Blogit

Keskitysleiri Martha’s Vineyard

Jos joku ei tunne kyseistä ghettoaluetta tässä pieni tietoisku: Martha’s Vineyard on saari Cape Codin etelärannikolla Yhdysvalloissa. Saaren pinta-ala on 231,7 km², ja sillä asuu noin 15 000 ihmistä. Arkipuheessa siitä käytetään nimitystä ”The Vineyard”. Chappaquiddick Island sijaitsee Martha’s Vineyardin itäpuolella.

Olisiko siellä mustien ghetto? Kyllä vain. Barac Obama ja Oprah Winfrey ovat asettuneet sinne. Samassa ghetossa asuvat myös Spike Lee, David Letterman, Carly Simon, James Taylor, Mike Nichols ja niin edelleen. Jo asukkaiden nimistä näkee että nyt ollaan varsinaisessa Ryysyrannassa.

Näinhän asian täytyy olla kun CNN:n toimittaja John Benham vertaa laittomien siirtolaisten kuljettamista alueelle holokaustiksi. Luonnehdinta kuultiin aamu-tv:n lähetyksessä jossa Benham haastatteli Ken Burnsia hänen uuden dokumenttinsa tiimoilta.

Floridan kuvernöörin Ron DeSantis oli päättänyt jakaa maahanmuuton rikkautta Vineyardiin lennättämällä sinne laittomia siirtolaisia. Voitteko kuvitella, nykyajan lentokoneet yhtä epäinhimillisiä kuin juutalaisia täyteen sullotut karjavaunut ja Vineyard yhtä ankea, vihamielinen ja karu paikka kuin Auschwitz. Kyltitkin melkein samanlaisia: Auschwitzissä varoitettiin jännitteestä piikkilanka-aidassa, Vineyardilla toivotetaan kaikki tervetulleiksi, siirtolaisetkin. Ei ihme että CNN:n toimittajalle tulee holokausti mieleen.

Vaan on päivässä ollut jotain hyvääkin. Rajatsaarina yli puolitoista vuotta toiminut varapresidentti Kamala Harriskin pääsi näkemään tulijoita ihan lähietäisyydeltä. Pari bussilasitillista lähetettiin hänen virka-asuntonsa ovelle Washington DC:ssä. Harrishan ei ole koko aikana rajalla käynyt, joten tämä lienee ollut hänelle virkistävä kokemus.

Yksi asia tässä ihmetyttää: mistä näitä laittomia siirtolaisia tulee kun Valkoisen Talon lehdistösihteerin Karine Jean-Pierren mukaan raja on kiinni.

Tilaa
Ilmoita
guest

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Tästä ”pakolaisten” bussikuljetuksesta vaatii Kalifornian kuvernööri rikostutkimusta kidnappauksena. Hänelläkin kuulemma mökki tuolla. Ei kai pitänyt hänkään siitä, että laittomasti maahantunkeutuvat tulevat hänen nurkilleen. Kannattaa kyllä avoimia rajoja.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Tehdäänkehitysmaayhdessä

No voih. Luikerteliko käärme nimbyjen paratiisisaarelle?

Kata

No Martha’s Vineyard,Nantucket ja Cape Cod(jossa tuli käytyäkin Kennedynkin taloa pällistelemässä) ovat rikkaiden asumispaikkoja ja nyt on oikein kiva kun kansanvaihto tapahtuu sielläkin päin!Rikkautta!

einari

Kuulkaapas Jarmo Hussi, mikä mies te oikein olette! Olette kuin ilmetty tuntemattomansotilaan Antti Rokka, joka ei pokkuroi valtamedian edessä
kopistellen kantapäitä yhteen ja hokien ” kyllä herra- kyllä herra ” !
Kiitos valaisevista blogeista, olet avannut valtamedian sokaisemat silmäni
näkemään sinne totuuden ytimeen jonka yli toimittajarobotit luistelee!

tiina

Hyvän mielen uutinen.

Nickname9

Ja vielä on reilusti tilaa, Obaman 60v synttäreille oli tulossa vajaat 500 vierasta, eli 450 mahtuu vielä heittämällä.