Blogit

Mikä olikaan Geroge Floydin kuolinsyy?

George Floyd, median mukaan lempeä jättiläinen kuoli 25.5.2020 työnsä ääreen. George jäi kiinni väärän rahan levittämisestä. Lempeä jättiläinen oli tuomittu vuosien 1997-2005 välillä kahdeksan kertaa rikoksesta. Vuonna 2007 Floyd oli saanut 4 vuoden tuomion ryöstöstä.

Mitä mediamme on osannut kertoa Floydin kuolemasta?

IS:George Floydin virallinen kuolinsyy vaihtui: Tukehtuminen, jonka aiheuttivat häntä pidelleet poliisit
 
Yle:Sydänvaivat tai huumeet eivät olleet George Floydin ensisijainen kuolinsyy, todistivat patologit
Iltalehti: Ruumiinavausraportti vahvistaa: George Floydin kuolinsyy tukehtuminen
MTV: NYT: Uusi ruumiinavausraportti vahvistaa George Floydin tukehtuneen kuoliaaksi, poliisi painoi polvella niskaan minuuttien ajan
HS: Kuolinsyytutkijoiden mukaan George Floydin kuolema johtui henkirikoksesta

Edellämainitut mediat ovat kertoneet kaikki noudattavansa JSN:n Journalistin ohjeita.
Ohjeiden kolmannessatoista pykälässä säädetään seuraavasti: Uutisen voi julkaista rajallistenkin tietojen perusteella. Raportointia asioista ja tapahtumista on syytä täydentää, kun uutta tietoa on saatavissa. Uutistapahtumia on pyrittävä seuraamaan loppuun saakka.

Onko uutta tietoa ollut saatavilla? On. Alphanews-nimisessä julkaisussa uutisoitiin 17.10. oikeudenkäyntiin kohdistuneesta ”äärimmäisestä” paineesta yleisön taholta. Hennepin Countyssa aiemmin syyttäjänä toimineen Amy Sweasyn mukaan Floydille ruumiinavauksen tehneen tutkijan mukaan hän ei löytänyt merkkejä tukehtumisesta tai kuristamisesta.

Jotta kukaan ei pääse syyttämään minua vääristelystä oheisena alapuolella Sweasyn lausunto.
“I called Dr. Baker early that morning to tell him about the case and to ask him if he would perform the autopsy on Mr. Floyd,” she explained.

“He called me later in the day on that Tuesday and he told me that there were no medical findings that showed any injury to the vital structures of Mr. Floyd’s neck. There were no medical indications of asphyxia or strangulation,” Sweasy said, according to the transcript.

Muistutin tänään kirjoituksen alussa mainituille medioille JSN:n ohjeista. Saamme nähdä täytyykö jälleen laatia kantelu JSN:lle ohjeiden noudattamatta jättämisestä. Toisaalta ei minulla suurta luottoa ole JSN:lle että se vaatisi sääntöjensä noudattamista tälläkään kerralla.

Tilaa
Ilmoita
guest

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
satusetä

Suomalainen valtamedia on koko maailman omatunto. Seuratkaa huolella ja totelkaa mitä media käskee tekemään niin irtoaa paikka pyhimysten joukkoon

P.Jaakkola

Tämä on ollut tiedossa jo pitkään – siis niiden tiedossa jotka seuraavat muutakin uutisointia kuin vain Neuvostoliiton aikojen Pravdan kaltaisia YLE ja HS dinosauruksia taikka jenkkien vastaavia propagandamyllyjä (CNN MSNBC NYT WaPo etc…)
Nyt vasta taidettiin julkaista se kuolemnsyyntutkijan koko raportti jossa mainittiin että niskan ja kaulan alueella ei ollut mitään vammoja ja kuolinsyy oli huumeiden yliannostus.
Aiemminkin oli liikkeellä jo se sensuroitu versio missä oli kyllä se huumelistaus, tosiaan tyypillä oli sen tappavan fentanyylimäärän lisäksi kaikkia mahdollisia muitakin huumeita veressä suuria määriä, ihme miten edes pysyi pystyssä.
Ammatti- ja taparikollisen yliannostuskuolemaa käytettiin poliittisiin tarkoituksiin, sekin oli jo selvä asia melkein heti tapahtuman jälkeen, jollei ole dinosaurusmedian aivopesemä.

Juha

Se on hiuksen ohut raja kuinka helposti tämå hölmölä vajoaa hulluuteen. Muutama vuosi sitten oli se flunssan aiheuttama kokoontumisrajoitus joka hetkeksi keskeytettiin kun oli se BLM mielenosoitus..
Tämä oli esimakua siitä kun hulluus todella valtasi ihmismielet Suomessa flunssapelon muodossa. Toki hullu saa olla mutta nämä hullut ympärillämme ovat vaarallisia kun voivat koska tahansa uudestaan vajota hulluuteen. Kysynkin aina uudelta tuttavuudelta onko tämä ottanut flunssarokotteen jotta osaan olla varuillaan ko henkilön suhteen.
Kiitos Jarmo että tuot totuuden julki. Tätä ja muita totuuksia on syytä hieroa säännöllisesti näiden hullujen naamaan.

John Quiman

Poliittinen sopivuus kuolinsyylle ajoi tässä tapauksessa ohi totuuden. Ajallemme on tyypillistä, että poliittisesti sopivaa pidetään todempana kuin todellisuutta. Tämä näkyy monin paikoin ns. suvakkien touhuissa.

pöh

Hänen kanssaan autossa jo aiemmin olleet sanoivat että oli kärsinyt hengitysvaikeuksista.
Ja fentanyyliä oli ollut elimistössä niin paljon että se olisi tappanut 3 ihmistä.
Tämä pyhimys oli myös koko ikänsä tehnyt rikoksia, oli mm kahden muun samanlaisen kanssa tunkeutunut raskaanaolevan naisen asuntoon, ja aseella tökkinyt raskaana olevan naisen vatsaa, samalla kun muut pyhimykset penkoi kämpästä ryöstettävää.