Blogit

Rydman perussuomalaisiin, Sanoma Oy jatkaa mustamaalaamista

Wille Rydman ilmoitti tänään siirtymisestään perussuomalaisiin. Tavoilleen uskollisena Sanoma Oy:n lehdet jatkavat Rydmanin mustamaalaamista.

Rydmanin eroprosessin kokoomuksesta liikkeellesaattavana tekijänän oli HS:n kirjoittama häväistysjuttu viime kesältä. Poliisin puolesta häväistysjutussa väitetylle naisten ahdistulle saatiin päätös joulun alla. Syytön, jälleen. Kunnianloukkaussyytteen Rydman oli nostanut HS:ää vastaan aiemmin.

Tämän jälkeen IS:llä on ollut vaikeuksia jutun uutisoinnin kanssa. On täytynyt kertoa osatotuuksia ja jättää mainitsematta em. Rydmanin jutusta nostama prosessi.

Tänään Johannes Kotkavirta kantoi oman osuutensa mustamaalaamisessa jutussaan Riikka Purra kommentoi Wille Rydmanin siirtymistä perussuomalaisiin.

Leipätekstissä Kotkavirta antaa lukijan ymmärtää rikoksen tapahtuneen: Keskusrikospoliisi tutki Rydmania epäiltynä vuonna 2015 tapahtuneesta raiskausrikoksesta, ja asia eteni marraskuussa syyteharkintaan.

On eri asia tutkiko poliisi Rydmania epäitynä rikoksesta kuin jos poliisi tutki Rydmania tapahtuneesta rikoksesta. Ei. Raiskausta ei tapahtunut ja poliisikin sen tutkimuksissaan totesi.

Luonnollisesti IS:n linja pitää ja Kotkavirta jätti kertomatta HS:ää vastaan nostetusta kunnianloukkaussyytteestä.

Lähetin huomioni asiasta Willelle ja sain vastauksen:

Hei, kiitos sinulle. Tämä on aivan jatkuvaa näiden toimittajien taholta. He eivät myöskään kiinnitä mitään huomiota siihen, että syyttäjien ratkaisu perustui nimenomaisesti siihen, että näyttö nimenomaisesti oli puolellani ja teki asianomistajan kertomuksen epäuskottavaksi.

Parhain terveisin

Wille Rydman

Muistinko kertoa että tutkitusti perussuomalaisilla on alhaisin luotto mediaan. Muistin tai en, mutta käytän tilaisuutta hyväkseni ja toivotan kaikille hyvää alkavaa vuotta.

Tilaa
Ilmoita
guest

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Matti P

Matti Putkonen

pöh

En enää persujakaan kannata, mutta media Suomessa on kuin Venäjällä tai Kiinassa.
Ja itseasiassa se ”luotettava” media on samaa propagandaa jo lähes joka länsimaassa joitain poikkeuksia lukuunottamatta.
Hesari taitaa olla Suomessa pahin, saa siellä sentään joskus jotain kommentteja läpi, mutta jutut on kuin jostain ”tiedonantajasta”.

Jallu

Kyllä Orpo ja Mykkänen tekivät pahan virheen tässä asiassa. Varmaan heitä närästi esim. se, miten Wille suhtautui EU:n tukipakettiin. Nyt Rydman saa valtavan äänivyöryn ja auttaa osaltaan persut ehkä jopa suurimmaksi puolueeksi. Loppukiriin on vielä hyvin aikaa ja onhan niin tapahtunut ennenkin, että ennen vaaleja gallupit kääntyvät vielä vinksinvonksin.

Jallu

Vielä myös huomasitteko, että YLE ei kommentoinut mitenkään Rydmanin siirtymistä perussuomalaisiin. Presidenttigallup oli heistä paljon tärkeämpi asia, koska siellä YLE:n suosikki Haavisto oli mennyt keulille.

Snif

Saa alkaa jo vauvatkin pelkäämään mitä ääntelevät kun voidaan viedä oikeuden eteen 50 vuotta myehemmin. Nyt eletään täydessä mielisairaudessa.

Jussi Neuvonen

Eletään sairaassa yhteiskunnassa mutta mikään mikä on ei pysy. Eli voimia Kansalaiselle ja kansalaisille. Tosin mahdottomalta näyttää nyt että mikään positiivinen muutos ALKAISI yhden totuuden ja hybridikeskuksen maasta. Mutta myös täällä se alkaa, sitä ennen valehdellaan mahdollisimman vähän. Ja eletään mahdollisimman paljon.

kaikki tuki rydmanille

Tapaus pori jazz. Johtaja erotettiin, koska oli 15 – 20 vuotta aikaisemmin postannut jotain, mikä koettiin metoo sekä blm ideologian vastaiseksi. Kenkää ideologian vuoksi. Taisi olla jopa aiheettomia lastensuojelu ilmoituksia yms. Eli suoraan sanoen tähtäimenä perheen tuhoaminen.

Jälki käteen.

Tapaus Husu. Mollasi homoja, sai johtajapaikan. Selvää rakenteellista rasismia.

Anomaster

Kenenköhän varpaille tuo on Kokoomuksessa astunut tai kuka halusi pois kilpailijan, kun vuoia vanhaa tarinaa etsittiin mnneisyydestä, jotta voitaisiin luoda lokakampanja?

Jälki käteen.

Kysymys on astumisesta. Wille ei astunu muijaa, psykomuija suuttu.

Niimpä

Kirsi Piha, jne