Blogit

Pääministerin pitäisi erota

Sanna Marin Kuva: Jukka-Pekka Flander/SDP

Pääministerin pitäisi erota.

Viimeisin persekuva-”kohu” vaikutti tahdottomalta, mutta että pari päivää sen jälkeen hankkiudutaan vähintäänkin puoliksi suunnitelmallisesti osalliseksi tuollaiseen perseilyyn, ei edusta Suomen tasavaltaa sota-aikana edellytetyltä kunniallisuudelta.

Luottamuksesi on mennyt. Voisitko tehdä palveluksen kansalle ja erota pääministerin tehtävästä?

Tilaa
Ilmoita
guest

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha

Pääministeri oli itse asiassa virassa eikä enää lomalla, koska hän oli itse sen peruuttanut. Eikä hänellä ollut viransijaista, mutta tästä huolimatta Marin lähti bilettämään, joista on levinnyt uutisoitavaa koko maailmaan tietysti videon kera!

Toinen pöyristyttävä piirre on, että YLE on jälleen rietänyt puolustamaan ja suojelemaan sosialistista (globaölisti) feministi pääministeriään, jonka hallitus on tietysti suurilla rahasummilla lahjonut. TÖRKEÄÄ!!!

Mutta olen varma, vaikka tuo lapsensa murhaisi. Teflonpinta kyllä kestää.

Kaikkein sairain on suomalaisen yhteiskunnan ja demokratian tila!!!

Ja maamme on sodan partaalla, joka voi syttyä WWIII:ksi.

Huonomuistinen kansa?

Miten on mahdollista että vasta NYT ja vain (pieni?) osa ihmisistä rupeaa puhumaan siitä että Marinin pitäisi erota? Joko ihmiset ovat unohtaneet ne veronmaksajien kustantamat aamupalat, virkapuhelimien unohtelut ja se miten vuoden 2020 lokakuussa Marin antoi suomen puheenvuoron eurooppa-neuvoston kokouksessa ruotsin pääministerille (koska oli mahdollisesti altistunut eräälle kausiflunssalle) vaikka jo lakienkin mukaan pääministerin ollessa estynyt edustustehtävät annetaan joko määrätylle sijaiselle tai kokeneimmalle ministerille OMAN MAAN hallituksesta eli tässäkin syyllistyttiin perustuslain rikkomiseen jonka olisi pitänyt oikeudenmukaisessa maailmassa johtaa edes jonkin laisiin sanktiohin.

Eikös Marin, SDP ja koko feministihallitus myös kannata sukupuolten välistä tasa-arvoa? Mikäli näin on vaadin että Marinia kohdellaan samaan tapaan kuin Ilkka Kanervaa tekstiviestiensä kanssa eikä silkkihansikkain eikä varsinkaan kuin Pohjois-Korean suuria johtajia.

Juha

Ennemmin maa repee, kuin pissis häpee.

Mutta eiköhän tämä jauhojengin fake bileposeeraus vuodettu tarkoituksella julkisuuteen.

Subliminaalinen viesti lampaille: ”se nyt on ihan ok kåyttää kovia huumeita”

Huumeiden käyttö tullaan vapauttamaan rangaistavuudesta. Tämä on WEF/EU laajuinen projekti. Vrt Ranska, Kanada, Britit etc. Vrt Biden jr.

Nyt heti syksyllä lakimuutos otetaan käsittelyyn eduskunnassa. Pian on YLEllä asiantuntijat ja puhuvat päät kertomassa kuinka huumeet ovat ihan ok. Suuri huumeilta tms.

Kuulkaa.. se on ihan ok käyttää kovia huumeita. Digiraha tulee ja harmaa talous kitketään pois. Mutta huumeparoneiden täytyy saada jatkaa. Vrt Sassoonin avoin huumekauppa Kiinassa 100 v sitten ja sitä edeltänyt opiumsota.

Se on ihan ok käyttää kovia huumeita. Ooppiumia kansalle.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Juha
Yrjö

Mutta entä jos tämä onkin järjestetty ansa? Tilalle halutaan joku sotahullu Selenski?

Puolueeton

On kiva lukea joku pohdittu kommentti eikä vain vihapuheelta vaikuttavaa.
Suomen valtio on samantapaisessa tilanteessa kuin v. 1939 suurvaltojen moukkana shakkilaudalla.

Erota pitäisi

Monta kertaa onkin ollut aihetta käydä mäntyniemessä tekemässä eroilmoitus jo aikaisemminkin kohujen takia, mutta eihän tämä selkärangaton ja kaikkien aikojen surkein pääministeri ymmärrä edes erota. Vähemmästäkin on pääministeri sivistysvaltioissa eronnut. Sitten vielä jotkin jaksaa kehua tuota vieläkin.

Tilu

Ei nämä rahan ahneet punikkityttöset eroa. Töykeästi ja hyvin ylimielisesti Kommentoivat sekoiluaan ja jatkavat entiseen malliin menoa. Maksetut pskamediat ylistävät miten upea bilettäjä meillä on pääministerinä. Haastatellut kansalaisetkin kehuvat bile-sannan rellestämistä. Maa on totaalikriisissä ja kansa kärsii järjettömästä hintojen noususta. Ei tämä valtaeliittiä kiinnosta he vaan bilettää&kännää usein jopa verorahoilla.

...

Ei taparikollinen narkkihuora mihinkään eroa ellei voimatoimin eroteta.