Blogit

Ulla Appelsin

Soitin tänään IS:n päätoimittaja Ulla Appelsinille. Ajattelin että hän voisi vastata kysymyksiini. Eipä osannut.

Kimmokkeen puheluuni sain IS:n pääkirjoituksesta Bidenilla myötätuuli – Trump rämpii eteenpäin.
Minua olisi kiinnostanut montako kertaa IS on kirjoittanut Bidenin kannatuksesta tähän mennessä verrattuna vastaavaan aikaan Trumpin kaudella.

Soitin jo maanantaina IS:n toimitukseen ja sain kiinni henkilön joka oli kokouksessa, mutta lupasi soittaa takaisin. Maratonkokous oli tähän aamuun mennessä kestänyt neljä päivää joten ajattelin että ei tuosta tule valmista ja soitin suoraan Ullalle.

Ulla oli ajamassa autoa kun vastasi puheluuni. Esitin kysymyksen, mutta Ulla ei ymmärtänyt. Toistin kysymyksen jolloin Ulla kertoi että toimittajan tehtäviin ei kuulu kyseisenlaisen asian selvittely.

Olen toista mieltä mutta en sanonut sitä mutta teenpä sen tässä selväksi. Ulla, sellaista toimintaa voisi sanoa vaikkapa tutkivaksi journalismiksi. Löytyykö epäsuhtaa vai ei. Jos ei niin hyvä on. Jos epäsuhta löytyy, seuraavaksi olisi selvitettävä mistä se johtuu. Johtuuko se henkilön a) sukunimestä tai b) puoluekannasta vai c) jostain muusta seikasta.

Okei, kun ei tullut valmista siitä kysyin Ullalta mihin IS:n otsikoista ovat hukkuneet pakolaiset. Ne joita IS:n otsikoissa tulvi Välimeren yli joukoin, mutta nyt tänä vuonna sieltä on tullut vain siirtolaisia. Että onko tulijajoukko muuttunut.

Tähän Ulla totesi että keskustelu ei etene mihinkään. Se väite on suoranainen vale, olimmehan juuri edenneet Bidenin kannatuslukujen uutisoinnista IS:n tapaan uutisoida laittomista siirtolaisista. Ulla päätti puhelun kohteliaasti toivottamalla hyvää syksyä. Minäpä käytän tilaisuutta hyväkseni ja toivotan hälle samaa ja parempaa menestystä vastaisuudessa journalismin saralla.

Hyvän tahdon eleenä laittelen tähän lopuksi pari skuuppia joihin suomalainen media ei ole halunnut vielä koskea pitkällä tikullakaan. IS:n mukaan Biden on myötätuulessa. Voimakas myötäpuhuri kun Reutersin tuoreen tutkimuksen mukaan 59% yhdysvaltalaisista ei hyväksy Bidenin toimia? Päinvastaista mieltä oli 38%.

FBI on kelvannut IS:lle uutisten aiheeksi. Valikoivasti. Eilisen uutisen ingressi: Joe Bidenin mukaan FBI:ta vastaan tehdyt hyökkäykset ovat kuvottavia.

Tässä toinen skuuppi. Johtuuko kuvottavista hyökkäyksistä vai mistä, mutta Hunter Bidenin kannettavan tietojen salaamisessa aktiivisesti toiminut Timothy Thibault on saanut lähteä FBI:stä.

Ehkä näistäkään asioista kertominen ei Ulla Appelsinista kuulu toimittajien tehtäviin? Ei se mitään, onpa blogistilla enemmän uutisia kerrottavana.

Tilaa
Ilmoita
guest

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kata

Appelsin kirjoittaa aina välillä ihan asiaakin mutta senkin lehden agenda vaatii kompata vihervasureiden maailmaa joka perustuu juurikin peittelyyn ja valehteluun kuten Hunterinkin tapauksessa.
Toivottavasti joku kaunis päivä sekin asia tulee julkisuuteen kuten se on ja ketkä sitä oikein onkaan niitä Venäjän kavereita josta Trumpia tutkittiin..Hillerin aiheuttama juttu sekin.Ja Hillerikin on vain hurlumhei ei mitään ongelmaa.Komppaa Marinia täysillä ja näytti että itsekin tanssii… 😀

Just,pakolaiset muuttuivat sitten siirtolaisiksi…normi-ihminen näki heti että niin on.
Viimeistään puurokenraalin julkea käytös kertoi mitä poikasia nämä ovat.

https://www.instagram.com/tv/Ch8C9wKp9ew/?utm_source=ig_web_copy_link

WH press puhuu niin totta kuin osaa…

Abdullah on tarinat

Jep. Valtamedian valehtelu on niin nähty. Eli agenda edellä mennään. minusta pt medialla oli ns hauska päivitys, nykymenon idioottimaisuudesta . Eli muslimi, joka yritti kunnia murhaa, onkin nyt sheikki. Taustallaan hampaisiin asti aseistanuneita jihadisteja. Kysymys kuuluukin, saako tämä sheikki, joka tuli Suomeen pakoon ties mitä, edelleen Kelan tukia? Muistamme naurettavan esimerkin ruotsista. Irakin entinen ministeri nosteli tukia samaan aikaan, kun vaikutti Irakissa. Tämä on sellaista pelleilyä, ettei tosikaan. Kanta suomalainen olisi syytteessä ja sitä myöten kadulla.

Kepu

Valehtelevat julkeasti, journalisit pitäisi vaihtaa, akat pois toimituksista.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement