Blogit

Feministisen maahanmuuttopolitiikan motiiveista

Feministisen maahanmuuttopolitiikan idea ei ole hädänalaisten auttaminen vaan feministien seksinhimon tyydyttäminen.

Ai miten niin? No siten niin, että feministien mielestä jokaisen maahanmuuttajan on oltava nuori, hyväkuntoinen afrikkalainen tai Lähi-idän mies. Feministit järjestävät yliopistojen ja Migrin yhteistyönä tapahtumia, joiden tavoite on edistää ainoastaan tämän ihmisryhmän maahanmuuttoa. Siis niiden, jotka näkevät kaikista vähiten nälkää lähtömaissaan.

Oikeasti hädässäolevat, kuten ukrainalaiset naiset tai seksikaupan uhreiksi joutuneet eteläaasialaiset tytöt, saavat feministeiltä korkeintaan tilapäistä suojelua tai mieluiten eivät mitään, koska he rikkovat valkoisten, etuoikeutettujen feministien fantasian seksimonopolista ja incel-persuista, joita ei ole olemassa muualla kuin pahantahtoisten yliopistofeministien mielikuvituksessa.

Pitääkö tuntea sympatiaa henkilöä kohtaan, joka on hylännyt vaimonsa ja lapsensa sodan jalkoihin ja lähtenyt itse nauttimaan täydestä hotellihoidosta kaukana pohjoisessa?

Huomattavasti suurempaa ihmismäärää saataisiin autettua kohdistamalla apu lähialueille, kuten pakolaisleireille joille perheet on hylätty.

Jos mies hakee vaimon Thaimaasta, se on ihmiskauppaa. Jos akka hakee jätkän Afrikasta, se on edistyksellistä.

(Tietysti SPR:n naisilla on yksinoikeus hyväksikäyttää turvapaikanhakijoita seksuaalisesti.)

Vasemmistopuolueiden onni etteivät ole hallituksessa. Edes omat äänestäjät eivät jaksaisi kuunnella ulinaa siitä, miten kuvitteelliset kansainväliset sopimukset velvoittavat päästämään putinin koepallot vapaasti rajan yli.

Näyttäkää minulle se kansainvälinen sopimus, joka kieltää Euroopan maita sulkemasta rajojaan. Oikeus hakea turvapaikkaa maan sisältä ei velvoita päästämään ketään maan sisään. Entä mikä kansainvälinen sopimus velvoittaa myöntämään kansalaisuuden jokaiselle joka haluaa? Luku ja jae?

Entiset rajat kiinni (nykyään auki) -aktivistit: mitä ihmettä? Saatteko te jostain rahaa?

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
satusetä

Päätalon tyyliä mukaillen voisi sanoa, että näillä ko miehillä lemmen tööti tojjii jatkuvasti ja tolohosta ei lennä aprillivelliä. Kiimaiset akat tuhoaa koko Euroopan, kun täkäläiset ukot on enempi ja enempi kiinnostuneita vaan toistensa takareijästä.