Blogit

Kuka on Hunterin yhteystietojen Pedo Peter?

Bidenin perhe olisi kultakaivos medialle, jos se ei vain dissaisi tai harjoittaisi omertaa. Useampi etusivun uutinen päivässä jos vain media olisi mitä se väittää olevansa, tasapuolinen tai puolueeton.

Hunter Biden, tuo kovan onnen Hannu Hanhi. Kaveri joka sai potkut huumeiden käytön takia, mutta siitä huolimatta hänelle on maksettu huimia summia ammattitaidostaan aloilla millä hänellä ei ole minkäänlaista kokemusta.

Kovaa onnea Hunterilla on ollut ongelmia sekä tietotekniikan että aseiden kanssa. Hunter unohti hakea läppärinsä säädetyssä ajassa korjauksesta ja sen omistusoikeus siirtyi näin osavaltion lain mukaan korjaajalle. Onnea oli siinä että vaikka kyseisen laitteen kovalevystä otettiin useampi kopio ei FBI ole saanut ongituksi tietokoneesta kahdessa ja puolessavuodessa mitään. Ei vaikka heille toimitettiin läppärin salasana. Komitean kuulemisessa kerrottiin että yhden kannettavan salasana on Hunter02. Eipä FBI:llä ole ollut viime aikoina tietoakaan missä kyseinen läppäri viilettää. Suunnaton onni Joe Bidenin vaalikampanjalle vaalien alla oli se että sentään media tiesi kyseisen tietokoneen ja sen tietojen olevan venäläistä disinformaatiota. Jopa 50 vakoilujohtajaa oli valmis todistamaan asian puolesta.

New York Times totesi viimein tänä keväänä että tulipa kerrottua vaihtoehtoista totuutta ennen vaaleja, kyseessä on aito asia. Artikkelissa huoltoliikkeen edustaja kertoo että koneita ei ollut yksi vaan kolme. Lisäksi yhden kompuutterin salasana oli analfuck69.

Oman mutkansakin Hunter onnistui jossain vaiheessa hukkaamaan. Eikä kahta ilman kolmatta. Nyt Hunterin iCloud tilille on murtauduttu. Aiemmin läppääriltä löytyneissä yhteystiedoissa oli mystisellä kolmikirjaimisella lyhenteellä merkitty yhteystieto Dad, jolle Hunter oli lähettänyt linkin pornosivustolle. Oletin että kyseessä on Joe Biden. Nyt iCloud-tililtä löytyneiden tietojen perusteella vaikuttaa siltä että saatan olla väärässä, tai sitten Joella on kaksi puhelinta.

Joka tapauksessa Hunter on lähettänyt sekä Pedo Peterille että Jill Bidenille yhteisen tekstiviestin. Pedo Peterin numero on +13023587161, Jill Bidenin numero viestissä on +13025848849. Tarvitaanko tässä jälleen medialta ilmiötä nimeltä gaslighting? Minäpä autan mediaa: Kyllä, kyseessä on Joe Biden, ja pedo ei viittaa tässä pedofiiliin, vaan tarkoittaa Bidenin polkupyöräharrastusta, pyörän pedaalia. Ja juuri äskettäinhän Joe kaatui pyörällä, siitä Pedo Peter. Eikä tarvitse kiittää. Tai eihän tuota tarvita. Media ei tule kertomaan asiasta. Näin yksinkertaista se on.

Ette myöskään tule kuulemaan Ashley Bidenistä. Sisarukset Hunter ja Ashley muistuttavat toisiaan. Kummatkin ovat olleet addiktioiden riivaamia, huumeiden ja seksin. Sekin yhdistää sisaruksia että he hukkaavat tavaroitaan. Ashley hukkasi päiväkirjansa. Siis sen jossa hän kertoo yhteissuihkuistaan isä-Joen kanssa sekä edellä mainituista addiktioistaan. Nyt alamme laskea kauanko menee ennenkuin media julistaa, jos kertoo siitä ollenkaan, päiväkirjan Venäjän disinformaatioksi ja 50 tiedustelujohtajaa tulee todistamaan sitä samaa.

Jos tuossa nyt tuli vähän takapakkia, iCloud tililtä löytyi tilitietoja joiden mukaan Hunter on saanut Ukrainasta ja Romaniasta yhteensä 1,2 miljoonaa dollaria. Aika hyvin noin addiktioiden riivaamalta mieheltä. Täytyy myöntää että Hunter on kyvykäs. Jos kyseessä olisi Donald Trump Jr, asia ei olisi uutispimennossa.

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh

Bideneistä on nähty se kuinka ympäri maailman kaikki valtamediat on saman porukan hallussa. Ei sitä edes uskoisi, mutta mitenkään muuten tämä ei edes olisi mahdollista.

Juha

No jos punavirheet, valemedia ja THL ajavat huumeiden käytön vapauttamista ja dekriminalisointia Suomessa niin Hunter Biden on siten näiden parasiittien esikuva, sankari, kun käyttää kovia huumeita. Kansanterveyttä ”edistävä” THL onkin ehdottanut huumeluolien perustamista Suomeen jossa huumehörhöt ja addiktit saavat vapaasti piikittää mömmöjä suoneen.. (voisivat samoissa luolissa jakaa myös neljänsiä myrkkypiikkejåän) .

Kun ymmärtää valemedian ja kommunistiglobalistien mielenvikaisuuden niin Hunter Biden edustaa kiiltokuvapoikana hyvin tätä trash-roskasakkia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Juha