Blogit

Onko lapsen vieminen Prideen rikos?

Tukholman Pride 2013. Kuva Pelle Sten / Flickr / CC BY 2.0

Pride-tapahtuman ikärajan pitäisi olla vähintään K-16. Koko eventin idea on fetissien julkinen esittely, joka ei tosiaankaan kuulu lasten silmille.

Tarkemmin ajatellen, onkohan kyseisenlaisen tapahtuman pitäminen ikärajattomana edes laillista?

Kokoomukselta ja keskustalta kiellettiin pääsy tapahtumaan, koska jokaista edustajaa ei ryhmäkuritettu äänestämään karvaisia ukkoja naisten pesutiloihin ja vankiloihin.

Humalaiselle aikuisyleisölle strippaavia pikkulapsia ihailevat järjestöt sen sijaan ovat Prideille enemmän kuin tervetulleita.

Pakarat paljastavassa lateksikoira-asussa esiintyminen lasten edessä nähdään koulutuksena moninaisuuteen.

Tällä touhulla ei ole mitään tekemistä viattoman erilaisuuden hyväksymisen kanssa.

Muistakaahan myös tänä vuonna, että sattumanvaraisiin ihmisiin kohdistuva väkivalta on aina väärin ja kääntyy itseään vastaan.

Suurin osa Pride-tapahtuman osallistujista on ihan tavallisia ihmisiä eikä pedofiilejä, vaikka järjestävä taho on epäilyttävä.

Jos pedofiiliaktivismia ilmenee, järjestäkää vastamielenilmaus, älkää hyökkäilkö ihmisten kimppuun.

Tilaa
Ilmoita
guest

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Sami

On, Huostaanotto ois parempi vaihtoehto kuin mielen sairastuttava lgbt-paska.

Jallu

Eikö kokoomus ja keskusta tajunneet, että tämähän oli parasta mitä puolueille voi tapahtua? Heidät heivattiin ulos jostain täysin suvaitsemattomasta yhteisöstä, jostain pridesta. Pride-yhteisö noudattaa kirjaimellisesti Sanna Marinin Amerikan reissulla sanelemaa lakia: Jos et ole meidän puolella, olet meitä vastaan, keskitietä ei ole. Samalla yritetään painostaa perussuomalaiset hallitusneuvotteluista ulos, koska se on kauheinta, jos persut pääsevä hallitukseen päättämään prideäkin koskevista laeista. Saattaa jäädä jopa ne alaikäistenkin silpomiset silloin tekemättä. Muuten, olisikohan tuolta Sanna Marinilta tulossa syksyllä uutisia sateenkaariperheen muodossa?

John Quiman

Sannan lausuma, ”jos et ole meidän puolella, olet meitä vastaan, keskitietä ei ole”, on hengeltään tuttua mm. 60-luvun kiihkeistä vasemmistolaisista ja erilaisten diktaatorien ajatusmaailmasta, vaan ei suinkaan mistään demokratiaa kunnioittavasta lähteestä.

Sanna paljasti olevansa sotajalalla ja diktaturian puolesta.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Tulee mieleen kaksi henkilöä ennen Marinia joilta on kuultu täsmälleen sama lause. AH ja George W. Bush junior. Täytyy siis todeta marinin olevan hyvässä seurassa.

Yrjö

Omituista, että seksuaalisista poikkeavuuksista pidetään tällaista jatkuvaa älämölöä. Mutta taustalla on muualta johdettu valtava globaali bisnes/teollisuuden ala, operoinnit, lääkitykset jnejne. Mitäpä iso raha ei tekisi juoksuttaakseen pientä ihmistä.

John Quiman

Paljonkohan nuo sukupuolihormonihoidot mahtavat maksaa? Leikkauksiahan kirurgit myyvät mielellään, ainakin monet, koska raha niitä houkuttaa. Asian ympärille syntyyy tulolähteitä monenmoisille ”auttajille” myös. Jokin Seta varmaan pitkälti elää ja lihoo juurikin sukupuolisekoilun edistämisellä.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Satuin yhtenä iltana katsomaan netistä jutun jossa oli lista seitsemästäkymmenestä pornomallista, ja siitä mihin he kuolivat. Valta-osalla syy oli itsemurha. Ne samat henkilöt ovat pridettäneet, olleet olevinaan avoimia ja vapaita, mutta onko sittenkin niin että henkinen kantti ei vastaa esitystä. Se sanonta että sakki on MT – potilaita ei olekaan niin kaukaa haettua. Mielenterveysongelmat ovat aina olleet taustalla, ja mikä erikoisinta, niistä syytetään AINA muuta yhteiskuntaa vaikka ollaan kaiken aikaa menty sallivampaan suuntaan.

John Quiman

Se mielen häiriintynyt osa, josta nämä sukupuolisekoilut johtuvat, ei parane puukolla leikkaussalissa, eikä se parane lakeja kirjoittelemalla. Nämä itse murhaan asti edenneet, ovat itse asiassa ns. suvaitsevaisten harhaanjohtamia. Siksipä he eivät edes kokeile mielen selkeyttämistä teeskentelyn, oikeuksien vaatimisen ja sukupuolen korjaushoitojen sijaan. Sukupuolta kun ei voi korjata tai vaihtaa millään.

Tasapainon löytämiseksi on ensin tajuttava, että kehon sukupuoli on määräävä. Mikä tunne siitä vie poispäin, on korvien välin ongelma. Vain korjaamalla korvienväli, voi saavuttaa tassapainon, koska sitten mieli ja keho ovat tuon asian osalta sopusoinnussa.

Snif

Mielisirailta pitäisi karsia kaikki julkinen pakkosyöttö terveille ihmisille, yksikään noissa kulkueissa oleva ei ole normaali ihminen, vaan sairas päästään. Minä ei 10 vuotta sitten ollut vielä näin ”paha” mielipiteinenei, mutta se muuttui vuosien varrella kun kaikki pääsairaat alkoi mainostamaan sairasta elotapaansa joka puolella, kaduilla, lehdissä ja muissa medioissa, varma on myös se, että mielipiteeni vain kovenee tulevaisuudessa.

Ilkka Forsten

Minä lähden liikkelle siitä että jokaisella on oikeus olla omaan elämänsä puitteissa ihan mitä haluaa. Sitä mitä joku tuntee tai mistä hän pitää, ei voi määrätä ulkopuolelta. Mutta sitten pitää esittää kysymys, onko oikein tuoda se omaan elämään intiimisti kuuluva osa jokaisen nähtäville, ja onko oikein että asenne suunnataan lapsille. Se että marssitaan jossain kaupungilla kuka mihinkin sonnustautuneena, ei todellisuudessa ole asian julkituomista itsessään, vaan pakkosyöttöä kaikille. Se ei siis edistä mitään, mutta tekee näennäisestä edistyksestä pakon jokaiselle. Jos asiaa arvostelee, mikä on itse asiassa ihan normaalia koska kaikki ei ole samaa mieltä, huudetaan rasismista, joka sekin on väärin, sillä kyseessä ei ole mikään rotuun liittyvä asia.

Pridekansan oikeuksia ja mahdollisuuksia on lisätty vuosi vuodelta, ja silti sanotaan että emme saa olla oma itsemme. Kuka kieltää olemasta omanlaisensa ? Ei sitä ole kielletty, päin vastoin vapauksia on lisätty, mutta mikään ei riitä. Tästä päästään siihen ajatukseen että on sittenkin parempi kun sallivuus oli vähäisempää. Kyllä pervo pervon löytää ilman kulkuettakin. Jos kasvatukseen otetaan päiväkodeista lähtien pridettäminen, kuten nyt tehdään, se ei ole vapaata kasvatusta vaan aivopesua. Vapaa kasvatus tarkoittaisi sitä että on vapaus itse päätää mihin osallistuu ja miten asiat kokee. Nyt pakottaminen on olevinaan vapautta, vapaus oikeutta pakottamiseen, ja lopputulemana on MT – potilaita viimeistään teini-iässä.