Blogit

Hyvää Uuttavuotta kaikki miehet

Se on taas vuosi täysi. Miehen vuosi. Koska miehillä on lyhyempi elinajanodote vietämme nyt loppuvuoden kuolleina. Että turha on naisten natkuttaa jos emme osallistu joulun valmisteluihin. Se natkutus kaikuu kuolleille korville.

Olemme saaneet odottaa feministeiltä ja hallitukselta toimia tasa-arvon lisäämiseksi elinajanodotteen suhteen. Kun hallitus seisoo tumput suorana niin minä toimin. Minulla on pikainen ratkaisu siihen miten miesten elinajanodote saadaan paranemaan, jopa pidemmäksi kuin naisilla. Asia on yksinkertainen: kutsutaan tästälähin miehiä naisiksi ja naisia miehiksi.

Järkevimmistä ihmisistä tämä saattaa kuulostaa sekopäiseltä, mutta verrattuna vasemmistolaiseen intersektionaaliseen feminismiin ja mitä sieltä tuputetaan asiassa ei ole eroa.

Kun vaihto tehdään luettelin jo ensimmäisen edun: miesten eliniänodote pitenee. Eikä se jää tähän: intersektionaaliset feministit voivat vihdoinkin riemuita olevansa oikeassa: väitteet miehen kuukautisista sekä synnyttämisestä kerrankin pitävät paikkansa. Miesten kuukautissidevalikoimakin laajenee Veikkoset-siteitä huomattavasti laajemmaksi.

Myös naiset hyötyvät: he pääsevät kerralla palkkakuopasta, ja naisen euro on kertaheitolla osimoilleen sellaiset euro ja kuusitoista senttiä, naisia on teknisillä aloilla kerrankin riittävästi, kaikki lasikatot on rikottu ja vastaavasti miehiä on tarpeeksi sekä hoiva- että opetusaloilla.

Näin näitä tasa-arvokysymyksiä ratkotaan, jos vain on halua tai älyä.
Että hyvää uuttavuotta vaan naiset. Olen muuten sitä mieltä että meidän miehiä lyhyemmälle elinajanodotteelle pitäisi tehdä jotain. Ehkä feministit tällä kertaa toimivat kun kerran kyse on meistä naisista…

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Olette sekaisin massat

Hyvää uutta vuotta homo miehet ja maapallolla luulevat elävänsä ääliö ihmiset olette sairaita

Varma Voitto Ikuinen

radikaali tasa-arvo ministeri ilmoittautui kisaan hallitus paikasta.

John Quiman

Tuo pakkomielle sada eri aloille ja mihin vaan yhtä paljon miehiä ja naisia on valheellista tasa-arvoa. Oikea tasa-arvo on sitä, että kuhunkin toimeen valitaan parhaat, olivatpa sitten miehiä tai naisia ja se on myös sitä, että ihmiset tekevät asioita, jotka heitä itseään kiinnostavat, eivätkä asioita, joihin heitä yllytetään tasa-arvon nimissä.

Snif

Komppaan.