Blogit

Median Biden-omerta tai dissaus jatkuu

Jos katsomme että valtamedia toimii kuin mafia, ja Biden osa sitä kyseessä on omerta. Vaietaan mitä Biden tai Bidenit ovat tehneet.

Jos taas valtamedia on, kuten se väittää, tasapuolinen, silloin se dissaa eli jättää huomioimatta Bidenin ”saavutukset”.

Omerta tai dissaus, kerrottavaa on jälleen paljon saavutuksista. Kiitosta vaan valtamedia. Teidän ansiostanne tällainen bloggarikin voi kertoa uutisia jotka kelpaisivat iltapäivälehtienne etusivuille jos vain Yhdysvaltain presidentillä olisi eri sukunimi ja puoluekanta. Sehän nähtiin viime vaalikaudella.

Joe Biden on jälleen tehnyt ennätyksen. Ensimmäisen vuoden aikana Valkoisen talon henkilökunnasta on vaihtunut 15%. Trumpin aikana vaihtuvuus oli surkeat 1% ja Obamakin pystyi vain 4%:iin. Kyllä tuota sietäisi hehkuttaa vai mitä valtamedia?

Muistatteko kuinka kuukausi kuukauden jälkeen valtamedia seurasi silmä kovana Trumpin kannatusta? Kerrottiin kuinka presidentin toimien hyväksyntä oli historiallisen alhaista? No heippa hei. Sen suhteen Biden on jälleen, jos ei tehnyt ennätystä, niin sivunnut sitä. Toisaalta Bidenin kunniaksi on sanottava että hän lähti korkeammasta kannatuslukemasta ja se laski nopeammin kuin Trumpilla. Nyt 36% sanoo hyväksyvänsä Bidenin ja 59% on vastakkaista mieltä. Presidenttikauden alusta hyväksyntä on laskenut 19% ja vastakkaista mieltä olevien määrä kasvanut 27%. Eikö valtamedia tämä olekaan uutinen kun sukunimi ei ole Trump? Milloin mediassa viimeeksi kerrottiin Bidenin kannatuksesta?

Mediamme on ollut hipi hiljaa siitä että Biden tarvitsee ohjeet selvitäkseen tehtävistään. Kun lunttikortteja ei ole mukana, niin voihan Vapaan maailman johtaja lukea puheensa teleprompterista. Sekään ei mene ihan putkeen jos johtaja lukee puheen ohjausmerkitkin: lainaus loppuu, toista lause.

Olisiko mediallemme ollut etusivun uutinen jos viidestäkymmenestä republikaanisenaattorista vain viisi olisi tukenut Trumpia jatkokaudelle? Aivan varmasti. Kun sukunimi on Biden ja kyse demokraateista, niin, mistä mediasta Suomessa olette lukeneet kyseisenlaisen uutisen?

Olisiko mediallemme ollut etusivun uutinen jos välivaaleihin valmistautuvat osavaltion edustajat eivät halua tavata Trumpia tai esiintyä hänen kanssaan kun Trump vierailee osavaltiossa? Aivan varmasti. Kun Bidenille käy näin niin mistä mediasta Suomessa kuulitte asiasta? Niinpä. Onko kyseessä omerta vai Bidenin dissaus median taholta? Joka tapauksessa näin tapahtui muutama päivä sitten Ohiossa jossa demokraattien kuvernööri- ja senaattoriehdokas päättivät pitää jälleen hajurakoa Bideniin.

Ja vielä lopuksi Hunteriin. Hunter jonka kannettavasta, siitä jonka mediamme kertoi olevan FSB:n disinformaatio-operaatio, löytyy aina vaan uutta katsottavaa. Ehkä mediamme on edelleen sitä mieltä että kyseessä on FSB:n disinformaatio, koska se on jättänyt kertomatta, jälleen, mitä kannettavalta on löytynyt. Hunter makailee deprivaatio-altaassa juoden ja poltellen jotain tupakkaa vahvempaa leikkien sukellusvenettä jolla on periskooppi ylhäällä. Seuraa vimmattu operaatio periskoopin alaslaskemiseksi. Media huokaa ja valittaa, olisipa sukunimi Trump, niin meillä olisi jälleen etusivun juttu.

Jos tuollaiset vänkkäämisjutut eivät medialle kelpaa, niin poliittinen korruptio tai korruptio kelpaa, kunhan osallisen sukunimi ei ole Biden. Saattaahan hinta ulkomailla laskea kun sitä toimitettiin viisi miljoonaa barrelia Aasiaan ja Eurooppaan. Potista noin miljoona barrelia päätyi Kiinaan.  Ja arvatkaapa mikä firma oli mukana hommimassa kyseistä kauppaa? Kuka mahtoi olla osallisena firmassa?  Hunter poika. Mistä mediasta Suomessa saatoitte lukea tämän uutisen?

Minun blogistani.

Tilaa
Ilmoita
guest

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh

Olen tosiaan seurannut enemmän USA:n politiikkaa kuin oman Suomemme.
Arvatkaa miksi jopa Suomessa media on USA:n uutisten osalta puolueellinen ja läpimätä?
Hyvin helppo vastaus, koska sama porukka joka omistaa USA:n mediasta 97% omistaa myös Suomen median.
En ole mikään trumppi fani todellakaan, mutta yhdysvaltalaisille trumppi oli paras presidentti pitkään aikaan kaikilla mittareilla.

Kata

Kiitos tästä,täyttä asiaa!

Ja todellakin,emme mistään valtamediasta Suomessa lue tällaista vaikka toki tiedämme tämän jo monista USAn medioista jotka eivät ole kiikun kaakun bideen porukan kanssa.
Tuo öljyvarastohomma on aivan järkyttävää mutta silti vielä jotkut vain ylimielisesti nimittelevät patriootteja.
Samaa se on meilläkin.
Mutta se toinen media sielläkin tosiaan vaikenee..täysin.

John Quiman

Tuon varmuusvarastojen öljyn myyminen Kiinaan pitäisi aiheuttaa skandaali, ainakin Yhdysvalloissa. On ehdottomasti uutisaihe Suomessakin, mutta ideologisen peittelyn vuoksi ei sitä julkaista. Toimittajat varmasti tietävät. Eikö heitä yhtään hävetä, kun salailevat paljon asioita, jotta kansa ei saisi tietää totuutta?

Kata

Maanpetoksellista touhua kerrassaan!
Mutta meiltäkin myydään viljavarastoa….ja kaikki muukin lahjoitetaan kohta kaikkialle…jokohan kessuttelu on loppunut Kirgiisiassa ja nuoret voimaantuneet Somaliassa…perskutarallaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Köli

Media vaikenee bidenin terveydellisistä ongelmista täysin. Mikä pointti on ”itsenäisellä ja maailman vapaimmalla medialla” jättää oleellisia asioita kertomatta ja johdattaa lukijoitaan harhaan? Suojellaanko suurempaa valhetta?

John Quiman

medialla on vapaus naruttaa kansaa mielin määrin. Ihmiset ymmärtävät, että vapaa media kertoo totuuden, mutta ähäkutti, tulivat huijatuksi.

Mark Twain, Samuel Clemens, sanoi hauskasti, että ”If you don’t read the newspaper, you’re uninformed. If you read the newspaper, you’re misinformed.”

Puolueeton

Putin nimisen terveysongelmia levitetään vaikka niitä ei olisikaan🤔

Kata

https://www.foxnews.com/media/new-york-times-biden-age-uncomfortable-issue-white-house-democrats-stunning-report

Ja henkilökunnan kato kertoo jotain sekin…jo 15% on lähtenyt Joelta.Trumpilta 1% ja Obamalta 4%.

John Quiman

Demokraatit halusivat seniilin johtajan, tai ainakin keulakuvanuken, nyt heillä on sellainen.

p.grandell

tom of finland on puniikkien ja sionistien nuolija maa,sillä tarkoitan päättäjiä. en kansaa, kansaa vedetään nenästä ylen antamilla oksennuksilla,jotka veronmaksajat maksaa..kyllä olisi nuijasodalle paikka..mutta kyllä tämä tästä vielä..