Blogit

USA seuraa Hunter-skandaalia, suomalainen media vaikenee

Tuoreen Rasmussen Reports-tutkimuslaitoksen julkaiseman tutkimuksen mukaan suurin osa yhdysvaltalaisista on sitä mieltä että Joe Biden tiesi poikansa Hunterin hämäristä ulkomaisista liiketoimista.

Tutkimuksen mukaan 55% äänestäjistä seuraa tarkasti Hunter Bidenin kannettavaa koskevaa uutisointia, 62% uskoo Joe Bidenin hyötyneen taloudellisesti Hunterin kiinankaupoista, 44% näistä pitivät tätä erittäin todennäköisenä.

Äänestäjistä 69% eivät usko Joe Bidenin väitettä ettei hän olisi puhunut liiketoimistaan poikansa kanssa, 49% pitää tätä erittäin todennäköisenä ja vain 22% uskoo Bidenin väitteen.

Yhdysvaltain tilasta oikeusvaltiona kertoo paljon se että 56% uskoo Hunter Bidenin välttävän syytteet.

Suomalainen valtamedia on vaiennut asiasta. Sellaista se on kun mediasta sukunimi on väärä mutta  puolue oikea, asialla ei silloin ole uutisarvoa.

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kata

https://www.youtube.com/watch?v=BfNl975Vh9g

Silti saattaa olla ettei mettästäjä joudu mihinkään vastuuseen mutta vastapuoli voi….eikö tämä muistutakin jotain tai joitain jo edesmenneitä tai yhä vielä olevia valtioita?

John Quiman

Jotkut ovat lähtökohtaisesti syyllisiä, joten ei tarvitse muuta kuin keksiä rikos.

Jotkut ovat lähtökohtaisesti syyttömiä, joten heidän asioitaan ei saa tonkia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Timppis

Tulee mieleen mies ja alaston-ase kun ilotulitevarasto jysähti.hajaantukaa täällä ei ole mitään nähtävää.jos kyseessä olisi trumpinpoika.niin valtamediossa olisi armoton ilotulitus aiheesta,no nähtäväksi jää on mitään nähtävää.

Timppis

Korjaan,onko mitään nähtävää.

John Quiman

Tuota alkuperäistä viestiä voi editoida, jos on virheitä, joita helposti tulee.