Blogit

Oppi tuli idästä: Neuvostoliitto voitti USA:n rumasti

Näin se on nähtävä ja näin se on todettava. Kun nykytilannetta katsoo, Neuvostoliitto voitti jälkikäteen katsoen USA:n yli neljälläkymmenellä vuodella.

Neuvostoliitossa oli systeemi että kun päämieheksi pääsi siitä ei sitten lähdetty kuin jalat edellä. Valtion perustaja V.I Lenin näytti mallia seuraajilleen. Eipä systeemissä ollut kuin Nikita Hrutsev, joka muodosti poikkeuksen tavassa.
Leniniähän systeemi kunnioitti balsamoimalla hänen ruumiinsa. 70-luvulla kerrottiin Hesarissa vitsi siitä kuinka suomalaiset kauppasaksat keksivät myytävää neukuille. Yksi kertoi että sinne pitäisi viedä hiiriöljyä, siitä on kova pula.
-Kuinka niin kysyi toinen. -Siellä on Punaisella torilla aina satojen metrien jono rakennuksen edessä jossa lukee Mausoleum. Tuolloin et Pravdasta saanut moisia vitsejä lukea. Toisaalta nykyään ei Hesarissa tuollaisia vitsejä kerrota. Ei tuon luonteisiakaan. Pravda oli siis Hesaria edellä noin 50 vuotta.

Ja eteenpäin neuvostohistoriassa ja kapitalistisen USA:n lyömisessä. Kahdeksankymmentäluvun alkupuolella oltiin siinä tilanteessa että Neuvostoliittoa johti seniili Breznev. Häntä seurasi sen jälkeen pari senilixiä, Andropov ja Tsernenko. Andropov oli vallassa noin 15 kuukautta, ja Tsernenko vain 11. Siitäkin ajasta hän teki huomattavan ajan kuolemaa, joka koitti 10 maaliskuuta 1985.

Tästä voimme laskea että kun Joe Biden nousi valtaan 2020, Neuvostoliitto voitti seniili maan johdossa– kisan noin 40 vuodella. Jos Suomea vertaa ja Kekkosen loppukautta niin Suomi vetää vielä kirkkaamman voiton kisassa.

Mitä muuta yhteistä Neuvostoliitolla on nykyisen USA:n demokraattihallinnon kanssa kuin että maata johtaa seniili. Tai toisaalta kysymys on se kuka USA:ta johtaa. Nyt siihen yhteiseen tekijään. Jos ja kun Neukkulan johtaja lehdistötilaisuuksia kotimaassa piti, tiesi kukin toimittaja mitä voi kysyä. Saman opin on Bidenin hallinto omaksunut. Radiotoimittaja Andrea Lawful-Sanders kertoi Bidenin avustajien lähettäneen hänelle listan kysymyksistä mistä kysymyksensä voi valita. Kyseessä oli ensimmäinen haastattelu sitten katastrofaalisen vaaliväittelyn. Ja katastrofin tai suuren voiton ainekset olivat taas koossa, vaikka nyt ”valveutunut mediamme” ei ole halunnut siitä uutisoidakaan.
Katastrofi tai triumfi riippuu siitä kuinka wokeaatteen läpitunkemia toimittajat ovat.

Jeesaanpa vähän queer-henkisiä toimittajia. Otsikko: Biden julistanut olevansa rodullistettu nainen, voitto Pridelle. Niin. Joe kerto olevansa ylpeä siitä että oli ensimmäinen musta naisvarapresidentti joka toimi mustan presidentin alaisuudessa. Onhan Joea uskottava, koska wokeltelun periaatteisiin kuuluu että kenenkään sukupuolta ei saa kyseenalaistaa. Eikä Joen ulostulon jälkeen enää rotuakaan. Jos halutaan olla neekereitä, sellainen saa olla, se on korrektia, sitäkään ei saa epäillä ja Kake Singersin laulun kunnia on palautettava wokessa pride-hengessä.

Yhdysvaltain ”vastuullinen” valtamedia oli vaaliväittelyyn asti vaiennut Bidenin tilasta kuin neukkulehdistö konsanaan. Taas voitto Neuvostoliitolle. Toisaalta suomalainen media oli Kekkosen tilan salaamisessa muutaman vuoden neukkulehdistöä edellä.

Palataanpa takaisin Leninin balsamoidun ruumiin äärelle. Leninin muumiosta vastanneen työryhmän johtaja demosi eräälle vierailijaryhmälle kalmon hyvää kuntoa heiluttelemalla tämän käsiä. Tietysti menetelmät ovat kehittyneet noista ajoista. Jenkkilässä ollaan nykyään niin paljon parempia balsamoinneissa että prosessin läpi käytyään ruumis voi puhua ja kävellä. Jopa johtaa maata ja väitellä. Todisteen tästä näette oheisesta linkistä.
Selvä voitto USA:lle.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Tahvo

Aikoinaan Venäjän presidentti Boris Jeltsin oli sydänleikkauksessa, niin tuuraajaksi otettiin Leninin palsamoitu ruumis. Kukaan ei huomannut eroa.