Blogit

Feminismi, pedofilia ja uskonto

Kuva: Tahrir Square - February 9, 2011.png. Wikimedia Commons. CC BY 2.0.

Islaminusko tai ainakin sen äärisuuntaukset assosioidaan poliittisessa retoriikassa usein lasten hyväksikäyttöön, koska lapsiavioliitot ovat laillisia useissa maissa, joissa sharia on osa lainsäädäntöä.

Yleensä ääri-islamin assosioiminen pedofiliaan tapahtuu radikaalien nationalistien toimesta. Mutta toimiiko sama myös päinvastaiseen suuntaan?

Feministinen äärivasemmisto on tunnettu pedofiliamyönteisyydestään. Yliopistoissa käytetään oppikirjoja, joissa vanhempia kehotetaan harrastamaan seksiä alle 10-vuotiaiden lastensa kanssa. Yliopistofeministeillä on normaali käytäntö lähetellä eri mieltä olevien perheenjäsenille viestejä, joissa uhkaavat raiskata heidän lapsensa.

Samanaikaisesti feministit ovat tunnettuja fanaattisesta islam-myönteisyydestään. Islamiin liittyvistä lieveilmiöistä ei saa sanoa mitään negatiivista, tai olet kaamea natsi joka on perheineen julistettava lainsuojattomaksi vailla ihmisoikeuksia.

Johtuuko tämä osaltaan siitä, että feministit ovat ottaneet vakavasti radikaalien nationalistien varoitukset ääri-islamin pedofiliamyönteisyydestä, mutta valinneet pedofiilien puolen?

Kun feministi vainoaa sattumanvaraisesti valittua uhria, hän on edistyksellinen, suvaitsevainen ja hyvien arvojen edustaja.

Kun sattumanvaraisesti valittu uhri taistelee vastaan, hän on äärioikeistolainen öyhöttäjä, puutteessa elävä henkilö ja ennen kaikkea pahojen arvojen edustaja.

Ovatko kaikki feministit terroristeja? Feministien tyypillinen toimintastrategia pahuuden edistämiseksi on kaksivaiheinen. Satunnaisesti valittua uhria häiriköidään mm. edellä mainituilla perheenjäsenille lähetellyillä raiskausuhkauksilla tavoitteena, että uhri sanoisi jotain ilkeää ja pahimmassa tapauksessa jopa naissukupuoleen viittaavaa, kuten ”saatanan ämmä”. Tämän jälkeen aloitetaan mihinkään pohjaamaton lokakampanja, jossa satunnaisesti valittu uhri yritetään leimata ”naisvihaajaksi”, ”ahdistelijaksi” sekä ”äärioikeistolaiseksi incel-terroristiksi” ja tehtaillaan poliisille tekaistuja ilmiantoja ”koulusurmien ihannoimisesta”.

Onko kaiken tämän lopullinen päämäärä itse asiassa suututtaa satunnaisesti valittu uhri niin pahasti, että lopulta joku oikeasti tekee jotain?

Yliopistomaailmaa hallitsivat aikoinaan stalinistit, jotka toivoivat Neuvostoliiton hyökkäävän Suomeen ja nimittävän heidät diktaattoreiksi.

Wokettajafeministit, jotka nykyään hallitsevat yliopistomaailmaa, ovat stalinistien biologisia jälkeläisiä.

Ennustan, että feministinen tyrannia yliopistoissa päättyy 10-20 vuoden sisällä. Maanpetoksellinen ideologia tarvitsee tuekseen vieraan vallan, tässä tapauksessa Neuvostoliiton, jota ei enää ole olemassa.

Nykyinen feministityrannia on olemassa vain Neuvostoliiton perillisten myötävaikutuksesta, mutta ilman suurta oppi-isäänsä tällainen järjestelmä ei voi menestyä kovin pitkään.

Neuvostoihmisten poistuttua vallasta tilanne normalisoituu ja palautuu Akateemisen Karjala-seuran ja muiden aitoisänmaallisten tahojen valtakaudeksi.

1970-luvulla vasemmiston pyhä lehmä, jota ei saanut kritisoida, oli Neuvostoliitto.

Nykyvasemmiston pyhä lehmä on islam.

Kun feministi sanoo olevansa ”uskonnonvastainen”, hän tarkoittaa Jeesuksen vihaamista. New age -ganeshan tai allahin palvonta on edelleen suotavaa ja jopa kannustettavaa. Burkha ei ole sorron, vaan voiman symboli.

Mitä tästä voidaan päätellä? Ainakin se, että kristinusko on oikea uskonto, koska ne, jotka ovat Luciferin asialla, vihaavat Jeesusta.

Feministi saattaa näytellä parasta kaveria vaikka vuosia, mutta todellisuudessa se odottaa koko ajan tilaisuutta puukottaa selkään.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ihmettä odotellessa

Feministit katselee liitolaista aatoksilleen pikkuisen vikasuunnalta. Olettettu liittolainen kyllä tekee femakoille kantansa selväksi kunhan ensin asettuvat ns taloksi Eurooppaan . Feminismi vaihtuu nyöryytettävän rooliin kaikkine ”mausteineen”. Eli nyt kannattaa ottaa femakot sun muut vihervassarit ilo irti vallantunteesta