Blogit

Joe Bidenillä kuudes aisti?

Kirjoittelisin mielelläni välillä muustakin kuin Joe Bidenistä, mutta johtuen median joko omertasta tai dissaamisesta Bideniä kohtaan joudun astumaan remmiin, jälleen.

Muistattehan elokuvan Kuudes aisti? Siinä elokuvan tähti, Cole, (Haley Joel Osment) paljastaa terapeutti Malcomille (Bruce Willis) suurimman salaisuutensa toteamalla I see dead people, eli näen kuolleita ihmisiä.

On syytä epäillä että Joe Bidenillä on sama kyky. Miksi kukaan ihminen muuten kättelisi ilmaa? En tiedä kuinka monta kertaa Joe on kätellyt ilmaa yksityisesti, mutta julkisesti tapahtuma on kuvattu kaksi kertaa.

Ensimmäisen kerran tapahtuma saatiin ikuistettua 15.4.2022. Asiasta uutisoivat mm. The Telegraph, The Sun, The Independet, Daily Mail, Fox News. Suomessa tapahtuma ei jostain syystä ylittänyt uutiskynnystä valtamediassa.

Joe toisti temppunsa nyt vierailtyaan Israelissa. Tapauksesta uutisoi Sky News Australia.

Vierailullaan Biden piti puheen jossa kehoitettiin vaalimaan muistoa kunniakkaasta juutalaisten joukkotuhoamisesta. Lisäksi Joella meni kieli solmuun yrittäessään lausua joukkotuhomuseon nimeä. Vierailu alkoi sillä että Joe joutui kyselemään lentokoneesta laskeuduttuaan, lunttikorttien puuttuessa, mitä hänen seuraavaksi pitäsi tehdä. Nämäkään tapaukset eivät ylittäneet Suomessa uutiskynnystä.

Ja lopuksi, jos joku kysyy teiltä millä sanalla kuvata Yhdysvaltoja, Joe on antanut siihenkin vastauksen. Sana on ”Asufutimaehaehfutbw.”

Tilaa
Ilmoita
guest

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Puolueeton

Bideniä vaivaa vanhuus, koska täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Jutut ovat rasismia ikäihmisiä kohtaan. Kaiken lisäksi Bidenillä voi olla tuollainen tapa puhua käsillään, mistään kättelystä ei ehkä ole kysymys. Amerikkalaiset voivat valita presidenttiinsä omalla tavallaan, kuten suomalaiset valitsevat kansanedustajansa omalla tavallaan massahypnoosissa olevista nuorista. Massahypnoosi sitten johtaakin nykyiseen totalitarismiin ainakin lännen ilmastohysteriassa ja ryssävihassa..
Kokoomuslainen puheliripulia sairastava poliitikko tehostaa itseään heiluttemalla käsiään aivan käsittämättömällä tavalla, vaikka on nuori ihminen. Ei sekään uutiskynnystä ylitä, vaikka tarvetta olisi saada arvokas puhuminen jälleen poliitikoille. Jätetään höpinät sirkuspelleille.

Anna mun nauraa

”Kaiken lisäksi Bidenillä voi olla tuollainen tapa puhua käsillään, mistään kättelystä ei ehkä ole kysymys.” Puolueettomalla on väärä nikki. Mitäpä jos Puolueeton olisi katsonut linkit niin ei tarvisisi arvailla. Linkit saa auki kun klikkaa. Siinä käy ilmi että Biden ei puhu silloin kun kättelee ilmaa. Suosittelen nikin vaihtamista rehellisemmäksi. Sellaisia olisivat Tietämätön tai Henkisesti itseään pettävä.

Kata

Ei se ole vanhuus vaan dementia.On tässä omat vanhemmatkin eläneet lähelle 90 vuotta mutta ei ne kätelleet ilmaa…
Joen sallimat laittomat siirtolaiset aiheuttavat suurta ongelmaa jo Texasissa ja paikoissa joihin heitä on salaa siirretty.Tämä vain siksi että Trump rakensi lisää muuria joka oli aloitettu jo 20 vuotta aiemmin ja Obama rakensi mereen myös pitkän muurin.
Keystone Pipelinen sulkeminen oli aivan käsittämätön juttu ja vielä strategisen öljyvaraston öljyn myyminen KIINAAN!
Inflaatio 9.1% ,bensa ja ruoka erittäin kallista ja kaikesta pulaa…sen sai aikaan hömelö jota johdetaan muualta,siksi se valittiin.
Feikki Press huone on jo melko hassua mutta sinne sai hyvän näköetäisyyden prompteriin.”End the quote,repeat the line” 😀 Kiesus sentään!

Vaarallinen seko,lasten nuuskija.

pöh

Niin uskomaton kirjoitus, että jos se on tosissaan kirjoitettu niin en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa?
Jokainen meistä tulee vanhaksi jos tarpeeksi pitkään elää, mutta jokainen meistä ei huijaa itseänsä USA:n presidentiksi.

pöh

n syytä epäillä että Joe Bidenillä on sama kyky. Miksi kukaan ihminen muuten kättelisi ilmaa?”

Ja tähän vielä että olihan edellinen ”eu:n presidentti” Juncer ihan samanlainen, se jopa puhui eu parlamentissa kuinka on tavannut muiden planeettojen johtajia.
Miettikää mitkä sekopäät tätä maailmaa oikeen johtaa.
Ei sillä etteikö muualla maailmankaikkeudessa olisi älykästä elämää, mutta jos ne on vähänkin älykkäitä niin ei ne junckeriin yhteyttä ottaisi.

Timppis

Voihan se olla että mailmankaikkeudessa on vielä maatakin pöljempiä planeettoja ja sieltä on tultu istuttamaan näitä avaruusboltseja meidän tellukselle.kaverieilleen vain juttelevat ja kättelevät.

pöh

Kirjoittelisin mielelläni välillä muustakin kuin Joe Bidenistä,”
Hyvä että joku edes kirjottelee, koska kirjoitettavaa tyypistä kyllä löytyisi, mutta koko valtamedia on sen osalta hiljennetty.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement