Blogit

Mitä kansainvälisissä sopimuksissa oikeasti sanotaan?

Kuva: File:Hugo-de-Groot-von-Schütz-Thomasius-Drei-Bücher-vom-Rechte-des-Krieges MG 0231 - crop.jpg. Wikimedia Commons. Public domain.

Eräät oikeusoppineet ovat ilmaisseet, että putinin koepallot on päästettävä vapaasti rajan yli, koska jos kansainvälisiä sopimuksia ei noudateta, koko oikeusjärjestelmältä vedetään matto alta.

Näinhän ei asia ole. Laki on yhtä kiero kuin sen lukija. Suurin oikeus on suurin vääryys. Kansainväliset sopimukset on tahallisesti muotoiltu mahdollisimman ympäripyöreästi, jotta lainkäyttäjä voi lukea tekstiä mielensä mukaan. Sopimustekstillä voi perustella yhtä uskottavasti kaksi toisilleen täysin vastakkaista näkemystä.

Avoimia rajoja kannattavat oikeustieteilijät ovat saaneet koulutuksensa kirjaimellisesti Neuvostoliitossa. Tämä selittää tässä tapauksessa ihan kaiken.

Otetaan esimerkki:

https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1997/19970085

3 artikla: ”1. Jäsenvaltiot sitoutuvat käsittelemään kenen tahansa ulkomaalaisen minkä tahansa jäsenvaltion rajalla tai alueella esittämän turvapaikkahakemuksen.”

Tässä ei sanota, että rajalla on pakko olla avoimia toimipisteitä, joihin hakemuksen voi esittää.

6 artikla: ”Kun voidaan osoittaa, että turvapaikanhakija on luvattomasti ylittänyt jäsenvaltion rajan tullessaan jäsenvaltioon maitse, meritse tai lentoteitse Euroopan yhteisöihin kuulumattomasta valtiosta, on turvapaikkahakemuksen velvollinen käsittelemään se jäsenvaltio, johon turvapaikanhakija on näin tullut.”

Eikä tässä sanota, ettei rajaa saisi aidata ja valvoa tarvittaessa armeijan turvin.

Vihervasemmistolaiset poliitikot viittaavat ”kansainvälisiin sopimuksiin” varsin abstraktilla tasolla, koska niissä ei oikeasti sanota mitä he väittävät. Kansallismielisten oikeusoppineiden tulisikin uhrata edes pieni määrä kallista aikaansa heidän valheidensa kumoamiseen.

Kirjallisuutta

https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1968/19680077/19680077_2

Tilaa
Ilmoita
guest

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Suomen banaanitasavaltaan uudet vaalit

Adressi:
Suomen presidentinvaalit on uusittava – vaalit ei ole lainmukaisethttps://www.adressit.com/suomen_presidentinvaalit_on_uusittava_-_vaalit_ei_ole_lainmukaiset#form

John Quiman

Ei tuo vaalien tulosta muuttaisi miksikään.

Sairasta niin sairasta

Otetaan vaan kaikki ja lähetetään suoraan Ruotsiin. Niinhän Ruotsikin teki vuonna 2015 – tosin en voi olla varma näistä meidän mielisairaista psykopaattipäättäjistä, että jos olisivat ennalta sopineet asiasta Ruotsin kanssa.

Ei edes presidentinvaaleja oikein

Suomessa ei osata järjestää edes presidentinvaaleja oikein, niin ei Suomelta nyt paljoa voi odottakaa .

Presidentinvaalit on uusittava.
Vaaliviranomaiset antoivat puutteellista tietoa ehdokkaille siitä milloin vaalikortit piti viimeistään toimittaa.

Ehdokkaille kerrottiin näin Vaalit.fi sivuilla:

12.12.2023:
Ehdokashakemukset viimeistään jätettävä Helsingin vaalipiirilautakunnille 12.12.2023.
https://vaalit.fi/aikataulut-presidentinvaalissa
Ehdokkaat ja mm. YLE ja Helsingin Sanomat ovat ymmärtäneet sen niin että myös vaalikortit on jätettävä 12.12.2023 mennessä.

TODELLISUUDESSA:

Vaikka todellisuudessa riittää että vaalikortit olisi toimittanut 20.joulukuuta mennessä.

Ehdokkaille annettiin puutteellista tietoa ja se voi vaikuttaa vaalitulokseen.

Presidenvaalit pitää siksi uusia.

VERTAA Korkeimman oikeuden ennakkopäätös KHO:2009:39 koskien Kauniaisten kunnallisvaaleja koskien:

KHO:2009:39

2.5 Johtopäätös

Kun otetaan huomioon edellä mainitut puutteet kotiin lähetetyssä ilmoituskortin liitteenä olleessa sanallisessa sähköisen äänestyksen ohjeessa sekä toimintovirhe sähköisessä äänestysjärjestelmässä, valmistelussa tehdyt toimenpiteet ovat olleet kokonaisuutena tarkasteltuina lainvastaisia. «Vaalit» on toimitettu virheellisessä järjestyksessä. Kun vielä otetaan huomioon rekisteröitymättömien tapahtumien määrä, virheellisyydet ovat ilmeisesti saattaneet vaikuttaa vaalien tulokseen. Virheellisyydet ovat tyypiltään sellaisia, että vaalien tulos ei ole oikaistavissa. Tämän vuoksi «vaalit» on määrättävä uusittaviksi.

Kauniaisten kaupungin keskusvaalilautakunnan on viipymättä ryhdyttävä toimenpiteisiin uusien kunnallisvaalien toimittamiseksi.

https://www.finlex.fi/fi/oikeus/kho/vuosikirjat/2009/200900899?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=vaalit

YLE
12.12.
Kannattajakorttien viimeinen jättöpäivä on tänään.
https://yle.fi/a/74-20064595

Helsingin Sanomat
12.12
Jos 20 000 kannattajakorttia on kasassa, ne pitää jättää Helsingin vaalipiiri­lautakuntaan kello 16:een mennessä.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000010050324.html
MYÖS ehdokas Paavo Väyrysellä oli väärä kuva vielä 12.12 siitä milloin kortit pitää viimeistään jättää:
Helsingin sanomat 12.12:

Aiemmin tiistaina Väyrynen kertoi tiedotteessa, ettei hän ole saanut kasaan tarvittavia kannattajakortteja ja että valitsijayhdistys ei aikoisi siksi toimittaa kerättyjä kannattajakortteja vaalipiirilautakunnalle.

SE, ettei kortteja ehkä ole vielä tässä vaiheessa tarpeeksi, ei välttämättä ole este Väyrysen ehdokkuudelle. Jätettyä hakemusta voi nimittäin täydentää ehdokasasettelun vahvistamiseen asti, vaalipiirilautakunnasta kerrotaan.

Ehdokasasettelu vahvistetaan 21. joulukuuta. Menettelyllään Väyrynen onnistui siis hankkimaan itselleen noin viikon lisäaikaa kannattajakorttien keräämiseen.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010052159.html

Alunperin kannattajakortit piti luovuttaa Helsingin vaalipiirilautakunnalle joulukuun 12. kello 16 mennessä. Väyrynen kerkesi tuolloin jo ilmoittaa, että kortteja ei saatu kasaan. Iltapäivällä tapahtui kuitenkin ”ihme”, kun Väyrynen ilmoitti jatkavansa korttien keräämistä. Kävi ilmi, että kortteja oli mahdollista toimittaa vielä 20. joulukuuta saakka.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ad6222b4-05ce-4319-8203-96068a74b305?_gl=1*17d8r8i*_ga*NTU0NjkwODA2LjE2OTU0NTAyNjg.*_ga_3L539PMN3X*MTcwMzU0MjUzNy4yODUuMC4xNzAzNTQyNTM3LjAuMC4w

Suomalaisia kustaan silmään oikeen kunnolla

Iha sama noiden vaalien kaa. Kaikki globalistien edustajia ja Suomen kurja kohtalo on täysin sama riippumatta siitä kuka noista puhuvista vatipäistä pääsee ressaksi.

Ei edes presidentinvaaleja oikein

Presidentti on Suomessa valtahierarkissa ykkönen.

Surullista nähdä että edes siltä osin vaalit ei ole lainmukaiset.

Suomesta on tulossa banaanitasavalta.

Täten ehdotankin että joku tekisi kansalaisaloitteen, että Suomen lippuun lisättäisiin banaanin kuva.