Blogit

Kannatuslukuja Yhdysvalloista

Presidentti Trumpin kaudella mediasta sai lukea suunnilleen viikottain mitkä olivat kannatusluvut kulloinkin ja montako prosenttia antoi hyväksyntänsä presidentin toiminnalle.

Tällä kaudella kaikki on toisin. Täytyy ihmetellä miksi, sillä Joe Biden on murskannut monia ennätyksiä olemalla mittaushistorian epäsuosituin presidentti. Itse asiassa Biden on ollut epäsuosituin presidentti 70:een vuoteen. Jos epäsuosio oli uutinen Trumpin kaudella, miksi se ei ole nyt?

Kun valtamedia jälleen laistaa tehtävistään täytyy blogistin paikata. Kyselyyn Yhdysvaltojen kehityksen suunnasta komeat 76% kertoo kehityksen kulkevan väärään suuntaan, 23% ollessa päinvastaista mieltä.

New York Times uutisoi äskettäin kannatuksista vaa-ankieliosavaltiossa. Nevadassa Trump voittaisi Bidenin prosenttiluvuin 52-41, Georgiassa 49-43, Arizonassa 49-44, Michiganissa 48-43, Pennsylvaniassa 48-44. Edellä mainituissa osavaltioissa Biden voitti viime vaaleissa. Ainoastaan Wisconsinissa Biden voittaisi 47-45.

Kysyttäessä kumpaan luotetaan enemmän taloudessa ero Trumpin hyväksi oli 22% (59-37), maahanmuutossa 12% (53-41)
kansallisessa turvallisuudessa 12% (53-41) ja Israelia koskevissa päätöksissä 11% (50-39).

Kysymykseen onko Bidenin valinta hyväksi Yhdysvalloille 7% piti valintaa hyvänä kun päinvastaista mieltä oli 44%.

On kuitenkin huomautettava että kuudensadanmiljoonan euron budjetilla toimiva Yle on saanut viimein aikaan uutisen kannatusluvuista. Mitä Yle kertoo jutussaan? Mikä Bidenissa sitten amerikkalaisia niin paljon tympii? Ensinnäkin kyse on 80-vuotiaan, useasti julkisuudessa kompuroineen ja puheissaan sekoilleen Bidenin terveydentilasta.
Useasti julkisuudessa kompuroineen ja puheissaan sekoilleen? Montako kertaa olette nähneet Ylen uutisoivan Bidenin sekoiluja? Tilaisuuksia olisi tällä saralla löytynyt.

Hamasin Sanomat, anteeksi Helsingin Sanomat on sen sijaan katsonut aiheekseen koota videon Trumpin kömmähdyksistä. Erona Trumpilla ja Bidenillä on se että Trump vetää ns, freestylenä, kun kompetentti Biden turvautuu teleprompteriin ja lunttikortteihin.

Kognitiivisista kyvyistä puheen ollen. Viime kaudella mediassa usein vaadittiin Trumpia tekemään testi. Hän teki sen, ja se sujui kiitettävästi. Miksi media ei nyt ole ollut vaatimassa Bideniä testiin?

On se vaan mukavaa kun on tasapuolinen media jolla ei ole narratiivia ja kohtelee presidenttejä samalla tavalla nimestä ja puoluekannasta huolimatta. Haluatteko että kerron toisenkin vitsin?

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
satusetä

Mainio mediamme hoitaa vastuullista työtään aivopesun ja valkopesun saralla kunniakkaasti. Eli kertoo vaalikarjalle mitä mieltä olla ja ketä äänestää yms hyvälle ihmiselle tarpeellista neuvoa. Sekä huuhtaisee puhtoiseksi valtaeliittiin ja poliittiseen eliittiin kuuluvien mokailut.

Juha

Kiitos Jarmo. Taas hyvä blogikirjoitus. Media on täysin globalistien talutusnuorassa niin kuin tosin Trump. Kontrolloitu oppositio jolla jaetaan kansaa kahtia (hajoita ja hallitse).. vähän niin kuin persut täällä hölmölässä.

Täytyy aina kysyä ’qui bono?’. kuka hyötyy näissä globalistisissa operaatioissa ja rahat pelataan yleensä aina saman rahaeliitin pussiin.. jotka nauravat koko matkan pankkiin asti. Ne nauraa tyhmälle kansalle jota on niin valtavan helppoa kusettaa.

Kimmo Leino

Tästä kansan huijaamisesta median avulla on Suomen osalta jopa tutkimus olemassa: Hallituksen politiikkaohjelmat / Kansalaisvaikuttaminen 11/2005 Media ja demokratia Suomessa / Kriittinen näkökulma.

Tutkimuksesta poimittua : ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE .” ”Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.”

Suomessa ”media” siis heti tuon tutkimuksen valmistumisen jälkeen otettiin pelkästään hallituksen käyttöön; hallituksen, joka saa ohjeensa muualta: ”Iltalehti 19.2. 20013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

2005 lukien siis Suomi poistettiin demokraattisten valtioiden listalta kokonaan !

Archive.today/kimmoleaks.fi

John Quiman

Miksi media sitä? Siksi, että media on valjastettu huijaamaan kansa uskomaan sopivaan totuuteen. Siksi.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement