Blogit

Parempaa vasemmistolaista homofobiaa

Vihervasemmisto ja valtamedia on riekkumassa välittömästi homofobiaa jos joku epäilee jonkun joka on ilmoittanut olevansa biologista sukupuolta vastakkaista sukupuolta tai että ei ole oikein mitään sukupuolta, sukupuolista suuntautumista.

Poikkeuksia on. Kun Sari Tanuksen avustaja Jukka Salmi ilmoitti eduskunnan hississä löytäneensä sukupuolensa veti vihreä kansanedustaja heti pultit. Sen sijaan että olisi ollut iloinen Jukan sukupuolen löytämisestä alkoi loputon homofobinen valitus, johon mm. Iltalehti yhtyi. Siinä unohtui Jukan turvallinen tila, ja kokemus varmasti traumatisoi häntä. Ei tullut tukea, eikä homofobinen IL:n toimittajakaan saanut potkuja. Jos Jukka olisi ollut vihreä, mikä riemu hississä olisikaan syntynyt. Kansanedustaja olisi juhlinut Jukan eheytymistä, mutta koska Jukka oli kristillisten porukassa riemuhan siitä repesi, mutta aivan toisella tavalla.

Ilmiö on yleismaailmallinen. On kai tulkittava että vasemmistolainen homofobia on sitä parempaa homofobiaa samalla tavalla kuin vasemmistolainen väkivalta on parempaa väkivaltaa. Aivan samalla tavalla kuin että vasemmistolainen kapinaanyllyttäminenei olekaan samalla tavalla vaarallista kuin oikeistolainen kapinointi.

Käsittelen nyt kuitenkin tällä kertaa vain parempaa vasemmistolaista homofobiaa. Indialalainen republikaanivaltuutettu Ryan Webb ei löytänyt vain sukupuoltaan vaan yhdellä kertaa sekä uuden seksuaalisen suuntautumisen että etnisyyden. Hehkuttaako vasemmisto nyt Webbiä ja onnittelee? Kaukana siitä. Webb ilmoitti olevansa nainen, värillinen alkuperäisamerikkalainen (intiaani kuten ennen rasistisina aikoina porukkaa kutsuttiin) ja vieläpä lesbo koska pitää naisista.

Siinä on litania jolla pätevöityy Bidenin hallinnossa kertaheitolla lehdistösihteeriksi transuudella lisättynä. Webb ilmoitti sosiaalisessa mediassa että on kunnia rikkoa lasikatto ja olevansa äänekäs LBTQWERTYUIOPÅ+++++—-////XXX yhteisön puolestapuhuja. Jos joku ihmettelee mitä Å edustaa litaniassa kerrottakoon että se edustaa åålantilaisia vähemmistöjä. Eipä syntynyt riemua lasikaton rikkomisesta. Miksi?

Kuten aiemmin kerroin Webb ei ole demokraatti alkoi parempi vasemmistolainen homofobinen riekunta ja öyhötys jälleen välittömästi ilmoituksen jälkeen. Hei siellä vasemmistossa, elämme vuotta2023. Vielä kummemmaksi asia muuttuu kun muistamme että vasemmisto ei kysyttäessä pysty määrittelemään naista, mutta nyt, Webbin tapauksessa näyttää olevan kykenevä kiistämään hänen naiseutensa.

Siitäpä tulikin mieleeni. Mediamme ei, homofobinen kun on, ole edelleenkän uutisoinut toista suurta transuutista. Siinäkin on mukana alkuperäisamerikkalaisia. Dave Hughes-niminen nainen voitti Seminole Hard Rock Poker Showdown- turnauksen naisten sarjan. Kuvista päätellen Hughes ei antanut häntä naisena traumatisoivan runsaan parrankasvun tulla voittonsa tielle. Missä lehdistömme hehkutus tämän naisen lasikaton rikkomisesta ja sankarillisesta taistelusta vajavuuksiaan vastaan?

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Asmo

Wokevasemmiston homovastaisuus on ollut tiedossa jo kauan aihepiiriä seuranneille. Se alkoi näkyä selvästi radikaalin transliikkeen nousun myötä, kun ”lesboiksi identifioituvat” heteromiehet nousivat korkeimmalle tasolle queer-liikkeen uhrihierarkiassa. Sanonkin aina heteromiehille, että jos haluat nousta sosiaalisesti, laita mekko päälle ja mene lesbobaariin vonkaamaan. Sen jälkeen sinut nähdään maailmankaikkeuden hädänalaisimpana uhrina. Olet kilometrejä ”valkoisten cis-homojen” yläpuolella ja sinulla on lupa syljeksiä heitä sydämesi kyllyydestä. Tällaista on nykyisen wokevasemmiston identiteettipolitiikka. Sen yleisenä periaatteena on, että kaikki käännetään ylösalaisin ja tuhannen mutkalle.