Blogit

Teologinen tiedekunta feminismin kuristusotteessa

Kuva: El beso de Judas.jpg. Wikimedia Commons. Public domain.

Oletko koskaan tavannut feministiteologia, joka opiskelee teologiaa vain oppiakseen vihapuhumaan kristittyjä vastaan paremmin? Vähän kuin opiskelisi lääketiedettä, jotta voi myrkyttää potilaansa.

Tämä ihmisryhmä muun muassa raidaa systemaattisen teologian kursseja, joilla luetaan Raamattua, saadakseen opettajan ”kuseen” Raamatun siteeraamisesta jotenkin kontekstuaalisesti vähän epäselvällä tavalla (esim. kehotettu pohtimaan tietyn raamatunjakeen merkitystä asettamatta eksplisiittistä tutkimuskysymystä), niin että voi tehdä ilmiannon ”uskonnonharjoittamisesta yliopiston tiloissa”. He haluavat myös kieltää opiskelijoita rukoilemasta kampusalueella, vaikka tämä tapahtuisi omassa rauhassa muita häiritsemättä.

Jos kyse olisi yksittäisestä häiriköstä, voitaisiin sanoa että ainahan pellejä on ollut. Mutta entä sen jälkeen, kun saatananpalvojat pääsevät valta-asemiin kuten TYT:n toverineuvostoon (pun intended?) määräilemään, mitä toiset saavat sanoa?

Valtaosalla feministiteologeista on avoimia pedofiilisympatioita, ja he kannattavat pikkupoikien kemiallista kastraatiota tehdäkseen pojista tyttöjä. Haluan julkisesti varoittaa ketään altistamasta lastaan feministisen naispapin tai uskonnonopettajan käsittelylle.

Heidän mielestään on myös täysin hyväksyttävää kaivella ihmisten perheenjäsenten yhteystietoja ja uhkailla raiskauksilla samaan aikaan, kun itse levittävät jopa täysin sivullisten naisten nimissä tekaistuja raiskaussyytöksiä ilman, että valehtelijaksi leimattu nainen saa tietää asiasta.

Feministit vihaavat myös niitä kristittyjä, jotka ovat näkemyksissään varsin maltillisia. Vaikka vastustaisit kaikenlaisia homovainoja, et välttämättä halua kriminalisoida aborttia kaikissa tilanteissa ja sallit muiden pitää arvonsa, Jeesuksen nimi riittää tekemään sinusta feministin silmissä toisen luokan kansalaisen.

Eksoottisen ihania uskontoja kuten Talibanin islamintulkintaa ei tietenkään arvioida samoilla standardeilla. Koska yhdenvertaisuus ja ihmisoikeudet.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
kauko kiito

Eipä ole paljon eroa nykyisen Suomen ja 1940 luvun Saksan välillä. Akat voimiensa tunnossa päässeet vauhtiin, saa nähdä milloin alkaa leirille kärräykset. Valkoiset heteromiehet on nyt ensisijainen vihan kohde ja sitten otetaan seuraava kohde jos ei joku voima pysäytä näitä hormonimyrskyn vallassa toimivia ämmiä. Kirkko itse vielä tehnyt raamatulle samaa tuhoa kuin siat pottumaalle