Blogit

Mar-A-Lago, Biden usutti Gestaponsa toimintaan

Kuka usutti FBI:n Mar-A-Lagoon? Korkeimman oikeuden ex-lakiavustaja Mike Davis avaa juttua. Ja kerron etukäteen että ette tule lukemaan tätä uutista IP-lehdistä tai suomalaisesta valtamediasta koska toimijan, korruptoituneen henkilön, nimi ja puoluekanta on medialle väärä.

Davis edustaa Article 3 projektia. Järjestö ilmittaa puolustavansa perustuslaillisia korkeimman oikeuden tuomareita ja sitä että lakia noudatetaan. Järjestö on ilmoittanut saaneensa käsiin asiakirjan josta käy ilmi valkoisen talon juristin olleen osallisena etsintäluvan järjestämisessä. Näin ollen on myös epäuskottavaa että Joe Biden ei olisi ollut tietoinen asiasta vaikka hän väittää asian olevan toisin.

Oikeusministeri Merrick Garland väitti että ei henkilökohtaisesti hyväksynyt kyseistä etsintää. Tämäkään ei pidä paikkaansa. Davisin mukaan väite ydinaseasiakirjoista on valetta, samoin valikoidut vuodot löydetyistä asiakirjoista joista valtamediat ovat innokkaasti uutisoineet, ovat laittomia.

Myöskään se että Merrick Garland ei olisi saanut ennakkoilmoitusta tulevasta etsinnästä ei pidä paikkaansa. Jonathan Su, joka on presidentin kanslian varajohtaja, oli työskennellyt kansallisarkiston kanssa kolme kuukautta ennen etsintää. Etsintähän tehtiin kansallisarkiston pyynnöstä.

Myös Bidenillä on lusikkansa sopassa. Hän on tehnyt päätöksen jolla on poistettu presidenttiyden suoma etuoikeus ja näin mahdollisti etsinnän.

Presidenteillä on perustuslain suoma oikeus salata tai poistaa salaus haluamiltaan asiakirjoilta. Samoin presidentillä on oikeus päättää kuuluvatko kyseiset asiakirjat kansallisarkistoon vai presidentin henkilökohtaiseen arkistoon. Nämä asiat on jostain syystä jäänyt kertomatta medialta kun se on innokkaasti rummuttanut Mar-A-Lagosta löytyneistä salaisiksi julistetuista asiakirjoista jotka kansallisarkisto haluaa itselleen. Narratiivihan siinä kärsii.

Davis leimasi kyseisen etsinnän poliittiseksi kalasteluksi ja noitavainoksi Trumpia kohtaan. Ongelmana demokraateille ovat asiakirjat heidän kokoon keittämistä aiemmista juonitteluista, Trumpin jo aikaa sitten valeeksi todetusta Venäjä-vehkeilystä ja Crossfire Hurrican tutkimuksesta. Asiakirjat edellämainituista operaatioista ovat demokraateille raskauttavia.

Jos joku ihmettelee raflaavaa otsikkoa, niin myötäilen siinä vain yhdysvaltalaista enemmistöä. 53% äänestäjistä pitää FBI:tä Bidenin omana Gestapona.

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Timppis

Eipä trumppi nakkaa paskaakaan vaan on varmasti seuraava pressa jos vain itse haluaa

...

Kansandemokraattisen puolueen Bidenin poliittinen poliisi eli entinen FBI on tosin lähempänä Stasia kuin Gestapoa mutta samapa tuo.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement