhrit haastoivat Reinhartin oikeuteen. Reinhartia syytettiin viraston käytäntöjen rikkomisesta vaihdettuaan vastapuolelle. Lisäksi he syyttivät Reinhartia siitä että hänellä oli tietoja jotka auttoivat pahamaineisen seksuaalirikollisen puolustusta.

Myöhemmin Reinhart puolusti useita Epsteinin työntekijöitä oikeudessa kuten yksityiskoneiden pilotteja, sekä avustajia Sarah Kelleniä ja Nadia Marcinkovaa. Epsteinin luonnehti Marcinkovaa jugoslavialaiseksi seksiorjaksi.

Kellenin ja Marcinkovan syytesuoja olivat osa vuoden 2007 sopimusta jossa liittovaltion syyttäjä luopui syyteoikeudesta ja Epstein tuomittiin vain osavaltion lakien perusteella 13 kuukaudeksi mutta vapautettiin työperusteella.

Tilaa
Ilmoita
guest

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Timppis

Kuva ilta-läpsykässä oli hämmentävä rumpilla on surkeempi wc tila kuin meilämannella ei olis uskonut miljonäärin lukaalista.

John Quiman

Oli FBI ottanut mukaansa myös tyhjiä arkistolaatikoita. Kaipa heillä oli jossain sisältöä odottamassa. Ei kuulemma paikan päällä kirjattu mitenkään, että mitä vietiin mukana. Helpompaa jälkeenpäin lisätä sopivaa materiaalia joukkoon.

Bellatrix

Kylläpä haiskahtaa! On kova jahti päällä saada Trump lannistettua tällä prosessilla kun mikään muu ei oo vielä saanut vetäytymään.Päinvastoin,Bidenin sekopolitiikka,etenkin jenkkilän kaoottinen sisäpolitiikka antaa odottaa republikaanien nousua rivien yhtenäistämisen myötä.
Ja tähän on lisättävä yhden lähes huvittavan kommentoijan,UPI:n naispuolinen,itseänsä jenkkilän huippuasiantuntijana pitävän, näkemys teeveessä.

Bellatrix

Vielä lisäys:
Gateway Pundit-julkaisussa( kantsii lukea) uusi tieto,että Bidenin ja FBI:n jahti Mar-a-Lagoon on nostattanut ” fundraising”- rahastoa Trumpin taakse käsittämättömän paljon.Eiköhän Trumpista siis kuulla vielä TODELLISENA globalismin ja typerryttävän woke- ilmiön vastavoimana.

Yrjö

Tarkennus: Nämä meidän TVn ulkopolitiikan ”asiantuntijat” OVAT suomea puhuvia Jenkkejä.

Kata

Nämä ”brucet” tekee mitä vain että Demsut pääsis taas voitolle.Jos niin käy niin Amerikka sellaisena kuin se on tunnettu, on mennyttä.
Sitten alkaa taas ”Vain muutaman dollarin tähden” aikakausi.Kaikkine sivujuonteineen.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement