Blogit

Media, montako osavaltiota on USA:ssa?

Heippa hei kaikki lehtineekerit. Montako osavaltiota on USA:ssa? Joe Biden kertoi taannoin että niitä olisi 54. Mihin on hukkunut into tarkastaa Yhdysvaltain presidentin sanomisia?

Vai onko niin että kun Biden sanoo niitä olevan 54 niitä on 54. Ei mitään korjattavaa kunhan puoluekanta ja nimi ovat median mielestä oikein, sanomisten oikeellisuudella ei ole väliä.

Kuinka ollakaan, medialtamme jäi myös kertomatta ettei Bidenin väite Twitterissä siitä että 55 yritystä olisi yltänyt yli 40 miljardin tuloihin 2020 ja maksaneet niistä nolla prosenttia veroja liittovaltiolle ei pitänyt paikkaansa.

Uudet tuulet puhaltavat ja luudat lakaisevat tätä nykyä Twitterissä. Twiitin yhteyteen on lisätty tietolaatikko jossa kerrotaan lukijoiden lisäämästä sisällöstä joka mahdollisesti kiinnostaa ihmisiä: Bidenin viittaamista 55 yrityksestä vain 14 koskisi uusi verolaki. Nämäkään eivät välttämättä olleet tehneet tulosta 40 miljardia, vaan ylittäneet miljardin rajan.

Siitä tulikin mieleen. Palasin Twitteriin, symbolinen ele kuten siitä poistuminenkin oli.

P.S. Vaikka media ei joko tiedä tai sitä ei kiinnosta niin virallisesti Yhdysvalloissa on 50 osavaltiota, ei 54 kuten Biden väittää. Tieto tarkistettu CIA:n The World Factbookista.

Tilaa
Ilmoita
guest

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
tyhmä kysymys

Kyllähän se on ollut jo pitkään tiedossa että suomi on yhdysvaltojen 53. osavaltio varsinkin viimeaikaisen NATO-kiiman ja muun jenkkien nuoleskelun jälkeen mutta mikä tämä 54. osavaltio mahtaa olla?

Tyhmempi kysymys

Mikä kiire kysellä 54:ää osavaltiota. Kerro nyt ensin mitkä ovat 51 ja 52 osavaltio. Jos et tiedä kysy Joelta.

tyhmiä vastauksia

51. osavaltio tunnetaan nimellä Israel ja se hallitsee täysin jenkkien (geo)politiikkaa. 52. osavaltiosta on puhuttu viimeiset puoli vuotta 24/7.

Tyhmempi kysymys

Jos on niin miksi sinä et osannut sitä mainita?

Juke

Biden voi olla sittenkin oikeassa, liityihän Suomikin sekosaulin ja jauhosannan päätöksellä hengailujäseneksi USA:han.

Yrjö

Suomi ja Ukraina on ainakin Bidenin laskuissa mukana.

Todellisuuspakoa sielläkin

Sellaista se on kun keskustelee ennen omaa syntymää kuolleiden ihmisten kanssa. https://youtu.be/7vvong9ZN10