Blogit

Pasifisti, pahempi kuin putinisti

Kuva: Anti-War Rally Chicago Illinois 4-21-18 0977 (27831814838).jpg. Wikimedia Commons. Lisenssi: Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic.

Pasifistit pelottavat minua huomattavasti enemmän, kuin avoimesti lastenmurhaaja-putinin puolella olevat suomalaiset. Viimeksi mainitut vain nolaavat itsensä ja lisäävät kansalaisten halukkuutta auttaa Ukraina voittamaan sota.

Pasifisteja ovat siis sellaiset, jotka ainakin näennäisesti tuomitsevat Venäjän hyökkäyssodan, mutta samanaikaisesti haluavat estää rahoituksen Ukrainan armeijalle, koska ”tappaminen on väärin”.

Jopa Raamattua on käytetty pasifismin oikeuttamiseen vetoamalla kontekstista irrotettuun ”joka miekkaan tarttuu…” -lauselmaan. Todellisuudessa Raamatun (Room. 13:1-4) mukaan laillisella esivallalla, kuten puolustusarmeijalla, on oikeus kantaa ja tarvittaessa käyttää aseita.

Pasifistien mielestä myöskään Suomella ei saisi olla omaa armeijaa, vaan mieluummin ”opetellaan vaikka puhumaan venäjää”. Hyvin monella ”pasifistilla” on putin- tai Neuvostoliitto-sympatioita. Punalippu liehuu.

Ehkä putinin palkkatrolleista kavalimpia ja taitavimpia ovatkin nämä, jotka ”rauhanaatteen” nimissä yrittävät ajaa uskottavan maanpuolustuksen alas? Tai ne joiden perusteet vastustaa Nato-jäsenyyttä sisältävät ilmeisen tahallista valehtelua ja oikeasti täysin järjettömiä salaliittoteorioita?

Muistakaa olevanne henkilökohtaisessa vastuussa jokaisesta Siperiaan keskitysleirille viedystä ukrainalaisesta sotilaasta, joka olisi ehkä voittanut taistelun, jos ette olisi ottaneet häneltä pyssyä pois. Ja myös jokaisesta rintamalinjojen takana Venäjän hallitsemilla alueilla teurastetusta naisesta ja vauvasta.

Tilaa
Ilmoita
guest

13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jone

Samuelin looginen päätelykyky alittaa jopa naisten umpikieron feministisen ajattelun. On poika niin hukassa kuin olla voi, säälittää.

Think

Sinimustakynällä kirjoitettua roskaa. Edes iltalehti ei vajoa ihan näin alas vaikka hyvin lähellä ollaan. Ehkä tulevaisuudessa keltainen lehdistö olisi kirjoittajan unelma työpaikka.

safsdafsdafdsa

Jos joku itsensä nolaa niin Samuel Alho

Luusalmi

Pyh ja hah.. Sotaa ei olisi jos 2014 ei länsi olisi jatkanut ja hoitanut vallankaappaustaan. Ei Venäjä halua sotia Ukrainan kanssa, se on saletti, hehän ovat loppujen lopuksi samaa kansaa.. Tätä samaa kieltä käytetään tässä Nato keskustelussa mitä pitäisi välttää.. Jos Venäjä on toiminu väärin, tarkoittaako se et Suomenkin kuuluu toimia väärin sitten?? Nato on aika iso kysymys eikä kansa sitä puolla ainakaan yli 60%, korkeintaan puolesta on 40% vastaan 40% ja 20 %jättää luonnollisesti vastaamatta.. Media luo tän tuloksen ei kansa ja siksi se on mitä on..

John Quiman

Sotra syntyi, koska Venäjä haluaa ehdoitta päättää Ukrainan asioista. Väittämäsi ei pidä vähääkään paikkaansa.

Venäjä on vaikuttanut sitten Ukrainan itsenäistymisen Ukrainaan laittamalla siihen rahaa monin verroin enemmän kuin länsimaat yhteensä. Siksipä Janukovitshkin oli umpikorruptoitunut ja halusi viedä Ukrainan Venäjän vasalliksi, mutta kansa ei sitä halunnut.

Venäjänmielisten mielestä Venäjällä on oikeus vaikuttaa Ukrainaa ja alistaa Ukraina, mutta muilla ei ole oikeutta vaikuttaa lainkaan. Heidän mielestään Ukrainan tulee kiltisti alistua Venäjän tahdolle ja kaikki muu on väärin.

Jurtsi

Onpas todellisuus lähtenyt pahasti lapasesta.
Ja
Mitä ukrainan asiat Suomelle kuuluu.

pöh

Omasta mielestä Suomessa pitäisi silti ajatella Suomen turvallisuutta.
Jos se paras turva sitten on nato? Niin senkin voisi tehdä ilman että johtavat poliitikot huutelee uhkauksia ja loukkauksia venäjän suuntaan päivittäin. Sen aseavunkin voisi hoitaa ilman huutelua mediassa. Ihan turha kaivaa verta nenästään, ihan hetkessä ei missään natossa olla kuitenkaan.
Hakemuksen käsittelyaikana ei venäjän tarvitsisi lähettää yhtään sotilasta Suomeen, muutamat ohjusiskut johonkin kaupunkiin ja nato tuskin tekisi yhtään mitään.

Snif

Nuo 2 punikkia täällä on täysiä psykopaatteja.
Noiden aika vielä koittaa ja tulevat kokemaan saman kun historissa.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mitähän kirjoittajalla olisi tästä sanottavaa?;https://mvlehti.net › 2022/03/24 › ir…
”Irakilaislasten tappaja” – USA:n ex-ulkoministeri Madeleine Albright …

marko

Itse en tuomitse venäjän toimia ukrainassa. Toivottavasti totuus kaikesta tulee loppujen lopuksi selville..

Snif

Lapsien, naisten ja vanhuksien murhaaminen siis sopii ajatusmaailmaasi, se kertoo aika paljon mikä sairas psykopaatti olet.

Elina

Tutkitaan ennen kuin hutkitaan, ketkä lapsia, naisia ja vanhuksia teloittavat Ukrainassa. Länsimaalaisten sotatoimittajien mukaan natsimieliset pataljoonat ovat asialla. Sotatoimittajat ovat paikan päällä, haastattelevat paikallisia siviilejä ja niitä videoita on netissä, eivätkä ole Venäjän propagandaa, saati USA:n.

Juha