Blogit

Feministit hurraavat patriarkaatin voitoille

Feministeiksi itseään kutsuvat ja vasemmisto hurraavat patriarkaatin voitolle. Toksinen maskuliinisuus on unohdettu.

Sen sijaan Twitter ei ole unohtanut sananvastuuta. Taannoin Matt Walsh estettiin Twitterissä ja hänen twiittinsä sensuroitiin. Se kun ei ollut oikeanlainen somejätin alustalle. Somejätti jonka periaatteen voi kiteyttää lauseeseen yksi sosiaalinen media, yksi oikea aatesuunta, yksi oikea mielipide. Kuulostaa jotenkin tutulta. Kuulostaisiko vielä tutummalta saksaksi? Kokeilenpa Googlen kääntäjää: Ein Social Media, ein richtiges Mindset, eine richtige Meinung. Sehän vaikuttaa vielä liberaalimmalta saksaksi.

Walsh twiittasi ja ylisti naisten voimaantumista: Kaikkien aikojen paras Jeopardy-ohjelman naispuolinen voittaja on mies. Paras yliopistosarjan naispuolinen uimari on mies. Ensimmäinen naispuolinen neljän tähden amiraali Public Health Servicessä on mies. Miehet ovat hallinneet lukioiden naissarjojen juoksulajeja sekä erilaisten taistelulajien naissarjoja. Patriarkaatti voittaa.

Mikäpä siinä. Jos Suomi haluaa menestystä naislajeissa missä aiemmin sitä ei ole tullut tarvitaan apuun miehiä jotka ilmoittavat olevansa naisia. Pari sukupuolisuudestaan epävarmaa miespelaajaa tekisi hyvää Naarasleijonien joukkueessa nyt par-aikaa käydyissä lätkän MM-kisoissa. Kyseessä on win-win tilanne. Ensimmäinen win tulee siitä että Suomi voittaa naislätkässä kultaisimmat mitalit kunhan muut maat eivät tajua käyttää samaa kikkaa.
Toinen win tulee siitä että LPTQWERTYUITOP-yhteisö siirtyy suurin joukoin kannattamaan naislätkämaajoukkuetta.

Seuraavaa samaan hullutukseen liittyvää asiaa on sitten vaikeampi luokitella. Onko kyseessä patriarkaatin voitto, älyn voitto vai älyttömyyden voitto. Transu Demitrius Minor, 27 kertoo saattaneensa raskaaksi kaksi vankitoveriaan New Jerseyläisessä naisvankilassa. Demitrius istuu kolmenkymmenen vuoden kakkua kasvatti-isänsä taposta ja autokaappauksesta tuomittuna. Toinen hänen rakkautensa tai himonsa kohteista on Latonia Bellamy, 31. Latonia istuu elinkautista kaksoismurhasta. Laskettu aika on nyt alkusyksystä. Toisen synnyttäjän henkilöllisyyttä ei ole kerrottu.

Kun sukupuoli on hyvin fluidi niin eikö seksuaalirikoksesta tuomion saanut mies, jos on älykäs sellainen, kannata ilmoittaa olevansa nainen. Kohtelu naisvankilassa seksuaalirikoksesta tuomitulle on huomattavasti hellävaraisempaa kuin miehille tarkoitetussa vankilassa. Vastaanotto saattaa olla hyvinkin lämmin kuten Demitriuksen, tai Demin tapauksessa jolla nimellä hän nykyään itseään kutsuu.

Sitä paitsi kuka osaa nykyään määritellä mikä tai kuka on nainen. Ei ainakaan tuorein Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomari Ketanji Brown Jackson jos häneltä asiaa kysytään. Ehkä se onkin niin että me ollaan uroita kaikki. Patriarkaatin lopullinen voitto.

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Minervan Pöllö

Sitä tulee väistämättä pohtineeksi, mikä uhka Euroopan [ja miksei koko maapallollekin] on pahin ja välittömästi toimia vaativa.

1) Vihreät, jotka tuhoavat, tehokkaasti vuosikymmenten työllä saavutettua infrastruktuuria, ilmastonmuutosta ehkäisevien toimiensa ansiosta, joka toiminta on täysin turhaa, koska se olisi pitänyt aloittaa jo sata vuotta sitten, jos sen odotetaan tuottavan tuloksia. Koulutuksen leviäminen on luonut suuren ihmispopulaation, jolla on usein hyvin kehittynyt kirjallinen ja oppinut maku, mutta joka on koulutettu paljon pidemmälle kuin sen kyky ajatella analyyttisesti.

