Blogit

Hamasin tuhovoimaiset raketit

Aloitetaan kuitenkin Israelin ampumalla raketilla. Tai kun en edusta valtamediaa, enkä halua välittää disinformaatiota korjataan muotoon Israelin ampumaksi väitetyllä raketilla.
STT viestipalvelu X:ssä:
Israelin ilmaisku Gazassa sijaitsevaan sairaalaan on surmannut ainakin 500 ihmistä, sanoo terveysministeriö Gazassa al-Jazeeran mukaan. Kuolonuhrien määrä on noin kaksinkertainen aiempaan arvioon nähden. Israelin asevoimat syyttää sairaalaiskusta Gazassa toimivia taistelijoita, joiden raketin se sanoo osuneen vikaan.

Ja nyt hamasin tuhovoimaisiin raketteihin. Eräs asiantuntija väitti hamasin rakettien olevan tuhovoimaltaan verrannollisia ilotulitusraketteihin. Tarkastellaan tuhovoimaa vertaamalla sitä edellämainitun sairaalan parkkipaikalla ammottavaan kraateriin. Kraaterin kooksi on mitattu metri kertaa metri ja syvyydeksi 30 cm. Tappava räjähdys ei kuitenkaan kyennyt juurikaan siirtämään pysäköityjä autoja. Uhreina STT:n mukaan ainakin 500 ihmistä.

Onko Israelin raketti joka jättää moisen kraaterin tappavampia kuin hamasin ampumat? Tuskin. On siis turha vähätellä rakettien tuhovoimaa. Hamas ampui 20 minuutin aikana 5000 rakettia Israeliin. Tuhovoimaisia raketteja kuten uutisoinnista voimme päätellä. 5000×500= 2 500 000, siis kaksi ja puoli miljoonaa mahdollista uhria kahdessakymmenessä minuutissa. Tuon rinnalla sekä Little Boy että Fat Man kalpenevat tuhovoimassaan.

Kuoliko sairaalaiskussa 500 ihmistä? En ole nähnyt uutisoinnissa korjausta. Sen sijaan mm. yle on julkaissut jutun jossa epäillään kovasti Israelin versiota ja pidetään hamasin versiota totuutena.

Satelliittikuvat ja terroristien väitetty puhelu kertovat Gazan sairaalaräjähdyksestä – tämän tiedämme

Gazaa hallitseva terroristijärjestö Hamas sanoo Israelin iskeneen sairaalaan ohjuksella tai raketeilla. Hamas ei ole kuitenkaan esittänyt todisteita väitteelleen. Ei ole, mutta se on riittänyt STT:lle usealle medialle, Pekka Haavistolle ja muutamalle muulle vasemmistolaispoliitikolle todisteeksi tapahtumasta.

Alla olevalta videolta voit kuunnella Israelin asevoimien IDF:n julkaiseman puhelinnauhoitteen. Israelin mukaan puhelussa kaksi Hamasissa toimivaa miestä keskustelee räjähdyksestä. Toinen miehistä kertoo, että Islamilainen Jihad oli yrittänyt ampua raketin sairaalan läheltä, mutta laukaisu olisi epäonnistunut.

Jos nauhoite on aito, se tukisi IDF:n kertomusta. Aitoutta ei voida kuitenkaan varmentaa. Niin, Israel saa esittää todisteet ja epäillään, medialle hamasin sana riittää.

Onko kukaan muuten viime aikoina kuullut puhuttavan Israelin käyttämistä fosforiammuksista joita mm. Amnesty International rummutti?

Viime kesänä jahdattiin natseja. Natsien aatteeseen olennaisesti on kuulunut antisemitismi. Olisiko viimein aika vaatia antisemiittejä pois Arkadianmäeltä? Hyvä niin, myös eri toimitukset olisi pikimmiten syytä puhdistaa antisemitistisistä aineksista. Vai mitä, STT, Hesari, Demokraatti, MTV, Yle, Iltalehti, Iltasanomat, ym. Nyt kun olen viestini kertonut odotan pesukarhukravattijahdin vertaista myllytystä eri toimituksissa.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit