Blogit

Italian vaalit: mitä tarkoittaa äärioikeisto

Media on nyt viikon verran jaksanut messuta Italian vaaleista ja ”äärioikeiston” mahdollisesta voittokulusta. Kiitos messuamisen, lukijalle selviää vihdoin miten toimittajat ja media määrittelevät äärioikeiston.

IS: Alustavat tulokset: Ääri­oikeisto voitti Italian vaalit

Italian veljien aatemaailma on kansalliskonservatiivinen. Puolue on syntynyt Italian fasismin perinnöstä. Se vastustaa maahanmuuttoa ja kannattaa perinteisiä perhearvoja.

Olette fasisteista seuraavia jos ette kannata LPTQWERTYUIOP+ arvoja ja vastustatte säätelemätöntä maahanmuuttoa.

Demokraatti tuo äärioikeistomääritelmään ”Italia ensin”-politiikan. STT kärjistää maahanmuuttokriittisyyttä entistä enemmän Aamulehden artikkelissa:

Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Marco Siddi sanoo, että Melonin puoluetta voi kuvata äärioikeistolaiseksi. ”Puolue tavoittelee valkoista ja katolista Italiaa”, hän sanoo STT:lle. Aivan. Katolisuus on Euroopalle vaaraksi, toisin kuin vaikkapa rakkauden uskonto islam.

Ja lisää raskauttavia todisteita facistisuudesta löytyy: ”Hän on tuonut patriootti-sanan takaisin Italian nykypolitiikan valtavirtaan, mitä se ei aiemmin ollut johtuen Italian fasistimenneisyydestä”, Siddi sanoo.

Mitä facistista MTV löytää Melonin ajattelusta? Helena Petäistön kolumni: Tuleeko ”Euroopan vaarallisimmasta naisesta” Italian pääministeri? Giorgia Meloni saattaa kyetä siihen, missä Marine Le Pen epäonnistui

MTV löytää Melonin synniksi sen että hän ei ole edistämässä EU:n liittovaltiokehitystä eikä ole syvään kumartelemassa Brysselin suuntaa.

Muutaman uutisen vaaleista luettuani, uutisista voi tehdä sen johtopäätöksen että Italiasta puuttuu oikeisto koska kaikki puolueet Matteo Renzin poliittista keskustaa edustavan puolueen jälkeen ovat äärioikeistoa.

Yhteenvetona voin kertoa teille median määritelmän äärioikeistosta: olet vähintään varttifacisti jos vastustat maahanmuuttoa, vaalit perinteisiä perhearvoja, olet uskonnollinen etkä ole erityisen EU-myönteinen.

 

Tilaa
Ilmoita
guest

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha

Heh äärivasemmiston p.askamedia sodoma oy, ylenanto, etc kiemurtelee tuskissaan.. yhyy ”äärioikeisto” voitti.. punavirheet marxilaiset tiputetaan keväällä vallasta myös Suomessa.. kyllä näin on.

https://youtu.be/fhwUMDX4K8o

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Juha
Puolueeton

Kerrotko, mistä löytyy Suomeen oikeistopuolue, joka saisi äänivyöryn.

Juha

Kenties Paavon vaaligallup enteilee tulevaa

Perussuomalaiset (50%, 411 Votes)
Sinimusta Liike (14%, 111 Votes)
Valta kuuluu kansalle (13%, 107 Votes)
Vapauden liitto (8%, 66 Votes=

p.grandell

ano turtiainen vvk. ääni vyöryä ei saa, mutta tänäpäivänä ainoa joka rakastaa/puolustaa sydämestään suomea/suomalaisia….

Skämläri

Sääli että joukoissaan ovat nämä ohukainen ja paksukainen jotka rakastaa/puolustaa raiskaajapedofilikultuuria. Ei jatkoon!

Jupi

Eikös tää ole tätä kuuluisaa antifasismia?