Blogit

Poliisi vs. Ohisalo ja Ruotsin tie

Otsikko noin kahden vuoden takaa IS:stä: Sisäministeri tykitti 15 twiittiä – Ohisalon mukaan Halla-ahon väite Suomen ajautumisesta Ruotsin tielle ”ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa
Ohisalo syyttää Twitter-viestisarjassaan perussuomalaisia ”rasistisesta logiikasta”.

Sisäministeri, vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo kirjoitti Twitteriin viidentoista viestin sarjan, jossa hän kritisoi perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon puheita maahanmuutosta.
– Halla-aho väittää, että Suomi on “Ruotsin tiellä” nuorten väkivaltarikollisuuden kasvussa. Väite ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Nuorten tekemät henkeen ja terveyteen kohdistuneet rikokset ovat koko maassa laskeneet viimeisen vuosikymmenen aikana, Ohisalo kirjoittaa Twitterissä.

IL tänään: Suomen poliisin järjestöpomo vaatii: Hallituksen täytyy herätä jengirikollisuuden kasvuun – ”Olemme Ruotsin tiellä

Suomen poliisijärjestöjen liiton puheenjohtaja Jonne Rinne on huolissaan jengirikollisuuden kasvusta Suomessa.
Rinne kertoo, että Suomessa toimii 11 katujengiä pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Jäseniä niissä noin 200. Rinteen mukaan yli 90 prosenttia jäsenistä on täysikäisiä ja 95 prosenttia heistä nimen ja etnisyyden perusteella ulkomaalaistaustaisia.
Järjestäytyneitä rikollisryhmiä arvellaan Suomessa olevan noin 90. Niihin liittyviä rikosilmoituksia on tehty kuluvana vuonna 200. Suurin osa ryhmien rikoksista on pahoinpitelyrikoksia. Niihin liittyvät usein myös huumeet, väkivalta sekä laittomat ampuma-aseet ja teräaseet.
Rinteen mukaan huumekauppa rahoittaa jengejä, ja vaurastuminen näkyy Ruotsissa muun muassa jengiläisten sosioekonomisen aseman nousuna.

Kysymys Ohisaloa lomittavalle sisäministeri Krista Mikkoselle: Onko poliisilla rasistinen logiikka kun väittää Suomen olevan Ruotsin tiellä, vai onko niin että aiemman sisäministerin oli sokaissut punaviherkaihi joka estää näkemästä maahanmuuton aiheuttamia ongelmia. Vaivaako sama tauti myös suomalaista valtamediaa?

Jos Ohisalo on oikeassa ja poliisi raisistisine logiikoineen väärässä, mihin toimiin sisäministeriö, joka vastaa poliisitoiminnasta, aikoo ryhtyä rasistisen ajattelun kitkemisessä?

Jos poliisi on oikeassa, kumpi on enemmän ollut vastuussa olevistaan asioista pihalla, sisäministeri joka vastaa mm. poliisitoiminnasta ja maan turvallisuudesta vai omistajaohjauksesta vastaava ministeri jonka pitäisi valvoa valtio-omisteisten yritysten toimintaa, mm, Fortumia ja Uniperiä. Oli miten oli, feministihallituksen saavutukset ovat hämmästyttäviä. Laskikattoja, epäpätevyys-  ja velkaantumisennätyksiä on rikottu. Tuollaisiin ei mies pysty. Torille kaikki feministit.

Tilaa
Ilmoita
guest

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh

Aika monissa vaaleissa olen äänestänyt halla-ahoa, mutta en äänestä enää ketään.
Se mua kiinnostas lukea se halla-ahon kirje jonka kirjotti kun jätti puhenjohtajuuden.

Hessu

En ole äänestänyt Halla-ahoa, jota pidin kuitenkin ennen järkimiehenä, mutta enää en äänestä Persujakaan, koska siellä häärää tuo mielipuoleksi osoittautunut Hullu-aho.

Jallu

Mutta hallitus seuraa erittäin tarkalla silmällä jengiytymistä ja tekee tarvittavat korjausliikkeet muutaman vuoden päästä, jos ovat vielä vallassa. Myös maahanmuuttajataustaisten kotouttamiseen laitetaan entistä enemmän miljoonia, jos se vaikka auttaisi, vaikka se ei missään muualla ole onnistunutkaan vuosikymmenien panostuksesta huolimatta. Ja rikollisuushan on selvästi vähentynyt Suomessa, kun vertaa niitä 20-30-luvun kieltolakiaikoihin.

Kipsa

Tässäkin asiassa näkee nuoren kokemattoman naisfeministipoliitikon tietämättömyys ja kokemattomuus. Ainahan Suomi on ollut Ruotsin tiellä, mutta n.10 vuotta jäljessä. 1990 luvulla Suomi melkein saavutti Ruotsin, mutta tässä matukiimassa olemmme jäänet uudestaan jälkeen, joten kiinnikuromista Ohisalolla ja kumppaneilla riittää.

Puolueeton

Kuvattu hyvin hallituksen toimintaa tai oikeastaa koko konsensuksen toimintaa, jossa oppositiokin on mukana. Jos olisi kunnollinen oppositio, sen taistelu nykyajan kansalaisten huijauksia vastaa olisi typeryydet lopettanut. Näitä ovat ilmastopolitiikka, ylisuvaitsevaisuuspolitiikka maahanmuuttoineen, valtion omaisuuden kaupittelu ja luonnottomuuksien levittäminen.