Blogit

Suomi-Venäjä-seura, kepu etsii puheenjohtajaa

Hei sinä kepun jäsen.

Nyt olisi paikka tarjolla perinteikkäässä ystävyysseurassa.

Suomi–Venäjä-seura tarjoaa tietoa ja mahdollisuuksia tutustua Venäjän monimuotoiseen kulttuuriin, arkeen, yhteiskuntaan, kieleen ja suomalais-ugrilaisiin kansoihin. Tuomme yhteen suomen- ja venäjänkielisiä ja kannustamme venäjän kielen opiskeluun sekä tarjoamme mahdollisuuksia harjoittaa kielitaitoa.

Autamme löytämään yhteistyökumppaneita Venäjältä sekä toteutamme kansainvälisiä hankkeita. Tiedotamme myös muiden järjestämistä Venäjä-tapahtumista sekä teemme Suomea ja suomalaista kulttuuria tunnetuksi Venäjällä. Olemme kaikille avoin, poliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö. Voit osallistua toimintaamme eri puolilla Suomea. Tervetuloa!

Saamme toimintaamme avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Etsimme Suomi-Venäjä-Seuralle uutta puheenjohtajaa. Paikka avaa hienosti mahdollisuuksia poliitikoille. Entinen puheenjohtajamme, Keskustan varapuheenjohtaja Petri Honkonen nimitettiin ministeriksi ja joutui luopumaan tehtävästään. Hänelle kävi kuten Katri Kulmunille aiemmin, hänkin joutui luopumaan tehtävästä ministerinimityksen vuoksi. Ja jos vaaleissa nousu eduskuntaan tyssää, niin eipä hätää, SVS-seuran puheenjohtajana sinulle etsitään hyväliksainen valtiosihteerin paikka kuten ex-puheenjohtaja Paula Lehtomäelle tehtiin. Eikä tässä vielä kaikki. Maallisen mammonan lisäksi on tarjolla mainetta ja kunniaa. Puheenjohtajana sinulla on hyvä mahdollisuus saada Venäjän presidentin, Vladimir Putinin myöntämänä Ystävyyden kunniamerkki.

Seuramme rahoitus on hyvällä pohjalla. Saamme vuosittain noin puolet eri maiden ystävyysseuroille budjetoiduista ja myönnetyistä rahoista. Viime vuonna opetusministeriön tuki seurallemme oli 878 500 euroa joka tekee jäsentä kohti noin tuhat euroa tukea. Teimme ystävyystoiminnallamme voittoa 360 000 euroa vuonna 2020, sijoitussalkkumme suuruus oli 618 000 euroa ja kassavaroja 690 000 euroa.

Toivon että juuri sinä tulet valituksi eikä tällä kertaa valita sossua. Vahvoilla virkaan saattaa kuitenkin olla Tarja ”turvajärjestelyyn tottunut Viro” Halonen.

Laita siis hakemuksesi pian meille osoitteella

SVS

Kanavaranta 7 F 27, 00160 Helsinki

Kuoren päälle viite ”Puheenjohtaja”

Ja lopuksi antikliimaksi niille jotka ehtivät innostua. Valinta on tapahtunut. Paikka meni kepulaiselle, jälleen. Diana Seppä Haapavedeltä valittiin puheenjohtajaksi.  Onnea niin Dianalle kuin kepulle.

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Yorma Tapio

Itse lähtisin mieluummin Suomi-Ukraina Seuran puheenjohtajaksi koska:ase, lapsi ja huumekaupalla tienaa enemmän ja samalla saisi vedellä viivoja kokkelivekkuli Zelenskin kanssa.

Kata

Mikä aina ihmetyttää niin muutamat somerääkyjät toistaa ja toistaa kuinka persut ovat puten kainalossa…saavat rahoitusta ja kaikkea muutakin.Uskomatonta jargonia.

Vaikka tämä kaikki on nokan edessä niin ei,pitää vähän rääkyä.

Tyhmyys tyhmän tyhmentää.

Snif

Tämän maan hallitus on kokonaisuudessaan ryssän lähettiläitä.

Puolueeton

Hallitus on todella kaukana idästä mutta lääppii täydestä sydämestään länttä. Itä saisi tehdä jälleen jotain Suomen itsenäistymisen hyväksi. Toivottavasti keksitään yhdessä rauhallinen ratkaisu, josta molemmat hyötyvät. Suomen taloudellinen romahdus ja energian puute voi harkittuun ratkaisuun johtaa seuraavissa vaaleissa.