Blogit

Venäjä-vehkeilyn päätietolähde FBI:n palkkalistoilla

Muistatteko kuinka media jaksoi neljä vuotta kertoa juttuja siitä kuinka Trump vehkeili venäläisten kanssa? Siis se juttu josta kävi ilmi että sen siteeksi ei ollut totuuden rahtuakaan ja kohun rahoittivat demokraatit.

Sehän on osin valetta. Talkoisiin osallistui myös liittovaltion poliisi, FBI. FBI on ollut viime aikona tapetilla useammastakin syystä. Tosin ei suomalaisissa medioissa. FBI se hautasi Hunter Bidenin kannettavat ja on istunut tietojen päällä kohta kolmatta vuotta. FBI, joka ei tiedä missäpäin FBI:tä kone nyt viilettelee, FBI, joka ei osaa kertoa oliko sillä agentteja tammikuun kuudentena Capitolilla. FBI joka ei tiedä kuka on Ray Epps, kaveri joka yht’äkkiä poistettiin FBI:n etsityimpien listalta koskien tammikuun kuudennen tapahtumia. FBI joka oli masinoimassa Michiganin kuvernöörin kidnappausta. FBI joka teki ratsian Mar-a-Lagoon ja vuotaa nyt jatkuvasti tietoja medialle, toisin kuin Hunter Bidenin tapauksessa. Asiasta kysyttäessä FBI kertoo ettei se anna tietoja keskeneräisistä jutuista.

Ja asiaan: FBI pidätti Igor Danchenkon jo lähes vuosi sitten. Syynä pidätykseen oli se että Danchenko olisi valehdellut FBI:lle. Danchenko oli avainasemassa niin sanotun Steelen muistion sisällössä. Muistio laukaisi poliittisen myrskyn heti Trumpin virkakauden alkumetreillä väittäessään, että Kremlin hallussa oli Trumpin kiristykselle altistavaa arkaluonteista tietoa. Trumpin väitettiin muun muassa irstailleen vuoden 2013 Moskovan-matkallaan paikallisessa hotellissa venäläisten prostituoitujen kanssa ja kehottaneen näitä virtsaamaan sängylle.

Danchekon myönsi olevansa yhteyksissä Venäjän tiedusteluun, joten hän on saanut sieltä liksaa. Danchenko oli myös demokraattipuolueen palkkalistoilla joten pätäkkää tuli siitäkin suunnasta. Eikä tässä vielä kaikki: Danchenko teki hommia myös FBI:lle. Arvatkaa mikä hänen tehtävänsä oli: mollata Trumpia.

Kysymys kuuluu: kuka on vehkeillyt ja kenen kanssa ja ketä vastaan? Luuletteko että saatte lukea tästä koskaan IL:stä, IS:stä, HS:stä, MTV:stä Yleltä ja niin edelleen. Toivon olevani väärässä.
Lopuksi kysyn kumpi on fiksumpi, valtamedia vai Danchenko? Danchenko tietysti. Hän sai rahaa useammasta lähteestä mollaamisestaan, valtamedia on tehnyt kaiken ilmaiseksi.

Danchenkon palkoollisuudesta FBI:ssä ovat ensimmäisenä uutisoineet SkyNews ja National Review.

Tilaa
Ilmoita
guest

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jupi

Väärin sanoa että valtamedia olisi ilmaiseksi tehnyt mitään, sama eliitti johtaa sitäkin, apurahat juoksee ja kansa maksaa

Vasaramhher

Nyt kun katsoo Trumpin kampanjaa, hänen presidenttikauttaan ja sen jälkeistä aikaa, voi sanoa, että Yhdysvaltojen poliittinen, taloudellinen ja sotilaallinen establishment halusi ja haluaa edelleen Trumpista eroon hinnalla millä hyvänsä. Kyse on puhtaasti vallasta ja suunnasta, johon Yhdysvallat kehittyy. Onko se edelleen perustuslaillinen tasavalta vai muuttuuko se eliitin hallitsemaksi teknokratiaksi kuten läntisen Euroopan maat.

Timppis

Kysykää palsternakalta se poeka tietää,mutta ei tiedä että me myös tiedetään.

Luusalmi

Kyllähän suomessa korotettiin valtavasti valtion tukea valtamedioille 2021 muistaakseni, tai kai ne on tukee saanu aina mutta nyt tämän hallituksen osalla erityisesti, niinkuin moni muukin, siitä kertoo 4v hallituskausi ja 50 Miljardia velkaa, tekee 12.5 miljardia per vuosi velkaa.
Great Reset

FBI taas asialla

Breaking News: Mike Lindell, “THE Pillow Guy,” was just raided by the FBI. We are now officially living in a Weaponized Police State, Rigged Elections, and all. Our Country is a laughing stock all over the World. The majesty of the United States is gone. Can’t let this happen. TAKE BACK AMERICA!

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=3xOFeLZSgIM

Ja siinä Yhdysvaltain presidentti…siis kyllä on niin surkeaa johtajaa tuokin ettei osaa edes puhujapöntöltä alas ilman avunhuutoa…ei jumankekka ja Mike Lindellin tyynyt ovat varmaan vaarallisia.Uskomatonta touhua!
Marraskuu lähestyy ja kaikki keinot käyttöön sanoo Joen taustakuiskaajat ja toimivat itse niiden mukaan.
Kaikki on näkyvissä mutta monen silmät ummessa.