Blogit

Valtamediaa ei kiinnosta, Chicagon ampuja transvestiitti?

Ensin hehkutan aiempaa kirjoitustani. Suuomen Uutiset on vihdoin reagoinut valtamedian hehkuttaman tähtitodistajan lausuntoihin tammikuun kuudennen päivän tapahtumia tutkivassa komiteassa. Kuka kertoikaan lässähtäneestä IL:n uutisesta? Kuka veikkasi oikein että on turha pidätellä henkeään että media päivittäisi uutistaan uusien tietojen valossa kuten JSN:n journalistin ohjeissa edellytetään?

Nyt on valtamedioilta tulossa jälleen samaa kamaa: peittelyä, johdattelua ja vääristelyä.

IL:
Useimmilla Crimon sosiaalisen median sivuilla sekä useissa hänen videoissaan on upotettuna symboli, joka muistuttaa äärioikeistolaisen Suomen Sisu -yhdistyksen käyttämää symbolia, Daily Beast kertoo. Crimo ei kuitenkaan mainitse yhdistyksen nimeä.

IS kertoo saman asian. Uutisessa mainittu symboli on muunnelma muinaisesta koristekuviosta jota on käytetty erityisesti Pohjois-Euroopassa. Suomessa symboli tunnetaan nimellä Hannunvaakuna tai käpälikkö.

Suomen Kotiseutuliitto ehdotti 1950-luvulla hannunvaakunan käyttöä kulttuurimuistomerkkien symbolina. 1960-luvulla se otettiin käyttöön Pohjoismaissa nähtävyyttä kuvaavana liikennemerkkinä, ja nykyisin se on levinnyt kansainväliseen käyttöön. Merkkiä on käytetty myös Kalevala Korun tuotteissa kuten riipuksissa, Apple Macintoshin komentonäppäimenä sekä suomalaisissa pennin (vuodesta 1963 vuoteen 1979) ja viiden pennin kolikoissa (1963–1990).

Jos IS ja IL haluavat symbolilla vetää yhteyksiä Suomen Sisuun, voidaan samanlaiset yhteydet vetää mutkan kautta myös Suomen Kotiseutuliittoon, Suomen omaan rahaan, markkaan (kansallismielinen verrattuna euroon, hyi), Kalevala Koruun tai Appleen. Suora yhteys vaakunalla on kuitenkin Hausgereutin kuntaan, jonka vaakunassa tunnus on.

Kuten IL, myös IS kertovat Crimon tekemistä videoista. Jostain syystä näin pride-ajan jälkimainingeissa jotain jäi kertomatta Crimon harrastuksista. Crimon sedän, Paul Crimon mukaan hän on nähnyt Robertin naiseksi pukeutuneena. Lisäksi Robert pakeni ammuskelun jälkeen naiseksi naamioituneena.

Onkin syytä kysyä miksi valtamedia ei halua tuoda tätä puolta esiin Chicagon joukkomurhaajasta: Mahdollista transseksuaalisuutta. Missä ylpeys (pride), missä hehkutus seksuaalisesta yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta? Tunteeko valtamedia peräti häpeää kun peittelee asiaa? On lisättävä ponnisteluja asian eteen kun mediakaan ei tasa-arvoa halua tunnustaa. Kaapista ulos! Transseksuaalit on vapautettava valtamedian uutispimennosta.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Timppis

Valtamediat ovat tyhmänylimielistä propagandaa kuin olla ja voi.ilta läpsykässä oli just juttu missä jantteri oli juuri kirjoittanut saaren rantakiviin slava ukraina ja kuinka ollakkaan kun siihen kellui sattumalta pullopostia missä kylmäävästi haukuttiin putin ja venäjä.nauroin kyyneleet silmissä,hyvä ettei tullut kuset housuun.saatanan lapsellista touhua.satuja sadun perään,ilman mitään itsekrikiittiä.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement