Blogit

Vasemmistolla mielipide korvannut faktat

Youtube on hyvä. Sieltä löytää paljon uutisia jotka eivät jostain käsittämättömästä syystä ylitä täkäläistä uutiskynnystä.

Laitanpa tähän ihan vain pari linkkiä malliksi. Ensimmäinen linkki johtaa videoon joka osoittaa kuinka pitkä on vapaan maailman johtajan muisti.

https://youtu.be/F0NcCuEP-g4

Voi kunpa sukunimi olisi Trump olisivat IP-lehdet päässeet jälleen laittamaan etusivun uusiksi.

The Guardian on huomioinut Bidenin puheen jossa hän kertoo inflaation olleen heinäkuussa 0%.

https://youtu.be/CVYK1UVp0QU

Voi kunpa sukunimi olisi Trump olisivat faktantarkastajat olleet jällen vaudissa. IP-lehtemme eivät ole huomioineet Bidenin menestyksekästä talouspolitiikkaa.

Toisaalta jo sana talous tuntuu olevan Bidenille ylivoimainen puhumattakaan sellaisista käsitteistä kuin inflaatio.

https://youtu.be/YHHcJqqX77w

Voi kunpa sukunimi olisi Trump olisivat IP-lehdet päässeet jälleen laittamaan etusivun uusiksi.

Myös pukeminen tai aurinkolasien käyttäminen on Joelle haasteellista. Vaalilupauksena Biden lupasi kukistaa koronan. Nyt Joe on luvannut kukistaa syövän ja hallita säätä.

https://youtu.be/H25Mq_Paigs

Voi kunpa sukunimi olisi Trump niin IP-lehdillä olisi mennyt etusivu uusiksi ja faktantarkastajatkin olisivat jälleen saaneet työtä. Että miten sen koronan kukistamisen kanssa on menny.

Ja nyt asiaan jonka mainitsin otsikossa. Eikö ole hienoa olla osoittamassa mieltään ja kun joku kysyy sinulta jotain niin sinulla ei ole ensimmäistäkään faktaa väitteesi tueksi. Esimerkkinä tässä vassari joka kertoo Trumpin syyllistyneen todistettavasti lukuisiin rikoksiin. Luulisi että kysyttäessä osaisi mainita ainakin kaksi, kolme tai viisi sen sijaan että lopettaa keskustelun kysymykseen. Sellaista se on kun mielipide korvaa faktat.

https://youtu.be/EBYhLJUpQXA?t=145

Jos minulla olisi tv-kanava olisin haukkana tekemässä ohjelmaa siitä mitä muu media jättää kertomatta. Vink vink.

JK.

SVTT korjasi uutisointiaan, mutta kieltäytyi lisäämästä uutiseen että poliisit vastasivat tulitukseen. Katson että SVTT on syyllistynyt JSN:n ohjeen kohdan 8 rikkomiseen jossa sanotaan että journalistin velvollisuus on pyrkiä totuudenmukaiseen tiedonvälitykseen. Ampumatapauksessa on olennainen tieto kuka ampui ensin jos pyritään totuudenmukaiseen tiedonvälitykseen.

Tilaa
Ilmoita
guest

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Timppis

Nyt ne on raahannut lastikko tolkulla asiakirjoja trumpin kartanoon ja väittävät tietysti että trump on puhaltanut salaiset asiakirjat valkoisesta talosta. Toivottavasti trumpin turvakamerat tallentavat fedejen puuhastelut.

Kata

https://www.instagram.com/p/ChLf74GM5Bx/?utm_source=ig_web_copy_link

Kyllä niin armotonta tekopyhyyttä on demsuilla että ei voi kuin nauraa!Vai ettei kukaan ole lain yläpuolella hahahahahahahah!
Commies…..

Kata

https://www.instagram.com/p/ChK0WAQqdZb/?utm_source=ig_web_copy_link

O-baman 33 miljoonaa sivua dokumentteja…no problem.