Blogit

Juha Sipilälle kiitokset globalisti-isänniltä

Juha Sipilä Brysselissä 31.1.2019. Kuva EP Multimedia Centre.

Vanhan sanonnan mukaan tiedät millainen ihminen on, kun katsot hänen ystäviään. Tämä sanonta osui enemmän kuin kohdalleen 31.1.2019, kun Juha Sipilä piti puheen Euroopan parlamentissa lähes tyhjälle salille. Ystäväkseen häntä tituleerasi iskiaksesta kärsivä ja EU-liittovaltiota ajava, komission puheenjohtaja Juncker.

Jos unohdetaan yleinen puheen sisältämä diibadaaba, kuten visiot ja toimeenpano, puhe oli ilotulitus leikkaa-liimaa -tekniikalla peräkkäin ladottuja latteuksia. HS Pravda luonnehti puhetta ”merkittäväksi”.

Miellyttääkseen globalisti-isäntiään EU-liittovaltiota kannattava Sipilä otti heti esiin Santeri Alkion hölmöt puheet 1920-luvulta Euroopan Yhdysvalloista. Luontevana jatkona heti perään haukut sai Brexit, sillä onhan kerrassaan kauhistuttavaa, että kansanäänestyksiä on ja että niiden tuloksia pannaan täytäntöön. Juhaa taitaa vähän jopa innostaa no deal-vaihtoehto. Olisihan varmaan Juhan unelmien täyttymys, jos Britannia lähtisi ilman sopimusta, EU:n kassasta puuttuisi 39 miljardia ja Suomi pääsisi maksamaan lisää.

Musiikkia harvalukuisten kuuntelijoiden joukolle oli varmasti se, että Sipilä ei ilmaissut halua leikata EU:n kuluja, vaan piti nykytasoa tavoitteena. Sipilä toki halusi myös militarisoitua EU:ta, sillä pitäähän joku konsti olla, jos EU:n vastustajat heittäytyvät hankaliksi. Kyllä muotisana ilmastonmuutoskin mainittiin.

Mitä tästä kaikesta sitten jäi käteen? Olennaisinta on havaita se, mitä ei sanottu. Ei haluttu karsia kuluja, ei vaadittu liittovaltiokehityksen jarruttamista. Ei onneksi mainittu EU:n yhteistä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa, koska se olisi ollut todella noloa. Eikä tietenkään kyseenalaistettu mitään EU:n ulottuvuutta.

Suomi on toiminnassaan siis johdonmukainen. Se jatkaa komission puudelina, peesailijana ja kyyryselkäisenä nöyristelijänä. Globalisti-isännät voivat luottaa siihen, että seuraavakin hallitus on sitoutunut EU-liittovaltioprojektiin, jossa valtaa siirretään jäsenmailta Brysselin EU-pampuille.

Lopuksi on syytä kiinnittää huomiota vielä Junckerin vastauspuheenvuoroon. Juncker totesi Suomen ”kuuntelevan muita jäsenmaita” ja että ”Alusta asti Suomi on käyttäytynyt kuin yksi perustajajäsenistä. Niin kuin se olisi aina ollut täällä”

Kun käskytettävä tällaisen kiitoksen globalisti-isänniltään ja Brysselin EU-pampuilta kerran saa, ei kyyryselkäisinkään keskustalainen EU-fanaatikko voisi enempää varmaan toivoa?

 

Olli Kotro on ehdolla Euroopan parlamenttiin keväällä 2019 perussuomalaisten listalta. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja on työskennellyt pitkään perussuomalaisten palveluksessa Euroopan parlamentissa ja sitä ennen ulkoasiainministeriössä. Voit seurata Olli Kotroa Twitterissä ja Facebookissa.

Tietoa julkaisijasta

Olli Kotro

Olli Kotro oli ehdolla Euroopan parlamenttiin keväällä 2019 perussuomalaisten listalta. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja on työskennellyt pitkään perussuomalaisten palveluksessa Euroopan parlamentissa ja sitä ennen ulkoasiainministeriössä. Nykyisin Kotro toimii Laura Huhtasaaren avustajana Euroopan parlamentissa.

Voit seurata Olli Kotroa twitterissä ja Facebookissa.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement