Blogit

Venäläisten ”toisinajattelijoiden” maahantuloluvista

Kuva: Kainuu, Finland - panoramio (8).jpg. Wikimedia Commons. CC BY-SA 3.0.

Valtamediassa on käyty kiivasta keskustelua, pitäisikö itärajan yli saada tulla vapaasti ”toisinajattelijana”, kun kerran pakotteiden alaisten tuotteiden hakemista Euroopasta Venäjälle turistiviisumeiden avulla aiotaan rajoittaa.

Ajatteletteko, että jos tänne pahantahtoisin aikein yrittävälle venäläiselle lykitään käteen lomake, jossa kysytään ”onko Ukrainassa meneillään a) erikoisoperaatio vai b) hyökkäyssota?” ja ”kuuluuko Krim Venäjään?”, pahantahtoinen henkilö ei ymmärtäisi valehdella näihin kysymyksiin?

Vain harva turistiviisumilla Eurooppaan saapunut venäläinen suhtautuu kriittisesti putinin politiikkaan. Pitkään oppositiossa toimineet poliitikot ja toimittajat on helppo tunnistaa, mutta tämän perusteella ei voi tehdä päätelmää, että nyt voitaisiin äkkiseltään myöntää miljoonia turvapaikkaturistiviisumeita yhtäkkisesti tyhjästä putkahtaneille ”vainotuille oppositiohahmoille”. Suurin osa näistä olisi todennäköisesti putinisteja eli potentiaalisia turvallisuusuhkia ja vieraan vallan agentteja.

Olisiko voimassaolevan lainsäädännön puitteissa mahdollista, että 100 metrin välein pystytettäisiin vartiotornit, joissa jokaisessa konekiväärillä varustettu vartija? Vähän heikompi aita riittäisi, mutta saataisiin 30 000 uutta työpaikkaa.

Tilaa
Ilmoita
guest

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Timppis

Mutta onhan se mukavaa kun jotkut toisiakin ajattelee,eikä vain itseään😉

Juha

Kuule poitsu!

Jos et kestä vaihtoehtomedian ”blogistina” elämää nähneemmän kommentteja!

Mene vaippoinesi iltapaskoihin, jossa vain yhtä mieltä ja ”kolikon toisenkin puolen” näkevät sensuroidaan pois.

Vaihtoehtomedia on sananvapauden puolustaja eikä pikku sieluisten valtamediaa tai ”yliopiston” käyneiden nössöjen media-alusta!

Juha

Poistan edellisen kommentin. Pyydän Anteeksi!

einari

Vielä vähän täsmennän tuota aikaisempaa, sehän on laissa kielletty kiihottaminen
kansaryhmää vastaan euroopan unionissa! Kyllä viisumit pitää perua useilta
muiltakin kuin Venäläisiltä mielipuoli valtiojohdon kansalaisilta, esim USA-Kanada- myös EU kohtelee kansalaisiaan halveksien ym ym.. !
Ihmisoikeudet ei kuulu ilmeisesti valkoihoisille, missä YK-luuraa??

einari

Kiitos hyvistä blogeista! Ylituomari Toiviainen nukkuu ruususen unta, kun ei ole
laittanut hallitusväkeä kaltereiden taakse, hallitus todistettavasti syyllistyy
kansanryhmän syrjintään ja vainoon tuossa Venäjävihamielisyydessään!
Tavallinen kaduntallaaja joutuu käräjille jos vähänkään arvostelee näitä
valtion ostamia kultamunia ja huippu koodareita somaliasta, syytetään
etnisestä kansankiihottamisesta ym. No nyt voi nojata peräti eduskunnan
tukeen, samasta rikoksesta sama tuomio, voi käyttää anuksen pyyhintään!

Yrjö

Joo ja joka tornissa olijalle jaettaisiin paperia ja kyniä, niin voisivat piirtää kuvia näkemistään luonnon eläimistä. Samalla kotimaisen paerin kulutus nousisi ja saataisiin työpaikkoja paperitehtaisiin.
Ja voitaisiin vielä järjestää linnunlaulunmatkintakisat torneissa olijoille, niin saataisiin Itä-Suomeen uusi kesätapahtuma ja turistiryntäys, joka toisi rajaseudulle niin paljon kaivattuja matkailutuloja.

Puolueeton

Ei vaan noin 50000 työpaikka, koska torneista pitäisi vahti kaiken aikaa. Olisi tähän helpompi ratkaisu, mutta siihen tarvittaisiin nuppi, jossa olisi vähän enemmän yhteyksiä neuronien välillä.