Blogit

Vaaliepäselvyyksiä

Kaksi esimerkkiä viime päivinä Yhdysvalloissa vaaleissa tapahtuneesta vilpistä ja epäselvyyksistä. Uutiset eivät ylittäne täkäläistä uutiskynnystä, koska virallinen totuus on että Yhdysvaltain vaaleissa ei tapahdu vaalivilppiä.

Ensimmäinen esimerkkimme on Connecticutista. Siellä tuomari määräsi uusimaan vaalit vaalivilppiepäilyn takia. Syy epäilyyn oli ennakkoäänestyksessä tapahtuneesta vilppiepäilystä. On syytä sanoa että kyse on enemmänkin kuin epäilystä kun valvontakamera tallensi erään äänestäjän työntämässä äänestyslippunippuja ennakkoäänestyslaatikkoon. Ennakkoäänestyslaatikko on kuin postilaatikko, johon voi jättää äänestyslipun ilman minkäänlaista kontrollia montako äänestyslippua sinne kerralla pudottaa. Kyse oli demokraattien pormestariesivaalista.

Toinen esimerkkimme on eiliseltä. Pennsylvaniassa Northamptonin piirikunnassa käydyssä tuomarivaalissa äänestyskone käänsi äänestystuloksen toiseksi. Äänestäjän piti valita saavatko Pennsylvanian korkeimman oikeuden tuomarit Jack Panella ja Victor Stabile kymmenen vuoden jatkokauden. Jos vastasi kyllä Panellan jatkokaudelle ja äänesti ei Stabilelle, kone merkitsi ei Panellalle ja kyllä Stabilelle. Vastaavasti jos vastasi ei Panellalle ja kyllä Stabilelle niin taas käännettiin.  Äänestäjät huomasivat virheen tapahtuneen tulostetusta äänestyslipusta ja kertoivat havainnostaan vaalivirkailijoille. Tulosteesta huolimatta äänet oli talletettu oikein järjestelmään ja lasketaan oikein vakuutti Northamptonin piirikunnan hallintojohtaja Charles Dertinger.

Floridalainen republikaanisenaattori Byron Donalds ihmetteli viestipalveluX:ssä vaaleja: ”This is why Americans have a growing distrust of the system. It baffles me how Democrats consistently screw up the execution of elections to the peril and misfortune of the voter. Make Elections Safe and Secure AGAIN!!!”
Tämän vuoksi yhdysvaltalaisten epäluottamus kasvaa vaaleja kohtaan. Minua hämmästyttää kuinka demokraatit järjestelmällisesti mokaavat vaalien järjestämisen. Tehkäämme vaaleista jälleen luotettavat.

Rogan O’Handley viestitti X:ssä: ”BREAKING: Voting machines in Pennsylvania shut down after getting caught flipping votes Democrats run that state and will cheat in *any* way possible ENOUGH IS ENOUGH – Get rid of these damn rigged machines!!” Uutisia: Äänestyskoneet suljettiin Pennsylvaniassa sen jälkeen kun jäivät kiinni äänten muuttamisesta demokraattien hallitsemassa osavaltiossa, ja ne huijaavat *jokaisessa* mahdollisessa käänteessä. Liika on liikaa- hankkiutukaan eroon peukaloiduista koneista.

Laura Loomer postasi samansisältöisen viestin, mutta lopetti sen lauseeseen: Todiste siitä että koneet muuttavat ääniä. Äänestyskoneisiin ei ole luottamista.

Jo kolme vuotta sitten Joe Biden kertoi demokraattien luoneen maan historian kattavimman vaalivilppiorganisaation jo Obaman aikana. Aiemmin media on pyrkinyt aktiivisesti debunkkaamaan presidenttien virheellisiä lausuntoja, mutta tällä kertaa media ei ole osoittanut että Biden valehtelisi.

Selittääkö valtamediamme haluttomuutta uutisoida tuoreista vaaliepäselvyyksistä se että par-aikaa käydään oikeutta Trumpia vastaan joka väitti vaalivilppiä tapahtuneen. Sehän pudottaisi median narratiivilta pohjan pois. Jälleen.

Muistinko kertoa että tutkitusti perussuomalaisilla on matalin luottamus mediaan.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit