Blogit

Kun IL:n uutinen lässähtää

Iltalehti julkaisi uutisen. Ei siinä mitään. IL on media joten sillä on tapana julkaista uutisia. IL julkaisi uutisen Trumpista. Ei siinä mitään, sitäkin on tapahtunut aiemmin. Uutinen Trumpista ei pitänyt paikkaansa. Ei siinä mitään, sekään ei ole uutta.

Olette saaneet lukea IL:stä kuinka Trump palkkasi huoria virtsaamaan sänkyyn jossa Obama oli nukkunut. Ei pitänyt paikkaansa.
Olette saaneet lukea vuosia IL:stä Trumpin vehkeilystä Venäjän kanssa. Ei pitänyt paikkaansa.
Olette saaneet lukea useamman kerran IL:stä uutisia kuinka nimettömät lähteet ovat kertoneet Trumpista asioita jotka ovat osoittaneet paikkansa pitämättömiksi.

IL jatkaa samalla luotettavalla linjalla.
Uutta tietoa Capitol-mellakasta: raivostunut Trump heitti lounaita seinään ja hamusi limusiininsa rattia.

Kun aiemmat valeet ovat menneet useille läpi jonkin aikaan ja joillekin kaiken aikaa miksi tämäkään uutinen ei menisi läpi.

Yhdysvalloissa maan entisen presidentin Donald Trumpin hallinnon kansliapäällikön Mark Meadowsin avustaja Cassidy Hutchinson on jakanut tiistaina uutta tietoa tammikuun 6. päivä vuonna 2021 sattuneista mellakoista Capitol-kukkulalla.

Todistuksen perusteella Trump oli yrittänyt tarttua häntä kuljettaneen raskaasti panssaroidun ajoneuvon ohjauspyörään. Kun henkivartija oli vastustellut autossa riehunutta presidenttiä, oli Trump lausunnon perusteella tarttunut hänen kurkkuunsa.
Lisäksi hän oli väitetysti heittänyt raivon vallassa lounaansa seinään useaan otteeseen Hutchinsonin toimiessa virassaan.

Mitä jäi kertomatta? Se että Hutchinsonin todistus koostui kuulopuheista. Jostain syystä kuulopuheet eivät ole kelvanneet todisteeksi oikeudessa Yhdysvalloissa. IL:lle ne sen sijaan kelpaavat uutiseksi.

Jotta pannukakku saadaan lopullisesti littanaksi liitetään tähän lopuksi uutinen CNN:ltä joka on kelvannut hyvin lähteeksi suomalaiselle medialle koska se on tarpeeksi vasemmistolainen.

Laitetaanpa videon linkin selostus sellaisenaan tähän ensin ettei kenenkään tarvitse syyttää vääristelystä.
Officials from the US Secret Service have announced that Tony Ornato and Bobby Engel, the agents named in Cassidy Hutchinson’s testimony, are willing to testify before the Jan. 6 committee and dispute Hutchinson’s account of an alleged incident involving then-President Trump. CNN’s Josh Campbell has more.

Lyhyesti sama Suomeksi: Salaisen palvelun agentit Tony Ornato ja Bobby Engel ovat valaehtoisesti valmiita kiistämään Cassidy Hutchinsonin todistuksen. Nyt jäämme jännäämään noudattaako IL JSN:n journalistin ohjeita ja päivittää uutisointiaan asianmukaisella tavalla.

Enpä paljoa pidätä hengitystäni asian suhteen.

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Timppis

Jenkkilä on tällähetkellä aivan äimänä mitä on tapahtunut bidenin tartuttua puikkoihin.katsoin videon missä paikalliselta tummahipiäiseltä jantterilta kysyttiin kumpaa hän uskoo johnny deppiä vai amber heardia niin sälli vastas että trumppia.😂👍👌

matti mainio

IL osaa. IL julisti täytenä totuutena jokunen viikko sitten venäläisten sotilaiden raiskaavan vauvoja Ukrainassa. Joka sittemmin osoittautui taas valheeksi. Näitä esimerkkejä olisi vaikka kuinka paljon, ja tulee olemaan jatkossakin. IL, vmp.
Puolueeton kun pitää olla niin IL taisi eilen uutisoida ja mollasi nyt tasapuolisuuden nimissä myös hiukan Joe Bidenia. Trumpia kun on mollannut kaiksesta viimeiset 5 vuotta. Joe Biden oli tehnyt IL uutisen mukaan tehnyt suurimman mokansa. Oli jossain Niinistön tapaamisessa sanonut Switzerland vaikka tarkoitti Sweden. Aika paha moka.

pöh

Trumpissa oli paljon vikaa enkä henkilönä hänestä pitänyt koskaan.
Mutta enemmän olisi negatiivista kirjoitettavaa Bidenistä, vaan on hiljasta pidellyt..
Suomen media ei koskaan myöskään uutisoinut esimerkiksi näitä että trumpin ”vehkeilyt venäjän kanssa” oli demokraattien käsialaa (valetta) eikä korjaa koskaan valheellisia juttujaan.

John Quiman

Kysehän ei ole uutisoinnista, vaan mielipiteiden muokkaamisesta sopiviksi.

Kata

No Trumpin maneerit ja ”mean tweets” sai ihmiset vihaamaan häntä,miksi ,en ymmärrä.Oli ihan hyvä että antoi palaa tekopyhille demsuille esim press tilaisuuksissa ja nyt ei sitten saa kysyä mitään koska Joe itse sanoo että hän tulee olemaan ongelmissa jos vastaa…siis siinä feikkipress-huoneessa.

Hilleri on vapaalla jalalla yhä…hän oli tämän Trumpin Venäjä-keissin äiti.Ja Nänsin ukko on vapaalla ja jalalla ja Huntteri myös…
Ja ei voi edes verrata Psakia ja tätä uutta Jean-Pierreä McEnanyyn,ihan surkkua selittelyä kun tietävät valehtelevansa.Psaki vissiin väsyikin kesken kaiken kun jätti huippupalkatun homman.Ja niin moni muu on lähtenyt WH:sta.
https://www.instagram.com/reel/CfchA3zDPm3/?utm_source=ig_web_copy_link

Joen ”voimanaiset” 😀

Mieluummin mean twiitit ja halvempaa elantoa kaikin puolin.Joella kumppaneineen on sama ajatus kuin tappuraisella,”oma kansa ensin-ajattelu on vahingollista”ja se todellakin näkyy kaikin tavoin.
Monin tavoin täällä meillä on just samaa ja sama on ideolgiakin hallituksillammekin.

Vasureista on vain vahinkoa ihmiskunnalle.