Blogit

Kuka johtaa Yhdysvaltoja?

Viikko sitten keskiviikkona yle uutisoi välivaaleista. Katsauksessa haastateltiin republikaania joka sanoi Joe Bidenin olevan keulakuva ja että maata hallitsisi Barack Obama. Jos Joe Bideniltä asiaa kysytään hän on eri mieltä. Suurin ihmetyksen aihe tässä onkin se että yle muun valtamedian mukana vaikenee Yhdysvaltain tämänhetkisestä todellisesta presidentistä.

Joe Biden on julistanut asian jo monta kertaa. Montako kertaa hänen täytyy se vielä tehdä ennenkuin valtamediamme uskoo ja julkaisee uutisen. Ja jos ei usko, niin todistaa väitteen vääräksi. Mikä maksaa valtamedia?

Rummunpärinää, sillä nyt paljastan Yhdysvaltain presidentin nimen kuten Joe Biden on sen useaan kertaan todennut: Kamala Harris. Viimeeksi maanantaina Biden kutsui Harrisia presidentiksi. Edellisen kerran tämä tapahtui ainakin 13.5.2022, 12.1.2022, 17.12.2021 ja 19.3.2021.

Siinä sen kuulitte: Biden on vain keulahahmo ja republikaani epäilyksensä kanssa osin oikeassa kun taas vastaavasti asiaa epäillyt ylen toimittaja täysin väärässä.

Toisaalta Bidenin luotettavuuteen tai henkisiin kykyihin, ainakin minulla, hiipii epäilys. Taannoin tukiessaan John Fettermanin vaalikamppailua Pennsylvaniassa Bidenillä meni Fettermanit sekaisin. Tai sitten Biden erehtyi Fettermanin sukupuolesta. Puheessaan hän viittasi Fettermaniin femiinillä pronominillä she. Joku selittää että on aivan ymmärrettävää luulla Fettermania, isoa kaljua partaista korstoa, naiseksi. Tai sitten se on normaalia tulevaisuutta intersektionaalisessa maailmassa. Sukupuolihan on hyvin fluidi.

Oli niin tai näin, on kumma että mediassa, suomalaisessa tai jenkkiläisessä, ei ole vieläkään herätty vaatimaan että Biden suorittaisi henkisiä kykyjä mittaavan testin. Testin jonka hän jo aikaa sitten kertoi tekevänsä mielellään. Suora lainaus: “I can hardly wait to compare my cognitive capability to the cognitive capability of the man I’m running against”. Kumman kauan kestänyt mieheltä joka malttamattomana on odottanut pääsevänsä vertailemaan tuloksia Trumpia vastaan. Minua kiinnostaa, Joea kiinnostaa, ainakin väittää niin, mediaa ei kiinnosta. Kumma juttu.

Laitetaanpa testi sivuun vähäksi aikaa. Miten on media, täyttäisittekö velvollisuutenne ja kertoisitte mitä kuuluu Bidenin lupaamalle opintolainojen anteeksiannolle. Onko asia hyväksytty senaatissa kuten Biden väittää? Mitä on tapahtunut median halulle tarkistaa Yhdysvaltain presidentin puheiden paikkansapitävyyttä Trumpin jälkeen? Tarkistettavaa olisi riittänyt. Pelasiko Joen isoisä All-American sarjassa jalkapalloa, kuoliko Beau Irakissa, eikö Joe tiennyt poikansa Hunterin bisneksistä, kärähtikö Bideninen kämppä joskus salamaniskusta vai kävikö vain pieni käry, onko Joe kreikkalainen, juutalainen, musta katolilainen jonka puertoricolaiset kasvattivat? Ja niin edelleen ja niin edelleen. Mikä mättää media?

Ei voi muuta kuin ihmetellä.

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha

Ei liene kenellekään epäselvää siitä että globaali rahaeliitti hallitsee USAa niin kuin IsoBritanniaa, EUta, ja Suomea. Tälle pienelle sisäpiirille jolle on annettu $€T€£I-rahan luonnin yksinoikeus läntisessä maailmassa on annettu suunnaton totalitaarinen valta yli kansakuntien. Nyt vaan on käymässä siten miten setelirahan aina on käynyt, eli hallitsijat eivät pysty pitämään tätä rahan luonnin määrää hallituissa rajoissa ja Zimbabwe tyylinen hyperinflaatio on siitä lopulta seurauksena. Mutta eipä hätää. Täytyy tehdä suuri nollaus… ja rakennetaan takaisin paremmin.. siis niinku bbb.. 666.. you know..

Puolueeton

Vaikka suurvallan presidentti olisi huipputerävä, hän tuskin ymmärtää kaikkea tarvittavaa maan johdossa. Siispä hyvällä johtajalla on aina terävälyisistä koottu ryhmä tukemassa päätöksiä. Hyvä johtaja osaa koota tämän tukiryhmän taitavasti.
Suomen presidentti ja pääministeri ovat koonneet tukiryhmänsä, jos sellaista edes on olemassa, samaa mieltä olevista, ja tuloshan näkyy maamme tiellä kohti itsenäisen valtion tuhoa joko talouden romahduksessa tai sotaan liittyvissä tapahtumissa.

Todellisuuspakoa sielläkin

Tässä on kaksi ongelmaa: Biden ei ole huipputerävä, tuskin tolkuissaan. Hän hädin tuskin ymmärtää mitään. Toinen on hänen tiiminsä. Harjoittaa politiikkaa joka on kansakunnalle haitallisia tai keskittyy asioihin joilla ei ole merkitystä suurelle osalle kansaa. Aivan kuten Suomessa.

Juha

Jep. W6rld Ec6nomic F6rum on se tukiryhmä, tuhkasta nouseva fenix lintu, joka meidät vie lopulta pois kaaoksesta ordo ab chao… mutta vielä on se tuho ja kaaos kokematta.

Paavo

Bidenillä on ilmeinen vaskulaaridemntia jossa oireilu aaltoilee. Muistikuvat ovat suoraan bingokoneesta. Ukolta puuttuu sikseen moraalinen selkäranka tyystin kuten monelta poliitikolta meilläkin.