Blogit

Laulu, omistettu Sanna Marinille

Kun Sanna leimasi ennen vaaleja perussuomalaiset rasisteiksi täytyihän asiaan puuttua. Arja Juvonen jätti kirjallisen kysymyksen puoluerekisterin valvonnasta, sillä Suomessa ei lain mukaan rasistisia puolueita sallita. Ministeri vastasi ja totesi että perussuomalaisten puolueohjelma, toisin kuin Marin väittää, täyttää lain kirjaimen.

Puututaanpa toisenkin kerran. Tässä laulu rasismista. Omistettu sinulle Sanna. Sitä on aikaa hoilata sitten kun ministerinhommat ja puheenjohtajuus ovat jääneet taa.

Keitä ne on ne rasistit
Sellaiset rasistimiehet
Joita koko valtakunta kavahtaa?

Keitä ne on ne rasistit
Sellaiset rasistinaiset
Jotka edustajatyöstä palkkionsa saa?

Me ollaan rasisteja kaikki
Kun punavihrein silmin katsotaan
Me ollaan rasisteja elämän
Ihan jokainen

Keitä ne on ne rasistit
Sellaiset rasistinaiset
Jotka turvapaikka-anomukset hylkäävät?

Keitä ne on ne rasistit
Sellaiset poliisimiehet
Jotka paperit kadunkulmalla kyyläävät?

Me ollaan rasisteja kaikki
Kun punavihrein silmin katsotaan
Me ollaan rasisteja elämän
Ihan jokainen

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
law and order

Tietysti makuasia, mutta ko henkilö oli surkein pääministeri -tähän astisista- mitä vaan olla voi. Pahinta, että luikerteli kaikista tempauksistaan puhtain paperein jatkoon. Saa nähdä lyötyykö Euroopasta ”kykyjään” vastaava huippuvirka poliittisten ystävien avustuksella

Juha

Heh Sanna on luiuuseri, samoin kuin kaikki muutkin kommunistit.

Jallu

Ajattelin soittaa YLE:n puhelinlangat laulaa ohjelmaan ja toivoa lastenlaulua: ”Hän oli oikea Hottentotti”. Minusta tämä oli mukava lastenlaulu, jota opeteltiin vielä 1960-luvun kansakoulussa. Sehän alkoi hauskoin sanoin.. Asui kerran Afrikassa Chickadua-joella, Pikkupoika Huua Kotti Musta kuin pesty noella. Ei ollut puettu Kallen tavoin, Kulki melkein paljain navoin jne.

Olavi Koskela

No kaiketi sitä pitää pääministerinkin saada vaalien alla vähän revitellä. Ja kun kyseessä on Sanna SuurinjaKaunein, ja altavastaajana persut, niin mitään julkista pahoittelua tai puheista irtisanoutumista ei tietenkään tarvita. Se, että pääministerin käsitys jää rividemukoissa itämään, tekee pelkästään hyvää puolueiden vastakkainasettelulle. Sehän se mahtoi olla koko lausunnon tarkoituskin.