Blogit

Märästä asiaa

Märkä sanaa käytetään viittaamaan alkoholin käyttöön: märkä sukupolvi. Märkään liittyvistä asioista märisen tänään.

Märkä sanaa käytetään viittaamaan alkoholin käyttöön: märkä sukupolvi. Märkään liittyvistä asioista märisen tänään.

Aloitetaan eduskunnasta. MTV tutki ministeriöiden alkoholinkäyttöä ja tulos oli jälleen loistava Sanna Marinin kannalta. Pääministerillä oli alkoholikuluja 15 800 euron edestä. Näin hän peittosi kaikki muut ministerit. Onko tuo sitten paljon vai vähän? Sietää kysyä, sillä neljä vuotta sitten Rahaa on-fläppitaulun katveessa hallitusneuvotteluissa mussutettiin karkkia kolmella tonnilla. Jos hallitus julisti haluavansa hyvää, voi epäillä että  yleisen hyvän sijaan se oli makeisten perään koko kauden.

MTV ei eritellyt montako pulloa jallua pääministerille oli ostettu, mutta voimme epäillä sitä olleen valtaosa ostoista. Mistä muusta ne jallujengi-puheet olisivat syntyneet?

Neljännessä kappaleessa kirjoituksen alusta päästään viimein Alkoon. Pernord Ricard-juomayrityksen juomat on nyt merkitty Alkon hintalapuissa. Syy käytäntöön on se että yritys ilmoitti aloittavansa jälleen alkoholijuomien toimitukset Venäjälle. Tämähän on loistavaa. Nyt Ano Turtiainen, VKK:n porukka sekä miksei Vapauden Liiton porukkakin tietää mitä ostaa jos haluavat tukea Venäjän kanssa kauppaa tekevää yritystä.

Toivon että tapa yleistyisi. Ainakin Jenkeissä kuluttajat ovat heränneet (woke up). Sen sijaan mediamme nukkuu ruususen unta eikä ole uutisoinut tästä heräämisestä. Kerroin jo aiemmin ja Suomen Uutisen neljä päivää kirjoitukseni jälkeen, Bud Light-woketransmainosyhteistyön vaikutuksista. Eikö Alko voisi merkitä myös ABInBev-yrityksen tuotteita joka panee Bud Lightiä. Vaikka Budia Lightia ei Suomesta saakaan, niin tarjolla on Budweiser, Corona, Stella Artois, Beck’s, Franziskaner, Hoegarden ja Leffe oluet. Näitä voivat ostaa kaikki transwokeinkluusiota kannattavat. Tunnustaa väriä ja makua.

Lopuksi kädenojennus Petteri Orpolle. Tavoitteena on leikata kuusi miljardia. Hei Petteri, eihän tämä ole temppu eikä mikään. Laita oikea mies, ei ku nainen asialle. ABInBev-yrityksen markkinointipäällikkö Alissa Heinerscheid saattaa piankin vapautua uusiin tehtäviin. Hänen toimintansa ansioista ABInBev:n pörssiarvosta leikkautui kuusi miljardia ilman sen suurempaa tuskaa.

Tilaa
Ilmoita
guest

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh

Nämä alkoholikulutkin on oikeasti niin pieniä ettei kauheasti kiinnosta.

Se mikä kiinnostaa, niin näistä kohuista joita Marinilla oli ja on, niin kuka tahansa muu olisi joutunut eroamaan.
Otetaan nyt vaikka ne ”somejulkkisten tissikuvat” virallisessa pääministerin tiedotustilassa.
Tai sitten että miljardien velat hoidettiin suomalaisille tekstiviestillä, koska ei kännätessä jaksa muutakaan.
Tai että kymmenien tuhansien ”aamupalat” on maksellut veronmaksajat koska prinsessa luuli että niin kuuluu olla.
Tai että juuri naimisiin mennyt ja veronmaksajillakin häitänsä maksattanut pääministeri selvästi kännissä hieroo muita miehiä yökerhoissa.
Vain muutama asia, jotka olisi johtanut KENEN TAHANSA MUUN pääministerin eroon.
Säälittää Sannan lapsikin, sitähän heti vaalien jälkeen lähdettiin bilettää ulkomaille kavereiden kanssa, ja sitä on ollut aika paljon. Oikea ÄITI haluaisi viettää aikaa lapsensa kanssa.

KAikki Suomessa on täysin tekopyhää.

John Quiman

Ei kyllä kuulosta loogiselta, että joku omistaisi panttikirjan varjolla talon, joka on pankille jo maksettu. Panttikirjahan on pankin ja velallisen välinen paperi. Sen voi ehkä myydä eteenpäin velkoineen eli saatavineen, mutta kun ei ole enää maksettavaa, ei panttikirjalla voi olla mitään arvoa, eikä sen varassa voi ottaa haltuunsa taloa, jonka velallinen on jo maksanut.

Asiassa voi olla silti perää

Panttikirjahan on kerros- ja rivitaloissa osakekirja eli kyllä toi homma voi pitää paikkaansakin.