Blogit

Ohisalo oikeassa, Suomi ei ole Ruotsin tiellä

Myönnettävä se on, eli kättä ylös virheen merkiksi. Maria Ohisalo on oikeassa, Suomi ei ole Ruotsin tiellä. Laiha lohtuhan tuo on, sillä Suomi on jo siellä.

Muutama otsikko viime viikolta.
Iltalehti: Kovia tuomioita jättihuumejutussa – mukana Mantaqa-miehiä, lakimiehellekin yli kaksi vuotta linnaa

Ruotsista käsin johdettu monikulttuurinen rikollisliiga toi Suomeen kokaiinia, amfetamiinia ja ketamiinia jopa yli kuuden miljoonan euron arvosta. Niitä levitettiin ympäri Suomea, pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Keski-Suomessa.
Kokonaisuuteen liittyi myös espoolainen Mantaqa-rikollisjengi.

Iltasanomat: Murhan yrityksestä syytetty Milan Jaff poseerasi hattu päässä ja näytteli käsi­merkkejä käräjillä – tästä on kyse

Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa alkoi maanantaina jengirikollisuuteen kytkeytyvän murhayrityksen käsittely.
Syytteissä on kyse helsinkiläisjengi Kurdish Mafian ja espoolaisen L-Cityn väkivaltaisista välienselvittelyistä, joita on aiemminkin käsitelty käräjäoikeudessa.

On toisaalta hienoa että IS jättää kertomatta, jengien nimistä huolimatta, että kyseisen jengin jäsenet ovat pääasiassa maahanmuuttajataustaisia. Voisiko olla niin että se luottaa vankasti lukijoiden medialukutaitoon ja jättää seikan turhana mainitsematta?

Iltalehti: Kuva julki: Vantaalla liikkuu vaarallinen mies – ehkä aseistautunut

Poliisin mukaan Vantaan Korsossa sattui keskiviikkona vakava väkivallanteko, jossa käytettiin ampuma-asetta. Poliisi epäilee teosta Daniesh Mousha -nimistä henkilöä. Miestä ei toistaiseksi ole saatu kiinni. Mies saattaa olla aseistautunut.

MTV: Palkatonta työtä, painostusta, uhkailua ja pahoinpitelyjä – KRP tutkii jopa tuhannen uhrin törkeää ihmiskauppavyyhtiä rakennusalalla

Keskusrikospoliisi tutkii jättimäistä rakennusalan ihmiskauppavyyhtiä. KRP epäilee, että suomalaiset ulkomaalaisten johtamat yritykset ovat hyväksikäyttäneet, uhkailleet ja pahoinpidelleet jopa tuhatta ulkomaalaista työntekijää.

KRP tutkii vyyhtiä törkeänä ihmiskauppana. Perjantaina Helsingin käräjäoikeus vangitsi asiaan liittyen uuden rikoksista epäillyn ulkomaalaismiehen poissa olevana.

Tässä kertauksen vuoksi vielä juttu IS:stä vajaan parin vuoden takaa: Sisäministeri tykitti 15 twiittiä – Ohisalon mukaan Halla-ahon väite Suomen ajautumisesta Ruotsin tielle ”ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa

Sisäministeri, vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo kirjoitti Twitteriin viidentoista viestin sarjan, jossa hän kritisoi perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon puheita maahanmuutosta.
– Halla-aho väittää, että Suomi on “Ruotsin tiellä” nuorten väkivaltarikollisuuden kasvussa. Väite ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Nuorten tekemät henkeen ja terveyteen kohdistuneet rikokset ovat koko maassa laskeneet viimeisen vuosikymmenen aikana, Ohisalo kirjoittaa Twitterissä.

No hupsis, nyt minulle sattui virhe. Luulin että Ohisalo väitti että emme ole Ruotsin tiellä vaan että olemme jo siellä. Juttuhan olikin päin vastoin, että emme edes ole Ruotsin tiellä.

Maria, olisiko syytä nostaa käsi ylös virheen merkiksi ja samalla haukkua se ministeri joka on vastuussa valtakunnan turvallisuudesta? Olisiko hyvä viimein katsoa peiliin?

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jallu

Tottakai Hutisalo tunnustaa, että hän oli väärässä.

Juha

Mutta huumeet vapautetaan pian rangaistavuudesta ja näistä jengiläisistä kuoriutuu hyvämaineisia business-miehiä.

Tätä valtaosa kansasta haluaa,, siis noin 99, 9%a äänestysikäisistä kannattaa EUta eli massamaahanmuuttoa ja huumeiden vapauttamista rangaistavuudesta

John Quiman

Kuinka voisi välttää Ruotsin tien, kun selitellään asioita samalla tavalla todellisuutta karttaen ja tehdään samoja ratkaisuja ongelmien välttämiseksi, siis ratkaisuja, jotka eivät ole toimineet missään Euroopassa, vaan ovat kaikkialla olleet täysin tehottomia?

Miten saan eri sopan, kun käytetään samaa reseptiä kuin muutkin?

einari

No voe helevatu ! Jo oli taas terävätä huomiota, on se merkillistä, ettei näitä
päivänselvyyksiä milloinkaan, toistan, milloinkaan näy noissa valtakunnan
pää YLE mielipiteissä, eikä veronmaksajien lehdistötukiaisia maksavissa robotti
uutisissa ! Kiitän syntymäpäivääni, että pääsin eläkkeelle, ennen tuollaisen
sisäisenturvallisuuden ministerin toimeen astumista ! Pitääkö olla idiootti
päästäkseen ministeriksi, ei välttämättä, mutta yleensä se auttaa ohittamaan
pätevämmän !

nimellinen

Noidat eivät katso peiliin koska eivät näe itseään, saati virheitään.