Blogit

Väestönvaihto ei ole salaliitto vaan äärivasemmiston avoin pyrkimys

Wikipedian artikkeli väestönvaihdosta on taattua laatua. Aloittaa siitä miten väestönvaihdon näkee menemällä Ranskan maaseudulle. Tästä jatkaa tutkijoiden näkemyksiin, millä tavoin perusteetonta väestönvaihtouskomusta on torjuttava.

Artikkelin takana on käyttäjä Thi, jolla on vuosikymmeniä pitkä historia mm. kristinuskoa käsittelevien artikkelien tyhjentelyssä.

Väestönvaihto on määritelmän mukaan ”äärioikeistolainen salaliittoteoria”. Itse en näe, millä tavalla kyse olisi salaliittoteoriasta. Äärivasemmistolaiset poliitikot ovat täysin avoimia näkemyksessään, että valkoisen väestön väheneminen on hieno asia. Missä kohtaa tässä on se salaliittoväittämä?

Samaa narratiivia toistelevat kaikki valtamedian haastateltaviksi kelpuuttamat korkeakoulutetut. Väestönvaihto ei voi olla totta, koska se on salaliittoteoria. Jonkin tahon salainen pyrkimys. Unohtamatta tietystikään, että yksittäisen nimeltämainitun yhdysvaltalaismiljardöörin käytöksen kritisoiminen on aina ja poikkeuksetta juutalaisvihaa.

Väestönvaihto ei ole salaliittoteoria. Väestönvaihto on äärivasemmiston täysin avoin pyrkimys, jota ei yritetäkään salailla.

Toisaalta päinvastaisestakin on esimerkkejä.

Kun nigerialaiset tuhosivat omaisuuttani ja yrittivät murtautua kotiini, poliisi kieltäytyi saapumasta paikalle ja kehotti minua muuttamaan pois kotoani, jotta nigerialaisille jäisi enemmän tilaa. Tunnetun poliitikkopoliisin alaiset asialla (arvaako kukaan kenestä kyse?).

Onko tämä sitä salaliitto-väestönvaihtoa?

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Yksinkertaisin laskutoimituksin voi helposti osoittaa, että esim. Ruotsissa väestö on vaihtumassa ja muutaman vuosikymmenen kuluttua ruotsalaiset ovat vähemmistö omassa maassaan. Ei ole mitään väliä sillä, että onko se suunnitelmallista, tahi ei, se toteutuu.

Todennäköisesti on suunnitelmallista, koska eivät edes poliitikot ole niin tyhmiä, että eivät tuon vertaa voi käsittää ja he toteuttavat sitä.

John Quiman

Juutuupista löytää ison kasan videoita, joissa Yuri Bezmenov kertoo miten länsimaat on tarkoitus tuhota. Hänen ennustuksensa tulevasta alkoi toteutua ns. suvaitsevaisuuden nousussa, ns. liberalismissa, joka tietysti on muuta kuin suvaitsevaista ja liberaalia. Hänen tietonsa ei liity väestönvaihtoon, mutta hyvin selvästi kaikkeen muuhun nykypäivän hullutukseen.

Minkä voisi katsoa liittyvän väestönvaihtoon on mm. tämä video juutuupissa:
https://www.youtube.com/watch?v=53A5AJoRxF0

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Muistan Samuelin vanhemmat kirjoitukset. Oletko jo ymmärtänyt (((ketkä))) tätä Kalergi-suunnitelmaa ajavat ja rahoittavat?

Ihmettä odotellessa

Ja uusi väestö varmaankin luottaa niihin jotka tavallaan pettivät oman heimonsa tukemalla maahanmuuttoa. Minäkin luottaisin tyyppiin joka pettäisi ns omansa. Saattaa olla tulevaisuudessa vasemmistolla edessään tulijoiden kanssa melkoisia ”pelihetkiä”