Blogit

Lähde turistimatkalle Venäjälle, viisumi ei ongelma

Hallitukselle on tuottanut suuria vaikeuksia kieltää venäläisten matkailu länteen Suomen kautta. Vihdoin, Venäjän suoritettua osittaisen liikekannallepanon saatiin jotain aikaiseksi.

TP-Utva päätti mallista, jossa maahantuloa rajoitetaan kiristämällä viisumien myöntämistä ja sekä kiristämällä viisumin jo saaneiden venäläisten maahantuloa. Viisumin jo saaneiden osalta kiristys koskee sekä Suomen että muiden Schengen-maiden myöntämiä viisumeita. Venäläisten maahantuloa rajoitetaan Suomen kansainvälisen aseman vakavan vahingoittumisen perusteella.

Mutta miten on toiseen suuntaan? Onko OK että Suomesta matkustetaan maahan joka käy raakalaismaista hyökkäyssotaa toista eurooppalaista valtiota vastaan? Vahingoittaako tällainen toiminta Suomen asemaa? Vahingoittaako tällainen toiminta matkanjärjestäjän mainetta? Järjestääkö joku matkoja Venäjälle. Kyllä vaan.

Suomi-Venäjä-seuran ja sen osastojen matkoilla pääset tutustumaan eri kulttuureihin syvemmin. Vahvan maatuntemuksemme ja monipuolisten kontaktiemme avulla pystymme tuottamaan laadukasta ohjelmaa kulttuuri- ja seuramatkoille, joita et muualta löydä. Tarjolla on vahvaa asiantuntijuutta ja ainutlaatuisia kokemuksia. Matkoistamme löytyy sopivia niin ensikertalaisille kuin kokeneille konkareille. Toteutamme matkamme ja kielikurssit yhdessä vastuullisten matkanjärjestäjien kanssa.
Kaikki ovat tervetulleita matkoillemme, mutta Suomi-Venäjä-seuran jäsenet saavat niistä alennuksen!

Toisaalta seuran sivuilla kerrotaan myös seuraavaa: Noudatamme matkajärjestelyissämme Suomen viranomaisten matkustussuosituksia. Tällä hetkellä emme tee matkoja Venäjälle. Tuomitsemme Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan. Seuraamme sotatilanteen ja koronaepidemian kehittymistä ja muutamme tarvittaessa matkasuunnitelmia.

Ilmoituksen alapuolelta löytyy mainos matkasta:

Kaukasiaan ja Mustallemerelle Georgian Tbilisi ja Batumi

31.10. – 7.11.
Lähde unohtumattomalle matkalle Kaukasukselle. Tutustumme Georgian pääkaupunkiin Tbilisiin, historialliseen Mtskhetan linnoitukseen, kuvankauniiden vuoristomaisemien Sighnaghin kylään sekä Bodben luostariin. Gorin ja Kutaisin kaupunkien lisäksi näemme Gelatin linnoitusten ja Prometeuksen tippukiviluolat sekä subtrooppisen Mustanmeren rannikon ja saavumme samettikauden sadonkorjuun aikaan vehreään Batumiin. Nautimme matkalla korunkauniista maisemista ja paikallisen kuuluisan georgialaisen keittiön antimista.

HINTA
1490 €

HINTAAN SISÄLTYY
∙ lennot Helsinki-Istanbul-Tbilisi ja Batumi-Istanbul-Helsinki ∙ majoitus keskustahotelleissa kahden hengen huoneissa ∙ kuljetukset, tutustumiskohteet ja retket ohjelman mukaan ∙ matkaohjelman mukaiset täysihoitoruokailut ∙ matkanjohtajan palvelut
LISÄMAKSUSTA
Yhden hengen huone 290€. Viisumia ei tarvita EU-kansalaiselle.

Lisätiedot ja varaukset (matkustajan nimi ja syntymäaika): Sähköinen ilmoittautumislomake tai rhojaakkola@gmail.com, pj. Reino Jaakkola, Kallio-Vallilan Venäjä-seura ry. Vastuullinen matkanjärjestäjä Finnsov Tours Oy. https://osastot.suomivenajaseura.fi/osastot/kallio-vallila/

Sivua selatessa herää kaksi kysymystä: milloin ilmoitus Venäjä-matkojen keskeytyksestä on ilmestynyt sivulle. Vielä 21.9. olevassa mainostettiin kiertomatkoja Venäjälle vaikka  UM kehotti  jo 6.9. välttämään kaikkea matkustusta Venäjälle.

Toinen ja ilmeisempi on se että jos matkoja ei tehdä, miksi ilmoitus em. matkasta on edelleen sivulla. Luulisi SVS:llä olevan varaa sivujensa päivittämiseen. Aiempina vuosina SVS on saanut noin puolet eri maiden ystävyysseuroille budjetoiduista ja myönnetyistä rahoista. Viime vuonna opetusministeriön tuki oli 878 500 euroa joka tekee jäsentä kohti noin tuhat euroa tukea. Voittoa seura teki 360 000 euroa vuonna 2020, sijoitussalkun suuruus oli 618 000 euroa ja kassavaroja 690 000 euroa.

Jos haluaa tietää SVS:n toiminnasta kannattaa kysellä kepulaisilta. Seuran puheenjohtajina ovat toimineet mm. Petri Honkonen (2020-2022), Katri Kulmuni (2015-2019) sekä Paula Lehtomäki (2014-2015). Nykyinen puheenjohtaja on Diana Seppä.

Jos taas, Venäjästä kun puhutaan, haluaa tietää kaasuputkihankkeista kannattaa ottaa yhteyttä Paavo Lipposeen (dem), Antton Rönnholmiin (dem) tai Mauri Pekkariseen (kok). Jos taas haluaa kuulla että em. bisnes on laillista toimintaa kannattaa ottaa yhteys Eero Heinäluomaan (dem).

Lisäys ja oikaisu.

Kiitos kommentoijalle. Huomasin joutuneeni SVS:n isovenäläisyyden uhriksi. Luulisi SVS:lle riittävän Venäjälle tehtävien matkojen järjestämisen ja jättävän muihin maihin tehtävät matkat kyseisten maitten ystävyysseurojen järjestettäviksi, kuten Georgiaan tehtävät matkat Suomi-Georgia seura Ry:lle.

Niin luulin minäkin ja siksi jutun kirjoitin. Ehkäpä SVS haluaa haalia matkojen järjestämisen itselleen samalla tavalla kuin haalii leijonan osan opetusministeriön avustuksista.

Joka tapauksessa SVS järjestää matkan Georgiaan, ei Venäjälle. Liittykää seuraan jos aiotte matkan tehdä. Kahdenkympin vuosimaksulle saattaa saada matkasta hyvän katteen. Joka tapauksessa Georgiassa tulette näkemään, viime aikojen uutisten perusteella, paljon venäläisiä.

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jallu

Joo, kepulaiset saavat Suomi-Venäjä seuran toimintaan satoja tuhansia euroja vieläkin. Kenen taskuun lienevät menneet ja menevät.

Kirjapaino Kursiivin tsuppari

Tiedoksi kirjoittajalle: Georgia ei ole osa venäjää
archive.org-palvelusta näkee että vielä 21.9. olevassa viimeisimmässä kopiossa mainostetaan kiertomatkoja Venäjälle.

FBI taas asialla

En tiedä mitä Suomi-Venäjä seuraa tarkoitat, mutta tuohan on ollut jo pitkään Kepulaisten globalistien hallussa.