Blogit

Isänmaallinen Ympäristöliike – 10 kohdan ohjelma

Kuva: Extinction Rebellion blocks a road during the pre-COP26 in Milan.jpg. Wikimedia Commons. Lisenssi: Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.

Elokapina on jälleen nolannut itsensä häiriköimällä yrittäjiä liimailemalla itseään liikkeiden ikkunoihin (Greenpeacen Venäjä-vastaisessa mielenosoituksessa oli sentään vähän tyyliä). On häpeällistä ja suorastaan haitallista, että äärivasemmisto on päässyt dominoimaan luonnonsuojelun jaloa aatetta. Helposti unohtuu, että länsimaisen eläinsuojelujärjestelmän perustivat eurooppalaiset nationalistit – ei punatähtijengi.

Ekofeminismi on jopa yliopistoissa opetettava ideologia, jossa keksitään mikä tahansa aasinsilta intersektionaalisen feminismin ja luonnonsuojelun välille. Ekofeminismiin kuuluu olennaisena osana esimerkiksi suomalaisten maahanmuuttokriittisen enemmistön sulkeminen luonnonsuojelutyön ulkopuolelle. Tällä tavalla ekofeminismi vahingoittaa planeettaamme tekemällä luonnonsuojelusta naurettavan kirosanan enemmistölle kansalaisista.

Esittelen näin ollen Isänmaallisen Ympäristöliikkeen kymmenen kohdan ohjelman. Isänmaalliseen Ympäristöliikkeeseen ei voi liittyä. Siihen voi kuulua ainoastaan edistämällä sen arvoja. Jos olet eri mieltä yhdestä tai useammasta ohjelmakohdasta, ehdota tilalle parempaa.

 

10 kohdan ohjelma

  1. Turkistarhaus kiellettävä välittömästi.
  2. Eläinten kaltoinkohtelusta ankarat tuomiot. Tällä hetkellä eläinsuojelurikoksista saa korkeintaan sakkoa, harvemmin sitäkään.
  3. Vapaata, autonomista ja taloudellisista hämäräkytköksistä puhdistettua tutkimusta ilmastonmuutoksesta ja ihmisen vaikutuksesta siihen, niin, että skeptikotkin voivat jälleen luottaa tiedeyhteisöön.
  4. Uusia ydinvoimaloita rakennettava (joita ei tilata Venäjältä). Lisäksi panostettava tuuli- ja aaltovoimaan, aurinkoenergiaan sekä sähkö- ja kaasuautoihin. Fuusiovoimalan kehitystä rahoitettava radikaalisti nykyistä enemmän.
  5. Omavaraisuus (suosi suomalaista; tuodaan ulkomailta lähtökohtaisesti vain niitä luonnonvaroja, joita Suomessa ei ole). Varmistetaan, ettei Venäjältä tuoda enää koskaan yhtään mitään.
  6. Riistatalouteen painottuvaan ruoantuotantoon siirtyminen: etelämpänä kasvatettava peura- ja kaurislajeja samaan tapaan kuin poroja Lapissa, liikenneturvallisuus huomioiden.
  7. Jokaiselle eläimelle oikeus elää luonnonkaltaisissa olosuhteissa.
  8. Syömäkelpoista (ei pyyhekumin makuista) ja punttisalilla käymiseen riittävää kasvisruokaa kehitettävä. Laboratoriolihan kehitystutkimusta rahoitettava. Eläintuotannon vähentäminen hillitsee merkittävästi myös päästöjä. Itämereen kipattavan saasteen määrää rajoitettava tuntuvilla sanktioilla.
  9. Puheet elintason nostamisesta lopetettava. Elintasoa pitäisi laskea eikä nostaa.
  10. Kehitysmaille kohdistettavan avustuksen keskityttävä väestönkasvun hillitsemiseen esimerkiksi tyttöjen koulutuksella.
Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Parannetaan taloutta

Miksi aina peni ja ääneskäs ryhmä vaatii muita toteuttamaan omia halujaan ja elämään hedän vaatimallaan tavalla? Jokainen voi olla elävä esimerkki ihan itse. Ja kun muut huomaavat että ”hei, tuollahan menee hyvin”, niin ne seuraavat perässä. Eikä tarvitse terrrisoida liikennettä tai kulkea dolce&cabbana vaatteet päällä iphone kädessä jakamassa lentolehtisiä siitä miten globalistit tuhoavat maapallon.

Siksi esim. töissäkäyminen ja tinatulla rahalla erilaisten hyödykkeiden ostaaminen on niin suosittua. Toki ihmiset voisivat elää pitkälti luonnotakin, mutta esim, kalan haju pysyy pitkään. Ja marjojen/sienten poimintaan tarvitaan aikaa ja viitseliäisyyttä. Töissä käyminen on helpompi vihatoehto ja silloin ihmiset valitsevat sen.

Ja se puntisaliruuan voi iha itsekkin ostaa. Ei siihen lakia tarvita. Sen kun etsii kaupan jossa myydään sitä punttisalin kestävää ruokaa. Ei se ole ruudin keksimistä.

Eikä muuten Samuli taida tietääkkään että tuulienergiassa on vation tuki joka tulee veronmaksajien kukkarosta. Jokainen tuulinen päviä maksaa 50 miljoonaa suomalaisille veronmaksajille. Paljonkos samuli maksaa veroja vuodessa?

Ja toisaalta, minä ainakin olen tehnyt jo niin pitkän työuran sekä tuonut Suomeen viisi miljoonaa euroa talouden rattaisiin, että minä tykkään parantaa yhä nykyistä elintasoani. Eikä siinä ole mitään väärää. Kaikki kulutetti raha menee talouden rataiden pyörittämiseen.

Juha T

Asiaa,toivottavasti tästä kuuluu lisää jatkossakin.