 

2) Islam joka leviää hallitsemattoman syntyvyyden, humanistisen maahanmuuton ja Eurooppalaisten sinisilmäisyyden, ja väärinkäsitettyjen ihmisoikeuksien ja natiiveja kohtaan harjoitetun rasismin, syrjinnän ja uskonnonvapauden, jota islam ei hyväksy. Mitkään hälytyskellot eivät soi, vaikka muslimit täysin avoimesti rakentavat miehittämissään alueissaan Šarialain voimaanottamista, ja elävät muodostamissaan rinnakkaisyhteiskunnissa täysin valtion ulkopuolella, ainoa side ympäröivään todellisuuteen on yhteiskunnan sosiaalitukien lypsäminen, johon valtio avokätisesti alistuu, tämä on hinta, joka joudutaan maksamaan edes jonkinlaisesta yhteiskuntarauhasta, mutta tuskin tämä pelkästään on ongelmia lisäävä. Rahan syytäminen yhteiskuntarauhaa tulee pidemmän päälle takaamaan, tästähän on hyvä esimerkki Ruotsi.

3) Venäjä tässä asiassa olen sanaton, Eurooppa katselee korvat luimussa kun vanja kylpee veressä suorittaessaan kansanmurhaa, siirtelee väestöä ilmeisesti panttivangeiksi, orjikseen ja seksiorjikseen. Voimmeko myös odottaa toista ydinvoimakatastrofia, jonka Venäjän vähä-älyisten ja    mielenterveysongelmaisten miehittämä armeijan johto järjestää. Vanja sanoo että se käyttää ydinaseita, jos Venäjän olemassa olo on uhattuna. Eikö tämä oikeus tulisi siis olla jokaisella valtiolla. Venäjän olemassaolo ei ole järin tärkeäkään, mikäli katsellaan sen taloutta ja kansantalouden hoitoa, tai sen väestönosien  resurssien hyödyntämistä jotka koostuvat Siperian aroilla ja tundralla asustelevista kymmenistä miljoonista asukkaista, joilla ei ole mitään käsitystä maailman menosta, – joista täysin tietoisesti ja järjestelmällisesti on muokattu Putinin koplalle hyödyllisiä papukaijoja, joten he yhteiskunnan kehityksen kannalta ovat hyödyttömiä.  – { He ovat pelkää tykinruokaa, jota Putin huijaa käymään fasisteja ja natseja vastaan}. Mikäli koko Venäjän kansa tajuaisi, että natsit ja fasistit, joita vastaan heidän olisi taisteltava, ovat Moskovassa. niin Putinin ja Putinin koplan päivät olisivat luetut.

4) Feminismin vähäjärkisen hulluuden tajusin, kun jälkiviisaiden somali nainen julisti täydessä islamin univormussa olevansa feministi ja taistelevansa sen puolesta, että naiset saavat käyttää huivia { tietenkin myös purkaa ja sitä myöten kaikkea islamin naista nöyryyttävää rekvisiittaa}. Uskoisin, että tällä naisten oikeuksien puolustajalla, olisivat jauhot suussa, jos hänet lähetettäisiin Somaliaan puhumaan naisten oikeuksista olla käyttämättä naista alistavaa habitusta, pahimmassa tapauksessa voisi käydä niin, ettei ole enää paikkaa johon huivilla sonnustautuisi. Olen aina ihmetellyt tämän kansanryhmän käsitystä, että he täysin vailla minkäänlaista arvostelukykyä, kääntävät asiat haluamalleen kannalle, ymmärtämättä niiden todellista merkitystä, tämä on ilmiselvää esimerkiksi käsitteiden rasismi, uskonnonvapaus tai vaikkapa demokratia kanssa. Jos vuosisatoja päähän päntätään vain koraania ja islamin dogmeja, ei resursseja yksikertaisesti riitä ympäröivän todellisuuden hahmottamiseen, eikä sitä edes saallita ja sillä on väistämätön vaikutus älykkyyden suuntautumiseen alueille, joilla ei ole mahdollista menestyä arkijärjen mukaisesti länsimaisessa uskonnon ikeestä vapaassa ajattelun ja sananvapauden maailmassa. Autuus ei totisesti edistä objektiivista havainnointia.

 

 

 

eetee

Natsisaksa oli kevyttä kamaa kasvavan punaviherhelvetin rinnalla.
Eikä se edes kestänyt yhtä kauaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by eetee

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement