Blogit

Hunterilla bisneksiä Putinin kanssa, media vaikenee

Hunter Bidenin tietokoneesta, siitä mikä valtamedian mukaan oli venäläistä disinformaatiota, paljastuu yhä uusia tietoja.

Tällä kertaa kyseessä on tekstiviestit jotka koskevat Hunter Bidenin bisneksiä Vladimir Putinin kanssa.  Asiasta uutisoi Daily Mail viikko sitten. Bidenin perheessä lienee aivan normaalia se että jos velipoika kuolee, voi veljen lesken ottaa rakastajattareksi. Ja näin kävikin, Bideniläiseen tapaan. Hunterin veljen Beaun leski Hallie Biden ryhtyi lemmenleikkeihin Hunterin kanssa.

Koska Hunter on entisen varapresidentin ja nykyisen presidentin poika, hänellä on kaikkea. Naisia, avioton lapsi stripparin kanssa, rakastajattarena veljen leski, huoria, mahdollisia ihmiskaupan uhreja itä-Euroopasta joiden maksuihin isäpappa antoi rahaa, verovelkaa, hämäriä bisnesdiilejä,  huumeongelma ja niin edelleen.

Vuonna 2018 lähetetyssä tekstiviestissä Hunter kertoo Halielle olevansa ahdistunut epäilystä osallistumisesta sopimuksen välittämisessä  Vladimir Putinin ja Kiinan välillä suuressa kaasu ja öljykaupassa. Kyse oli epäonnistuneesta 9,1 miljardin kaupasta Rosneftin ja CEFC:n, kiinalaisen öljyjätin välillä.

Kuten aiemmin olen kertonut, tämäkään liiketoimi ei ylitä suomalaisen median uutiskynnystä koska isällä on väärä sukunimi, mutta oikea puoluekanta.

 

Tilaa
Ilmoita
guest

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha

Ja niin myös VAIKENEE tämäkin julkaisu, joka heittelee kiviä rinta rottingilla lasitalosta!

Ainakaan tänne on turha kirjoittaa mitään. Pysy siis valtamedian linjalla ja äläkä jeesustele. Lukijoilla on parempaakin tekemistä kuin tuoda TODELLISTA tietoa sieltä, joka on pääkallonpaikka!

pöh

Mutta kyllä Suomen media kirjoitti tänään kuin ”trumpin kaveri” joku show painija on syytettynä seksuaalisesta ahdistelusta. Koko juttu ei olisi ollut uutinen Suomessa jos eivät olisi saaneet trumppia siihen liitettyä.
En ole trumppi tai venäjä fani, mutta todella ärsyttää kuinka alas on media Suomessa vajonnut, vai onko se aina ollut yhtä mätä?

Jupi

Sen lauluja laulat ken leipää syöt

einari

No voi hyvänen aika, eihän ne valtamedian työn orjat tiedä mistään mitään ellei
niille kerrota, kaikki tehokas työaika kuluu omaan napaan tuijottaessa, meidän
valistuneiden oikean tiedon lähettiläiden, kuuluu heille nämä uutiset hopealautasella
tarjoilla sekä kumartaa länteen ja pyllistää itään! Kuka niille maksaa palkan??

p.grandell

tom of filandiassa ei ylitä näin vaikeat kysymykset? ylen ohjelmat ovat täisin sionisiten propista…olin naapurissa. mulla kun ei ole ylen antamia oksennuksia kuulin kuinka lauta-matti kertoi että ei koskaan ole ollut niin hyvä kuin nyt? kyllä tuliltani melkein putosi, lauta-mati isä oli sentään kunnon äijä.. poika kyllä ihan laho,

fullofshit

Jos joku uskoo näihin enkku MI6: tietolähteisiin niinkuin aisuri-valtamedian sodankäynnin asiantuntijat niin lycka till. Itse en usko sanaakaan.