Blogit

Kamala Harris paljasti USA:n pitkäaikaisen liittolaissuhteen

Vierailullaan Etelä-Koreassa varapresidentti Kamala Harris käväisi Koreoiden rajalla. Hän katseli kiikarilla rajan yli ja hämmästeli kuinka lähellä Pohjois-Korea on.  Niin rouva, se on tuossa 50 metrin päässä, sivisti seurueessa mukana ollut sotilashenkilö varapresidenttiä.

Harris piti myös puheen Etelä-Koreassa jossa kertoi  Yhdysvalloilla olevan tärkeä eritysliittolaissuhde Pohjois-Korean kanssa. Hän myös hehkutti suhteen lujuutta ja pysyvyyttä. Tämä lienee tullut järkytyksenä vierailun isännille.

Suurempi ihmetys on se että mediassa on ollut, Suomessakin, kummallinen hiljaisuus Kamalan paljastukselle. Luulisi että kyseessä on maailmanluokan uutinen, Pohjois-Korealla ollut pitkä, luja ja pysyvä liittolaissuhde Yhdysvaltoihin.

Eihän kyse voi olla virheestä, sillä muutoinhan niin valppaat faktantarkastajat olisivat välttömästi julistaneet väitteen vääräksi.

 

 

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jolo

Tuollakaan femakolla ei ole pienintäkään käsitystä maantieteestä eikä historiasta, kuitenkin on suurvallan Varapresidentti. Samoin on laita Ursula von der Leyenin kanssa, joka on ammatilataan gynegologi, mutta toimii nyt jostain käsittämättömästä syystä EU:n korkeimpana johtajan, varmaan samanlaisilla tiedoilla ja älynlahjoilla varustettuna kuin Kamala Harris. Siihen kun panee vielä kirsikaksi kakun päälle Sanna Marinin, niin ei ole ihme, että maailman tila on nyt mikä se on.

Niimpä

Olen ihmetelly miten Sky News Australian annetaan mollata Bideniä ja DNC:tä.
Ovat kuitenkin saman Five Eyes rikollisorganisaation mailla.