Blogit

Uusi uljas maailma

Kaunis uhkea 19-vuotias Brian Nguyen voitti Miss America -kauneuskilpailun osakilpailun. Hän voi voittonsa johdosta kilpailla Miss New Hampshire 2023 tittelistä. Jälleen uusi patriarkaatin voitto jolle woket feministit hurraavat. Brian ei ole vain transu vaan myös hyvin kehopositiivinen, toisin kuin muut kilpailijat jotka ovat enemmän anorektikon näköisiä. Hän on entisen miehiyden lisäksi etninen. Kauneuttakin Brianista varmasti löytyy, mutta se on sisäistä laatua, jota ei aiemmin näissä kisoissa ole arvostettu. Brian on siis osa uutta wokempaa maailmajärjestystä, osa uutta uljasta maailmaa.

Toinen uutisen aihe on lähempää, Norjasta. Jørund Viktoria Almella on käynyt tuplasti niin sanotusti uutuuri. Jørund kun syntyi mieheksi naisen sijaan. Eikä epäonni loppunut siihen. Jørund syntyi terveenä, mutta hänen toivomuksensa naiseksi syntymisen lisäksi on se että hän olisi halvaantunut vyötäröstä alaspäin. Asia vaivaa häntä ja hän on joutunut taistelemaan epäonnensa kanssa joka ikinen päivä.

Transhenkilöitä on autettu sukupuolenkorjausleikkauksilla, mutta pitäisikö Jørundia auttaa leikkauksella myös korjaamaan hänen vammaiskuvansa oikeaksi? Eikö se olisi woke-hengessä oikea teko? Vammaisuuksia kuten sukupuolia on useita kymmeniä erialisia. Jos haluaa olla sokea, kuuro, halvaantunut, käsi- tai jalkapuoli eikö asia pitäisi samalla tavalla hoitaa transinvalidien kohdalla kuntoon kuin on tehty transseksuaalien kohdalla?

Kuka wokevasemmistota nappaa kopin asiasta? Kuka alkaa ajaa transinvalidien oikeuksia? Uusia merkkejä inva-wc:ihin että myös transinvalidit voivat niitä käyttää, puhumattakaan transinvalidipaikoista? Eikö myös terveys ole sosiaalinen konstruktio kuten sukupuoli? Eikö yhteiskunnan tule auttaa kaikkia minäkuvansa kanssa kärvisteleviä? Pitäisikö kelan myöntää vammaistukea tai korotettua vammaistukea sen perusteella kuinka vammaiseksi terve itsensä tuntee? Myöntää tosiasiat että elämme vuotta 2022.

Eikö sukupuolen ja vammaisuuden lisäksi myös ikä ole sosiaalinen konstruktio? Jos aikuinen haluaa kulkea vaipoissa ja olla alaikäinen eikö sekin pitäisi hyväksyä woke-hengessä ja maksaa huoltajalle lapsilisää? Entä päivähoito, eikö sekin pitäisi järjestää? Korjausleikkauksia ei näille ihmisille voi tehdä, mutta on eräs asia joka saattaa hoitaa asian heidän kohdallaan kuntoon. Aika. Kun tarpeeksi vanhenee, saatta käydä kuten on toivottu ja he päätyvät soseruokavalioon ja vaippoihin. Näin nykyisen hoitajamitoituksen takia niitä samoja saa pitää vieläpä hyvin pitkään. Valoisaa tulevaisuutta vain heille ja muille osana uutta uljasta maailmaa.

 

Tilaa
Ilmoita
guest

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Leksa

Ennen sanottiin, että ”joukossa tyhmyys tiivistyy.” Enää se ei pidä paikkaansa, nyt se on niin, että ”naisissa tyhmyys tiivistyy.”

Era

Ennen luultiin, että jos naiset saisi päättää, niin sodat loppuisi, nälkä poistuisi, tapahtuisi vain hyviä asioita ja kaikki olisivat onnellisia. Todellisuus on näyttänyt, että mitä enempi naiset osallistuu yhteikunnalliseen päätöksentekoon, sitä sekopäisemmäksi ja irrationaalisemmaksi kaikki muuttuu.

Puolueeton

Herättävää lukea kommentteja, joissa paljastetaan terävästi nykymaailman ei-realismia, järjettömyyttä. Ajatelkaa, missikisojen päätös on kuin vitsi tuottamatta laajoja yhteiskunnallisia ongelmia. Se on vain kuin tulitikun raapaisu sytytettäessä suurta tuhoavaa paloa, joka tulee tuhoamaan kultuurin jatkuvasti raavittaessa.

pöh

Kaunis uhkea 19-vuotias Brian Nguyen voitti Miss America -kauneuskilpailun osakilpailun. ”
Näin tuon jutun jo alkuviikosta/ viime viikonloppuna.
Ensin ajatteli että tää on pakko olla joku vitsi, vaan ei se oli ihan totta.
Lihava aasialainen mies voittaa missikisat jossa muut osallistujat on valkoisia nuoria naisia.
En ole koskaan mitään missikisoja ymmärtännyt, mutta tässä on sama asia kun USA:ssa college urheilussa, monet jahtaa stipendejä koska muuten heillä ei ole mahdollisuutta opiskella.
Sairas maailma.

mohammed moniosaaja

Hauskinta tuossa on että tuon näköinen NAINEN ei olisi koskaan päässyt edes alkukarsinnoista jatkoon koska kyseessä oli tosiaan siis kauneuskilpailu eikä kilpailu siitä kuka imitoi parhaiten sian oksennusta.
Asiaan liittyen.Suosittelen youtubesta pätkää jossa Brasilialainen kuuromykkä transjotain laulaa whitney houstonin I will always love you.

Pekka Paperiton

Onkohan tuomaristolla kaikki kunnossa – no ei ole.

John Quiman

On niillä ideologiset tulkinnat kunnossa.

p.grandell

tai jos tuntee olevansa kansanedustaja, eikö palkkaa sen mukaan,sitten sopeutumis palkka, eläke.., ei saatana iki maailmassa halua olla jokin peppu haavisto tai hutikuti, ei saablari sentään, kyllä on pertsana hyvä olla..