Blogit

Leipäjonoissa puhutaan vain suomea

Kuva: HomelessParis 7032101.jpg. Wikimedia Commons. CC BY-SA 2.5.

Miten on mahdollista, että kantasuomalaiset palelevat kodeissaan ja syövät kerran viikossa, mutta hallituksen ohjelma ”köyhyyden poistamiseksi” keskittyy edelleen käytännössä yksinomaan hyväkuntoisten, nuorten afrikkalaisten tai Lähi-idän miesten (siis sen kansanosan, joka näkee kaikista vähiten nälkää kotimaissaan) maahantuontiin?

Leipäjonojen kävijäkunta koostuu lähes poikkeuksetta kantasuomalaisista, joukossa ehkä muutama ukrainalainen nainen, minkä jokainen voi itse todeta vierailemalla paikan päällä. Mistä tämä voisi johtua, kun Suomeen on jo nyt alkanut muodostua separatistisia rinnakkaisyhteiskuntia, joissa noudatetaan sharia-lakia, Etelä-Ruotsin mallin mukaisesti, ja joiden asukkaat eivät pääsääntöisesti halua mennä töihin vaikka sellaisiin pääsisivät kantasuomalaisia helpommin?

Euroopan kantaväestöön kohdistuva rasismi ei toki kohdistu pelkästään suomalaisiin, vaan hallitus ja kaupunginvaltuustot ovat omaksuneet viralliseksi valtionideologiaksi korkeamman tason intersektionaalisia teorioita valkoihoisten rodullisesta alemmuudesta. Poliisi, tietyt Helsingin seudulla opiskelija-asuntoja tarjoavat säätiöt ja Maahanmuuttovirasto suojelevat yhteistoimin, tietoisesti ja järjestelmällisesti laittomia maassaolijoita, jotka tuhoavat kantasuomalaisten omaisuutta ja yrittävät murtautua sisään joka toinen yö. Viranomaiset kehottavat suomalaisia muuttamaan itse pois kodeistaan, jotta päiväntasaajan läheltä kotoisin oleville henkilöille jäisi enemmän tilaa. Tapahtuma-alueiden, kuten Helsingin Vuosaaren, levottomuuksista saa aika ajoin lukea lehdistä, mutta todellinen syy korvataan eufemismeilla kuten ”nuorison jengiytyminen”. Näille ryhmittymille on sisäasiainministeriön mielestä turvattava pysyvä oleskelulupa ja mahdollisimman nopea kansalaisuus, samalla kun ukrainalaiset naiset ja lapset saavat korkeintaan tilapäistä suojelua. Hallituksen virallisen ideologian, intersektionaalisen feminismin mukaan valkoihoiset naiset ovat huonompia pakolaisia kuin tummaihoiset miehet, koska valkoiset ovat suojavärin puutteen takia uhrihierarkiassa alempana.

Kaikki tämä saattoi ehkä vielä kaksikymmentä vuotta sitten kuulostaa surrealistisen B-luokan komedian käsikirjoitukselta, mutta 2020-luvulla se on totisinta totta. Hallitus asettaa meidän puolestamme sotivan maan kansalaiset suojeluntarpeeltaan alempaan kategoriaan kuin ne, jotka ovat hylänneet vaimonsa ja lapsensa köyhyyteen tai sodan jalkoihin ja tulevat Suomeen tarkoituksenaan ryöstellä, raiskata ja loisia palkkatöiden ohella leipäjonoihin joutuvien suomalaisten verovaroilla (palkka ei riitä ruokaan) siitäkin huolimatta, että Helsingin kaupunki harjoittaa positiivista syrjintää työhönotossa.

Tilaa
Ilmoita
guest

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
MinervanOn se käsittämätöntä, että ihmiset j Pöllö

On se käsittämätöntä, että ihmiset jotka ovat työllään luoneet hyvinvointivaltion, eivät voi nauttia työnsä hedelmistä, vaan heidät on luokiteltu toisenluokan kansalaisiksi. Samaan aikaan suomalaisia ja Suomen valtiota rasisteiksi haukkuvat lähiöissä lisääntyvät loiset, saavat kaiken vaatimansa, ajelevat uusilla autoilla, jätkät istuvat ja häiriköivät kauppakeskuksissa päivisin, öisin etsivät ryöstön ja seksuaalisen mielihyvän täyttämiseen uhreja kaduilta. Naiset ovat ilmoittautuneet yksihuoltajiksi, [näissä kulttuureissa ei ole yksihuoltajaäitejä, se on uskonnollinen tabu, jota vahvistaa dogmit] mutta jatkuvasti synnyttävät uusia kulttuurinsa levittäjiä ja Kelan asiakkaita. Tätä yhteiskuntaa kutsutaan ihmisarvoja kunnioittavaksi, rasismin ja syrjinnän tuomitsevaksi yhteiskunnaksi. Perin on selkeästi priorisoitu kenen ihmisarvoja kunnioitetaan. Sain kirjoituskiellon, jo kymmenisen vuotta sitten, kun sanoin, että tulee päivä, jolloin terveydenhuollossakin nämä positiivisesti syrjityt menevät natiivien (nythän tästä on tehty esitys) ohi kuten jo vuosikymmenten ajan ovat menneet asuntojonoissa, ihmisten ohi, jotka maksaisivat vuokransa itse. Millaista tulevaisuutta meidät on orjien lailla vaadittu rakentamaan.? Koska kaikille selviää se tosiseikka, että kaikki kulttuurit eivät ole samanarvoisia?

Koko tuo yhteiskunnan sekoaminen perustuu pelkkiin valheisiin, joita ilmeisesti ns. suvaitsevaiset uskovat. Mikään niistä perusteluista, joita he nostavat historiasta tai muusta, ei ole vähääkään totta. Se on kaikki valhetta, eikä tarvitse olla erityinen neropatti voidakseen havaita sen. On silkka kansankusetus pahimmasta päästä ja poliitikot ratsastavat sillä kohti uraputkien huippuja.

pöh

Valtioneuvoston Selvitys- ja tutkimustoiminnan tuore julkaisu ”Terveydenhuollon palveluvalikoiman priorisointi” vaatii, että maahanmuuttajat asetetaan ohituskaistalle suomalaisessa terveydenhuollossa.”
”Valtioneuvoston mukaan priorisoinnissa ”arvot” täytyy ”kääntää periaatteiksi”, joiden mukaan maahanmuuttajat ovat ”haavoittuvaisessa asemassa” oleva ryhmä, jotka ansaitsevat ”solidaarisuuden” nimissä nopeampaa hoitoa kuin suomalaiset.”
https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/164298/VNTEAS_22_53.pdf

Kata

Juu nuo salskeat entiset soltut ja polliisit Torniossa olivatkin todella haavoittuvaisen näköisiä….siis tuo sana on pahinta jargonia ja YK käyttää sitä myös.
Tämä hulluus on vertaansa vailla ja ei se hyvin tule tällä menolla päättymään.

https://www.foxnews.com/us/white-house-says-unvaccinated-migrants-allowed-tennis-player-who-isnt-are-two-different-things?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-29266991&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio

”Haavottuvaisia”,eli ei ole samat lait kaikille ja ihan avoimesti näin.Niin siellä kuin täälläkin!

John Quiman

Eivät ne ole mitään haavoittuvaisia. Vain suvakit itse pahoittavat mielensä, jos joku niistä jotain huonoksi tulkittavissa olevaa mainitsee, vaikka mainittu olisi täysin totta. Itse ne ovat paremminkin systeemin hyväksikäyttäjiä ja siksi ne ovat tulleetkin, kun kuulivat kavereiltaan ja suvakeilta, että helppoja etuja yksinkertaisilta poliitikoilta tarjolla.

Juha

99.9 %a kansasta haluaa EU-itsemurhaa. Edellisissä vaaleissa vain n 5000 äänestäjää kannatti EU eroa. Loput kansasta haluaa antaa rahat ja omaisuudet pois.. se kuulemma tekee nämä harhaatikot onnellisiksi. Joten onnellisten leipäjonot kasvaa.. winter is coming.. you aint seen nothing yet.

Käsittämätöntä, törkeetä, sairasta

Taas yksi lisäesimerkki siitä miten meidän hullu hallinto haluaa syrjäyttää oman maan kansalaiset.