Blogit

Tampereen natsinysset

Tampereella on natsinyssejä. Ollut jo monta vuotta. Woke media eikä Merja Kyllönenkään ole viitsinyt kansaa valistaa, joten tehtävä jää jälleen minulle. Pesuetta bussien penkkeihin Ylöjärvellä ja Tampereella, uutisoi MTV jo 2016. Nämä natsisymbolit ovat saaneet olla rauhassa ilman kohua. Miksi?

Kuten kaikki eivät tiedä, kyseinen kuosi kuuluu Finlaysonin valikoimiin, ja löytyy mm. pussilakanaseteissä. On se hyvä uusnatsin kellahtaa illan päätteeksi ylivaltaa huokuvien pesukarhujen syleilyyn. Finlayson siis kauppaa avoimesti natsikuvastoa. Finlayson on tamperelainen yritys.

Pysytään edelleen Tampereella. Edellinen pääministeri oli Tampereelta. Sosialistista aatetta tunnustava Sanna Marin. Keväällä hän kävi Ukrainassa kansallissosialistista aatetta tunnustaneen hautajaisissa. Eipä näyttänyt mediaa kiinnostavan ajojahdin vertaa. Miksi?
Ei varmaan senkään jälkeen kun kerron Marinin toimineen kaupunginvaltuuston puheenjohtajana vuosina 2013-2017, jolloin natsikuvastoa ilmestyi liikennelaitoksen penkkeihin. Vetäkää tästä johtopäätökset kuka on promonnut natsikuvastoa ja jolla on yhteyksiä äärioikeistoon. Minkä sortin sosialisti Marin on.

Vaadin Finlaysonia ja Tamperetta boikottiin. Finlaysonia sen vuoksi että myy natsikuvastoa, ja Tamperetta sen takia että levittää kuvastoa omissa liikennevälineissään. Ei väliä jos kuosit on vaihdettu. Natsismin synti ei vanhene. Myös Marinin tuoreet yhteydet äärioikeistoon on käytävä läpi.

Perussuomalainen puolue voi myös toimia. Peruuttakaamme puoluekokous Tampereella. Kun Finlayson-boikotti, Tampere-boikotti ja Marin-ajojahti alkavat, ei puolue voi mennä maineensa tahranneeseen kaupunkiin pitämään kokousta. Toisin kuin RKP, tuo Freudenthalilaista rotuoppia vaaliva rasistipuolue. Perussuomalaisten on myös viipymättä vaadittava tieto RKP:ltä yhäkö se jakaa Freudenthal-mitalia. Suomessa ei saa olla tilaa pesukarhun kuville tai rasistisen rotutieteilijän nimeä kantavalle mitalille.

Tilaa
Ilmoita
guest

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha

Heh. Suomi on kommunistien luvattu maa. EU-Neuvostoliiton itäinen oblast. No kaikki kommunistiset utopiat päättyvät lopulta tuhoon, kaaokseen ja kuolemaan.. niin tämäkin.

Taakat jakoon

Suomi lakkaa olemasta suomalaisten valtio se on yksi asia mikä on varma. Välimerellä on taas sellainen kuhina että. Vihervassarit tulevat saamaan ”pelihetkensä”, mutta itse ovat tilanneet.

Mäyrä

Juuri niin. Kun vassarit leikin aloittivat leikitään sitten mukana.

pöh

Tästä alkoi nyt ihan suunniteltu vasemmiston ”some loukkaantujien, trollien” ajojahti, ja media on 100% mukana.
Ja kuten olen sanonut, ei meillä ole demokratiaa, media joka väittää olevansa puolueeton ja sitoutumaton päättää kaiken.
Nyt käyvät jo suunnitellusti Mari Rantasen kimppuun.

Ilkka Forsten

Ensin Junnila, sitten Rantanen, nyt odotamme jännityksellä onko Purran vuoro näin varhaisessa vaiheessa joutua ” ulostetuksi ” sillä eihän suomen kansan kannattamat henkilöt saa olla vaikuttajina. Tilanne olisi optimaalinen kun Biaudet olisi Presidentti, Henriksson pääministeri, Ohisalo ympäristöministeri ja Andersson sosiaaliministeri. Siinä kuuluisi kremlin kellojen kumu joka ilta, jolla kutsuttaisiin alamaiset kumartamaan pyhää allahia.